LATEST NEWS

Alfred Hitchcock adventure από την Pendulo Studios

Ο γαλλικός publisher Microids παρουσίασε ένα teaser για το επερχόμενο αφηγηματικό (narrative) adventure, το οποίο ονομάζεται Alfred Hitchcock – Vertigo. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από τη γνωστή μας Pendulo Studios, η οποία όμως μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, μετά την τελευταία της παραγωγή ονόματι Blacksad: Under the Skin

Προφανώς, το παιχνίδι εμπνέεται σημαντικά από την ομώνυμη ταινία του Hitchcock, αν και σύμφωνα με τον narrative designer της Pendulo, Josué Monchan, στο Vertigo θα υπάρχουν αναφορές και από άλλες ταινίες του μετρ του τρόμου, όπως το Psycho και το Spellbound.

Συνοπτικά η υπόθεση του παιχνιδιού έχει ως εξής: “Κάπου στο Brody Canyon της Καλιφόρνια, ο συγγραφέας Ed Miller πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος, από το οποίο κατορθώνει και βγαίνει αλώβητος. Παρόλο που δεν βρέθηκε κανείς άλλος μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, ο Ed επιμένει ότι ταξίδευε μαζί με τη γυναίκα και την κόρη του. Σοκαρισμένος από αυτό το γεγονός, αρχίζει να υποφέρει από έντονους ιλίγγους. Καθώς ξεκινά τη θεραπεία του, θα προσπαθήσει να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη εκείνη την τραγική μέρα.”

Το Alfred Hitchcock – Vertigo αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς.

 

 

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL