Witcher 3 : The Wild Hunt

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλησπέρα παιδιά, αν γνωρίζει κάποιος το update θα είναι mandatory και θα ανανεώσει το game version στα stores? Επίσης αυτό θα αντιπροσωπεύεται στα game settings ? Με αλλά λόγια κάποιος που έπαιζε πριν το update στο ultra preset με 40fps average, με το update θα πέσει στα 30 ας πούμε? Αφήνουμε απέξω rtx options και τα σχετικά αυτά προφανώς θα έχουν toggle state από ότι έχω καταλάβει.

Ρωτάω γιατί αν ισχύει το merge να κατεβάσω το game version το τρέχων σαν backup σε περίπτωση που πάει πολύ χάλια το performance .

Αυτό που έχει πει η CDPR μέχρι τώρα είναι ότι η έκδοση για PC θα είναι όντως update της υπάρχουσας και όχι ξεχωριστή, άρα θα κυκλοφορήσει ως patch.

Αν έχεις το παιχνίδι από GOG τότε όντως είναι καλή ιδέα να κρατήσεις ένα backup της προηγούμενης καλού κακού.

Από την μία έχουμε μια updated έκδοση του ΑΠΟΛΥΤΟΥ, από την άλλη δεν μου περισσεύουν 300 ώρες για άλλο ένα playthrough (γι' αυτό και το έχω τερματίσει μόνο μία φορά).
Το δίλημμα είναι μεγάλο.

(γι' αυτό και το έχω τερματίσει μόνο μία φορά).

Μια φορα; ΜΙΑ ΦΟΡΑ; γιατι ρε φιλε; τρεχει κατι; εχεις καποιο προβλημα που μπορουμε να βοηθησουμε;

εννοώ ότι θα έχουν δώσει βάση σε αυτό και για όσους δεν έχουμε RT δεν θα δούμε κάτι ουσιαστικό, δεν το λέω αρνητικά, απλά θέτω τα expectations μου.
Το 2030 που θα πάρεις καινούργια κάρτα (του 2027...) βάλτο ξαναπαίξτο. Τώρα έτσι για μερικά τέξτουρζ δε.

captured on PS4 αυτά είναι για να καβλαντίζουν οι κονσολάδες ρε... λέω και εγώ γιατί οι δικές μου screenshots είναι σαν το next gen... πλεμπέοι
με mods ισως ειναι. χωρις mod δυσκολα.

Last edited:
image.png

τελικά βγήκε ή αύριο; μπερδεύτηκα με αυτά τα ΑΜ ΡΜ

Γιατί, βιάζεσαι να τρέξεις τα RT effects?

Βγήκε, και μόνο στα χαρτιά το λες patch, βασικά κατεβάζει όλο το παιχνίδι από την αρχή.

καλά θα το κατεβάσω αύριο μην δεν είναι η τελευταία έκδοση και το κατεβάσω 2 φορές πρακτικά.
Γιατί μόνο RT βάζει; νόμιζα έχει γενικότερες αναβαθμίσεις.

Back