LATEST NEWS

Remaster για το Alan Wake

Όπως ανακοίνωσε η Remedy Entertainment, το πολυαγαπημένο Alan Wake θα κυκλοφορήσει ξανά σε remastered έκδοση στις 5 Οκτωβρίου 2021.

Αν και πολλοί θα περίμεναν/ήθελαν κάποιο sequel, προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αν και με τη κυκλοφορία της remastered έκδοσης και τη πιθανή επιτυχία του στις νέες κονσόλες (όπου απευθύνεται κατά κύριο λόγο, καθώς το παιχνίδι θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε κονσόλα της Sony), όλα είναι πιθανά να συμβούν.

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο του παιχνιδιού, Sam Lake, η νέα έκδοση δε θα περιλαμβάνει αλλαγές στη δομή και στο περιεχόμενο του παιχνιδιού, παρά μόνο βελτιώσεις σε οπτικό επίπεδο. Φυσικά, στην έκδοση αυτή θα περιλαμβάνονται και όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν για το παιχνίδι (“The Signal” και “The Writer“).

Ο ανανεωμένος Alan Wake θα εμφανιστεί αποκλειστικά στο Epic Store, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για μόνιμη ή για προσωρινή αποκλειστικότητα του εν λόγω online καταστήματος. Κρίνοντας από την ιστορία ως τώρα, πιθανότατα ισχύει το δεύτερο.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

8 Comments

  1. Ιδιαίτερα ευχάριστα νέα, καθώς οι νεότεροι θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακαλύψουν ένα από τα ατμοσφαιρικότερα παιχνίδια της περασμένης δεκαετίας.

    [SPOILER=”Alan Wake 2 Top Secret Deets”]

    Η αποκλειστικότητα του AWR στο Epic Store θα είναι στον αναμενόμενο χρόνο. Το Alan Wake 2 βρίσκεται σε πλήρη παραγωγή από τις αρχές του ’20 και θα κυκλοφορήσει τέλη ’22/αρχές ’23, ξανά ως ετήσια αποκλειστικότητα του EGS.[/SPOILER]

  2. Αφού μιλάμε για απλό remaster κι όχι remake, δεν με εξιτάρει διόλου για νέο playthrough, αλλά σίγουρα θα αποδειχθεί χρήσιμο στην απήχηση του επερχόμενου sequel. Το οποίο ελπίζω να έχει gameplay και storytelling πιο κοντά στο Control.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL