Witcher 3 : The Wild Hunt

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
άρα υπάρχουν βελτιώσεις και στο volumetric cloud/fog, δεν θυμάμαι τέτοια σκηνικά.

Το κατέβασα κι εγώ σήμερα το πρωί, αλλά δεν μπορώ να βρω πως αλλάζεις το άλογο με καμήλα. 🤔

1. Δεν αλλαζουμε το αλογο με καμηλα. DEUS VULT.
Ισως να κατεβασες τον λαθος τιτλο. Βλεπεις στις ρυθισεις υδραυλικο, πιτσα ντελιβερι, μητρια και απεγκλωβισμους απο πλυντηριο ρουχων;

lUWKERK.png

FOABC1L.png

T6TgGS0.png

στην 2η για την ωρα ειναι οι mastercrafted εκδοσεις σε καποια φαση θα μπουν κλασσικα οι grandmaster. (παιζω manticore).

PN10Lv9.png

εμεινα ταπι και ψυχρεμος αλλα και τοσο χρημα που ειχα τι να το εκανα. εδω οι 3 απο τις 5 grandmaster witcher gear. η netflix grandmaster ειναι τερμα ασχημη μπαινει στο μπαουλο απευθειας.

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ερχεται καρτουλα για το PC μου. Δωρο κοινοτητας οπου μοιραζομαστε τα παντα και ο λογος που αφησα την γυναικα στην Αφρικη. Θα εχω τρια πιξελ που θα αλλαζουν θεση αλλα θα εχω PC και η καρτα εχει HDMI.
Ενα δακρυ κυλισε στο τριχωτο μου μαγουλο με αυτες τις εικονες. ευγε.

ναι αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, είναι side quest?
Προς το τέλος του main έχει δύο δρόμους/επιλογές. Η μία είναι αυτή. Άμα θέλεις βάζω αργότερα λεπτομέρειες.

θα πήρα την άλλη :p
πες μου ποιο quest είναι να πάω να το τσεκάρω

Back