What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

WONDER BOY: ASHA IN MONSTER WORLD

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Η αγάπη του συγκεκριμένου ιστότοπου για παλιά ιαπωνικά παιχνίδια που τα μάθαμε μέσω από τις κονσόλες και αναπολούμε με νοσταλγία είναι γνωστή. Είναι σημεία αναφοράς για μία περίοδο που ακόμη το χόμπυ των videogames περνούσε την αγνή, αθώα, και αγαθή περίοδο του, χωρίς να έχει σπηλωθεί ανεξίτηλα από το στίγμα της βιομηχανίας που στον αυτοσκοπό του κέρδους κανιβαλίζει ότι βρει μπροστά της (κάντε τη σύνδεση με τα πρόσφατα νέα). Εκπρόσωπος αυτής της στοχευμένης αγάπης είναι και η σειρά Wonder Boy/Monster World. Σας παροτρύνω να δείτε τα reviews του Γιώργου Δεμπεγιώτη όπου εξετάζει τόσο το remake του Wonder Boy III: The Dragon’s Trap όσο και τον επάξιο και πολύ πρόσφατο διάδοχό του, Monster Boy and the Cursed Kingdom. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία επαφή με τη σειρά (τετριμμένος θαυμαστής των...

Continue reading...
 
Last edited:

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Μου κάθεται λίγο κάπως αυτό το στυλ τρισδιάστατου μπακράου σε σχέση με τους χαρακτήρες που είναι τόσο όμορφα σχεδιασμένοι. Για τον ίδιο λόγο δε μπόρεσα να εγκλιματιστώ με το Ντάκτεηλς που είχαν τα παπιά τέτοιο ωραίο σχέδιο και τα μπακράου πλεμποθριντί σα κανένα μομπαϊλοπαίχνιδο. Θα έμπαινα πάντως, στη κλήρωση ας πούμε.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Με ξένισε και εμένα στην αρχή, διότι το σχέδιο θα το χαρακτήριζα γοητευτικό. Στην πορεία το συνηθίζεις και δένει πολύ με το υπόλοιπο.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Από τα στανταράκια σε κομμάτι bundle του Fanatical.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Για τον ίδιο λόγο δε μπόρεσα να εγκλιματιστώ με το Ντάκτεηλς
Στο ducktales δεν είχα ιδιαίτερο θέμα καθώς το art στο background ηταν τέτοιο που κάλυπτε τα "ωμά" 3d assets, αν βγάζει νόημα. Και ήταν και ωραίο remake συνολικά.

Στο asha από την άλλη (όπως και το bloodstained) δεν έχει γίνει αντίστοιχη προσπάθεια "ένδυσης" της γεωμετρίας χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κάτι αποτρεπτικό.

Συμπαθητικό φαίνεται, είναι στη wishlist και βλέπουμε.

Fun fact: το original αν και ανήκει σε γνωστή σειρά, θεωρείτο hidden gem για τα δεδομένα δημοφιλίας της.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,505
Ειχα λατρεψει το παιχνίδι των arcades που βγήκε και στο game gear. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω αγγίξει αλλά ευχάριστο που βγαίνουν remakes
 
Top Bottom