LATEST NEWS
Trending

Baldur’s Gate 3 από τη Larian! (UPDATE)

UPDATE:
Και επίσημα, λοιπόν, μπορούμε να αφαιρέσουμε το ερωτηματικό από τον τίτλο του άρθρου:

BALDUR’S GATE 3 AΠΟ ΤΗ LARIAN!

Το trailer που έκανε πρεμιέρα πριν λίγα λεπτά, βλέπουμε έναν πολεμιστή του τάγματος των Flaming Fist να περιφέρεται στους δρόμους του Baldur’s Gate και, εν μέσω ενός τοπίου σφαγής, να μετατρέπεται βίαια σε ένα Mind Flayer. Η περιγραφή του βίντεο μιλάει για “μια μοχθηρή παρουσία στο Baldur’s Gate, που διαφθείρει ότι απομένει στα Forgotten Realms...”

Δημιουργικά ασαφή όλα αυτά, αλλά προς το παρόν μας αρκούν. BALDUR’S GATE 3 ΑΠΟ ΤΗ LARIAN!

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

________________________________
ΑΡΧΙΚΟ POST ΣΤΙΣ 30/5/2019:

Ως ένα εκ των σπουδαιότερων RPG franchises όλων των εποχών (αν όχι ΤΟ σπουδαιότερο), πιθανά sequels του Baldur’s Gate αναφέρονται ως φήμες ήδη από τις τελευταίες ημέρες της αδικοχαμένης Black Isle πίσω στα early 2000s. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και αυτή τη στιγμή, αλλά αυτή τη φορά ο καπνός ίσως να έχει και φωτιά…

Ήδη από τον Οκτώβρη του 2018 ο Brian Fargo είχε πυροδοτήσει τη βόμβα των φημών με ένα tweet του, όπου ανέφερε πως “γνωρίζω το ποιός δημιουργεί το Baldur’s Gate 3”. Το φυτίλι στη βόμβα φαίνεται να καίει ακόμα, με την αρχική σελίδα της Larian Studios να εμφανίζει το εξής γραφικό:

“Και, γιατί να μην είναι tease για το Divinity: Original Sin 3” ίσως να ρωτήσει κάποιος, και λογικά. Αποθηκεύοντας το παραπάνω γραφικό από το site της Larian, και ανοίγοντάς το με ένα text editor, προκύπτουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα tags:

The hype is real, λοιπόν. Λογικά θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες στην προσεχή Ε3, 11 με 14 Ιουνίου. Όπου, μεταξύ άλλων, περιμένουμε ήδη έξτρα πληροφορίες για τα Outer Worlds, Cyberpunk 2077, Bloodlines 2 αλλά και για το Wasteland 3. Ενδιαφέροντες καιροί για RPGάδες…

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

10 Comments

    1. Συνάδελφε και ‘σεις από Baldur’s Gate το πάθατε; Έχουμε αντίστοιχες εμπειρίες θαρρώ! Μια εξεταστική ΟΛΗ χαμένη παρέα με την Imoen, τον Khalid και τη Jaheira…

      …αν και έχω απομακρυνθεί αρκετά από τη φιλοσοφία και τη λογική των ισομετρικών RPG’s, με έπιασε μια λαχτάρα όταν διάβασα την είδηση.

  1. Νομίζω από δημιουργούς που είχαν πειστήρια (και διάρκεια απόδοσης) να έφτιαχναν ένα νέο BG, μόνο οι Larian, CD Projekt Red και Obsidian θα πληρούσαν τα κριτήρια, οπότε αυτή τη φορά η WotC επέλεξε σοφά. Αν και ο πήχης είναι ψηλά από το 2, παραμένω αισιόδοξος.

  2. Να τονιστεί ότι δε θα συνεχίσει την ιστορία των προηγούμενων Baldur’s Gate, καθώς αυτή συνεχίστηκε και τελείωσε με to Murder in Baldur’s Gate DnD campaign.

    Επίσης να τονιστεί ότι πρέπει να ξεχάσετε το THAC0, καθώς to game θα βασίζεται στην 5η.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL