What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Witcher 3 : The Wild Hunt

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Δες αν μπορείς να spawnάρεις κάρτες με cheat ή mod, δε σου κόβει καν τα gog achievements. (Δοκιμασμένο γιατί cheatαρα μια φορά για να βγω από υπόγειο που είχα κλειδωθεί λόγω bug).
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Υπάρχει και mod που βάζει vendor για όλες τις κάρτες, αλλά δεν θα το περάσω, έβγαλα το High Stakes, και προχώρησα το main quest.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Επειδη αυτο το θεμα πρεπει να ειναι μονιμα στις πρωτες θεσεις των συζητησεων.

Επειδη ανεβασα αγχος για ελκος ειπα να βαλω ενα witcher 3. Για πρωτη φορα ανεβασα τον δεικτη δυσκολιας στο τερμα.
Νομιζω οτι το προτελευταιο σκαλοπατι δυσκολιας, που επαιζα εως τωρα, ειναι και το καλυτερο.
Ναι, Το τερμα τα γκαζια και βαραμε αλητη δεν με ενθουσιασε και λογους εχω.
Τι μου αρεσε
Το xp που ανεβαινει σαν το πουλι του παππου ειναι καλο. Για πρωτη φορα και στα πρωτα lvl ειχα την δυνατοτητα να βρω χρησιμο gear και να το χρησιμοποιησω επειδη ειναι στο lvl μου. Εως τωρα ελεγα, εαν ειχα ερθει 2 ? πριν απο εδω θα ηταν ωραια ανακαλυψη αλλα τωρα ειναι πολυ low.
Η οικονομικη δυσφορια προσφερει χαρα στις περιηγησεις στα μακρυνα οικοπεδα, ειδικα τωρα που δεν εμεινε περιεργεια για το τι ειναι εκει περα.

Αυτα που ας πουμε με στραβωσαν.
Η συνεχωμενη αισθηση οτι το gear θελει repair ειναι ενοχλητικη και ενω ειναι η βασικη διαφορα με τα υπολοιπα επιπεδα δυσκολιας. ενα ποτακι για εξτρα attack power και χανεται αυτη η αισθηση που ειναι και ο λογος που δινει νοημα σε αυτο το επιπεδο δυσκολιας.
Ενα δευτερο θεμα ειναι οτι ο διαλογισμος δεν προσφερει regenerate στην υγεια μας και αυτο μας εχει κανει να ρημαξουμε ολα τα κοτετσια.
Με το ποτακι που μας επιστρεφει την υγεια πισω και εναν διαλογισμο για να ξαναγεμισει το μπουκαλι με το ματζουνι εχουμε το ιδιο αποτελεσμα. Δηλαδη τι αλλαξε;
Πιστευω οτι το τελευταιο επιπεδο θα επρεπε να το χειριστουν διαφορετικα και οχι με ενα χτυπημα που σε κανει να χασεις αδικαιολογητη ζωουλα επειδη ειναι "δυσκολο επιπεδο".
Μου εκατσε τσαμπουκας και ενω ενοιωθα την δυσκολια να με ενθουσιαζει, εφαγα ενα ακυρο χτυπημα και κατεβηκε η ζωη μου στην μεση, ετσι, χωρις λογο και απο αληταρα 2 lvl μικροτερο απο εμενα και ενω οι αλλοι της παρεας του ειχαν απλα δυνατα χτυπηματα. μπορει να ειχε παρει τιποτα στεροειδη γιατι αυτη η ανισοτητα ηταν απλα ενα ξενερωμα, μια αποτυχια για να δυσκολεψει το παιχνιδι με φτηνα κολπα και οχι με λογικη.
Τα επιπεδα δυσκολιας ειναι λιγο μουσκεμα. Στο δυσκολο θα επρεπε να ειχες περισσοτερους εχθρους να αντιμετωπισεις και να υπηρχε μια δυσκολια στην ανευρεση υλικων για το θεμα crafting. Τα "αδικα" δεν ειναι δυσκολο επιπεδο.
 
Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Συμφωνώ με τον τρόπο που τα θέτεις, αλλά για εμένα η τελευταία δυσκολία στα Witcher 2 & 3 ήταν η πλέον κατάλληλη για να νιώσεις το παιχνίδι όπως το είχα εγώ στο μυαλό μου. Δέχομαι ότι ένας Witcher θα πρέπει να σφάζει τους Drowners για ζέσταμα αλλά από την άλλη η αίσθηση της προόδου και της ενδυνάμωσης που πετυχαίνεις με το να ξεκινάς οριακά ξεβράκωτος είναι φανταστική. Ειδικά για το δεύτερο, το ξεκίνημα σε βάλτους όπου κάθε βήμα μπορεί και να ήταν το τελευταίο σου παίζει να ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω αποκομίσει τόσα χρόνια κλεισμένος στο σπίτι.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Τελείωσα το βασικό παιχνίδι. Τρέμω για την ώρα και την στιγμή που θα τελειώσω τα expansions, γιατί δύσκολα θα βρω κάτι να αποκαθηλώσει το Witcher 3 από το βάθρο του.

Πάω να διαβάσω το σχετικό άρθρο του Καοτσούκου τώρα. Δεν έχω και κάνα ουίσκι της προκοπής γαμώτο.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
η αίσθηση της προόδου και της ενδυνάμωσης που πετυχαίνεις με το να ξεκινάς οριακά ξεβράκωτος είναι φανταστική.

Ολη η ηδονη βρισκεται σε αυτο το κομματι. Θα σας δειξω εγω, Τωρα θα δειτε τι θα παθετε. Η διαφορα που υπαρχει οταν φορας το πρωτο σετ ειναι οπως πρεπει να ειναι.
Συνεχιζω να παιζω στο death march επιπεδο και εχω να πω οτι, μαλλον, παιζει ενα ψιλοδουλεμα με τα επιπεδα δυσκολιας.

ΣΕΝΤΟΝΙ αλλα εχει και πραγματα που αν θελετε μπορειτε να τα δοκιμασετε.

Μου εχει δημιουργηθει μια πολυ δυνατη εντυπωση οτι κατι στο background αυξομειωνει τον ιδρωτα και την δυσκολια.
Ειχα την εντυπωση οτι ηταν η ιδεα μου ομως τωρα τελευταια αυτη η εντυπωση εχει φθινουσα πορεια. Ας πουμε οτι εισαι lvl20 και οτι τα lvl15 δεν εχουν καμια ιδιαιτερη δυσκολια. σεναριο. περνας αρκετη ωρα με ασκοπες περιπλανησεις και χωρις να μπεις σε καυγα. Εαν συναντησεις το lvl15, αυτη την φορα θα ειναι λιγο ζορικο. Συμβαινει και το αντιθετο.
Ειναι μια θεωρια που εχει λογικη. Οταν κανεις κατι βαρετο λειτουργει ως αφυπνηση και οταν αρχιζεις να γανιαζεις χαλαρωνει λιγο για να μην σπασεις κανενα πληκτρολογιο. Μιλαω για ανεπαισθητες αλλαγες. Θα το δω και στην πορεια αφου μολις μπηκα στο lvl17.

Μου ειχε συμβει στα προηγουμενα επιπεδα δυσκολιας, 2-3 φορες αλλα τωρα γινεται σχεδον συνεχεια. Εχω ανακαλυψει σεντουκι που το φυλαει lvl skull. το παιρνω επειδη ο φυλακας βοσκαει λιγο παραπερα. την πρωτη φορα το λες τυχη, την δευτερη κολοφαρδια, την τριτη αρχιζεις να ξυνεις αμηχανα τον αυχενα σου. Δεν ξερω εαν εχει σχεση με αυτο.
Εχω παει σε πυργο για να παρω μερος σετ που ΔΕΝ ειναι για το lvl μου. ετυχε να περναω απο εκει και λεω, δεν το τσιμπαω για να μην τρεχω μετα; Πλησιαζω τον πυργο και μου την πεφτει το δρακονι που δεν εχω ιδεα τι lvl ειναι. Για τον χαβαλε τον παλευω αλλα τελευταια στιγμη, ετσι και αλλιως η μαχη κρατησε μια στιγμη και πριν ψοφισω, το εβαλα στα ποδια. Το προβλημα ειναι οτι για να φορτωσει το παιχνιδι πρεπει να κανω δυο τσιγαρα. ταλαιπωρια.
Μπαινω στον πυργο απο την υποβρυχια σπηλια και ανεβαινω να παρω το set. μου την πεφτει το δρακονι και ειχα μια συντομη εμπλοκη και θανατο. δοκιμαζω ξανα αλλα τωρα περιμενω μεσα. Σε στιγμη που με παιρνει, τρεχω και κατεβαζω την γεφυρα του πυργου και τρεχω παλι μεσα στον πυργο. περιμενω λιγο και βγαινω εξω και το δρακονι πουθενα. εκανα το loot και εφυγα σαν κυριος... ποδαρατος.
οποιος εχει κανενα save εκει κοντα, ειναι σε lvl που δεν το εχει περασει, ας το δοκιμασει.

Οπως ειπα, δεν ξερω εαν εχει σχεση αλλα ταιριαζει με στιγμες οπου ειμαι το καλυτερο πελατακι του νεκροθαφτη και ξαφνικα, τα καταφερνω με ανεση. φερνω ως παραδειγμα το foglet στον βαλτο. Η περιγραφη, ως αρχαιο foglet, σου δινει να καταλαβεις οτι ειναι ενας αγκλιμαδερφακερ. Ακομα και στα ευκολα επιπεδα ενα ζορι παιζει. Μη βγει κανενας και πει οτι αυτος ειναι πανευκολος γιατι θα σε βρω.
Μιλαμε για συμβολαιο που παντα περιμενα 2-3+ lvl πριν το αναλαβω.
Επειδη παιζω στο death march σφυριζα αδιαφορα μεχρι να φτασω στο lvl17.
Aν θυμαμαι καλα ειναι quest για lvl12. μπαινω μεσα και την εφαγα επειδη την ειδα πολυ lvl17. Δοκιμαζω ξανα και την εφαγα αλλα αυτη την φορα επειδη κολλησε ο ασπρομαλλης. Δεν εκανε attack. Δοκιμαζω τριτη φορα και εγινε το κλασσικο. Λιγο πριν ψοφισει και ενω ειμαι full health και βαραω απροσεκτα, εχει τον απεθαντο και την.... εφαγα. Μπουκαρω τεταρτη φορα και τον σκοτωσα λες και εκοψα προβατο στην στανη.

Για την συγκριση lvl12 ειναι και η μπουκα στην σπηλια-τσαρδι-γιαφκα του Elf, oπου παμε παρεακι με την ξανθοψειρα.
Το εκανα lvl15? ισως 14 και ηταν περιπατος. Δεν το θυμαμαι τοσο ευκολο με τον μικροτερο βαθμο δυσκολιας αλλα τωρα μπουκαρα σε επιπεδο death march, το λεει και το ονομα του επιπεδου, death.

Σας λεω, κατι παιζει με τον βαθμο δυσκολιας. παιζει αυξομειωση που δεν ξερω πως γινεται triggered.

@vtheofilis το δευτερο και το τριτο δεν τα θεωρησα πολυ δυσκολα σε επιπεδο combat αλλα ειδικα το τριτο, παιζει πολυ ασχημα με τις αποφασεις. Αυτο που με δυσκολεψε στο τριτο ηταν ο ιπποδρομος γιατι ηθελα την τελειοτητα.
 
Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Αυτό που λες για τα συνεχόμενα loadings μιας μάχης το είχα προσέξει κι εγώ. Σίγουρα δεν ήταν λόγω βελτίωσης των ικανοτήτων μου. Όσο τσοπάνης ήμουν παρέμεινα, αλλά η ζωή του εχθρού έπεφτε πιο γρήγορα και οι πιθανότητες να με στείλει μια κι έξω ήταν μειωμένες.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
δεν έχει autoscalling για τους εχθρούς το παιχνίδι;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Δεν εχω δει τετοια ρυθμιση.... οχι οτι εχω περασει τις ρυθμισεις απο ακτινες Χ αλλα ΔΕΝ.
Επειδη το ανεφερες, εριξα παλι μια ματια και δεν εχω τετοια ρυθμιση.

Αυτο θα πει ευγενεια, να σε καινε και να μην χανεις την ανατροφη σου ή επειδη ειναι απο τους ενοχλητικους του παιχνιδιου, ισως η φλογα να του εκανε καλο στην συμπεριφορα.
Ισως να φταιει και ο κουνελος που πηγε να πιασει κουβεντα με τον τυπο που καιγεται ζωντανος.

fir.png
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
Last edited:

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Δεν εχω δει τετοια ρυθμιση.... οχι οτι εχω περασει τις ρυθμισεις απο ακτινες Χ αλλα ΔΕΝ.
Επειδη το ανεφερες, εριξα παλι μια ματια και δεν εχω τετοια ρυθμιση.



:trollface:
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
και μιας και γινεται κουβεντα, εκει που περιδιαβαινα αμεριμνος στο web συναντησα αυτο:


οκ, ξερω τι θα πειτε, δεν εχει καμηλες, αλλά παρολα αυτα φαινεται ενδιαφερον.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Σου δινει την επιλογη αν θελεις να βαλεις η οχι

options>gameplay>enemy upscaling

Στο 0.08


εκει το βρηκα... OFF αρα, δεν αλλαζει κατι στην αποψη που εχω.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Για βαλτο στο ON και πες μας ξανα για τη δυσκολια.

Σε normal επιπεδο με ON η απλη random μαχη με drowers κραταει 30+ λεπτα. Εγω το ειχα βαλει στο OFF με συνοπτικες διαδικασιες, εχουμε κι αλλα πραγματα να κανουμε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Το δοκιμασα, το εβαλα στο ΟΝ και τσεκαρα μηπως αλλαξα επιπεδο κατα λαθος, κανενα just the story ας πουμε. Λογικα, οταν η επιλογη ειναι στο OFF την δυσκολια την οριζει το επιπεδο που επιλεξαμε.
Η ερωτηση μου ειναι. Η μαχη κραταει πολυ ωρα αλλα κοκκαλακια αφηνεις στις παραλιες; Σημαντικη ερωτηση και θα εξηγησω.
Death March με επιλογη στο OFF και περιοχη White Orchard. Εκανα ολα τα quest, πηγα σε ολα τα ? και εκανα αρκετες βολτες γιατι με το ζορι εφτασα lvl3. Με εκαιγε επειδη ηθελα να παρω το Temerian armor set που ειναι για lvl4 και για πρωτη φορα δεν μπορουσα επειδη ημουν ακομα ανηλικος.
Στα ευκολοτερα επιπεδα το επαιρνα πριν καθαρισω το White Orchard. Αυτο σημαινει οτι το XP ερχεται σε μορφη δροσοσταλιδας.
Ειχα ζορι αλλα δεν πεθαινα.
Οταν εφτασα στο Velen συνειδητοποιησα οτι με το XP που παιρνω δεν θα μεινει κανενα quest πισω και μαλιστα αρχισα το σορολοπ και ψιλο-απεφευγα να κανω quest μεγαλυτερο απο το lvl μου.
Στο lvl 11 πηρα το πρωτο witcher set, το Griffin που το γουσταρω κιολας.
Απο την στιγμη που το φορεσα ξεκινησε η καρμανιολα, μπηκα πολυ δυνατα και αρχισε το ψοφολογημα μου. πεθαινα αρκετα συχνα, δεν εχω λογο να το παιξω μαγκακι, μαγκια ειναι η ειλικρινια. αυτο συνεχιστηκε για λιγο. Μεχρι να φτασω στο lvl17 οπου με περιμενε το δευτερο set, παρατηρησα οτι καποια quest αρχισαν να μενουν πισω, σε θεμα lvl αρα αυξηθηκε το XP. Λιγο πριν το δευτερο witcher set (feline) αρχισαν να αραιωνουν και τα θανατιλικια. Τωρα ως lvl17 δεν βλεπω διαφορα απο το επιπεδο σπασμενα κοκκαλα. Αυτο που εχει μεινει ειναι οτι στην διαρκεια της παλης (πρωην χαροπαλεματος) τρωω ενα χτυπημα που με κατεβαζει κατευθειαν μεχρι την μεση το οποιο και αναπληρωνω πινοντας γαλα κατσικας και χυμο φραγκοσταφυλο. repeat. Τωρα ειμαι σε φαση οπου τρεχω να προλαβω τα μικρα quest, πριν γινουν βαρετα.
Δεν υπαρχει καμια χρονικη καθυστερηση στο αποτελειωμα των μιασματων που συνανταω στον δρομο του αιματος.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Παιρνω την σκυταλη απο τον εαυτο μου για την οπτικη αποδειξη του θεματος με τιτλο "Το επιπεδο δυσκολιας στο Witcher 3 ειναι καπιταλιστικο κολπο".
Προσθετω οτι επαιξα σχετικα απροσεκτα για να υπογραμμισω τα λεγομενα μου.

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Δεν καταλαβαινω γιατι μπηκαν στον κοπο να φτιαξουν τετοια αριστουργηματα


zr.png

antm.png



ενω δεν τα λες και ιδιαιτερα χρησιμα επειδη witcher set.
 
Top Bottom