Να προσθέσω στην ωραία σας κουβέντα πως αν η Κέιρα ήταν διαθέσιμη, θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Ελεύθερη σχέση, χαβαλές, περνάμε καλά και δεν σπάμε μπάλες.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το καβαλαει καλα το αλογοαν η Κέιρα ήταν διαθέσιμη, θα ήταν η καλύτερη επιλογή.
αχ το παλιό καλό κρασί, κάπου εδώ είναι που πέφτει κάτω από τα 10 για τα καλά και αγοράζω, αν και έβαλα το χέρι βαθειά και το πήρα 15 νωρίτερα, έτσι για το γαμώτο που μου έδωσαν τζάμπα το 1 και 29 χρόνια από την κυκλοφορία του GOAT.
Εγω εσκασα 20; 20+; για το πακετο με το wine, playstation. Το τσακωσα και το εδωσα στον αδερφο μου. Μπουκαρα στο σπιτι του. παιξε αυτο λεω, Σβησε τα τανκς και τις μαλακιες, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ..... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;; και εφυγα.αχ το παλιό καλό κρασί, κάπου εδώ είναι που πέφτει κάτω από τα 10 για τα καλά και αγοράζω, αν και έβαλα το χέρι βαθειά και το πήρα 15 νωρίτερα, έτσι για το γαμώτο που μου έδωσαν τζάμπα το 1 και 2![]()
πραγματικα ελιωσε η καμηλα.Αυτό το θρυλικό θρεντ δεν διαβάζεται πλέον επειδή έσπασαν τα tags και ο code του SMForum, αλλά τα πειστήρια είναι εδώ.
Διάβολε... ΔΙΑΒΟΛΕ
![]()
Δεν είναι δυνατόν.
Μέχρι και ο Γκέραλτ κοιτάζει έντρομος προς αυτό το... πράγμα.