LATEST NEWS
Trending

Νέο Obsidian RPG: The Outer Worlds

Update: σε μια βραδιά γεμάτη με Cringe και μερικές άρτιες άλλες εκπλήξεις (αλλά κυρίως Cringe), και με το Read Dead Redemption 2 να σαρώνει  αναμενόμενα τα περισσότερα βραβεία, η μεγάλη αποκάλυψη επαλήθευσε ως επί το πλείστον τις προβλέψεις μας: το νέο game της Obsidian θα είναι ένα FPS/RPG ονόματι The Outer Worlds. Στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού μπορείτε να δείτε το announcement trailer που παρουσιάστηκε στα Game Awards από τους Cain και Boyarsky. Το οποίο trailer βγάζει αρκετά vibes Borderlands η αλήθεια είναι.

https://youtu.be/MGLTgt0EEqc

Aνέβηκε επίσης ήδη η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam. Αναμενόμενη κυκλοφορία “μέσα στο 2019”. Περισσότερες πληροφορίες, λογικά σύντομα…

____
Αρχική είδηση (6/12/2018): Όσοι έχετε επισκεφθεί την τελευταία εβδομάδα τη σελίδα της Obsidian Entertainment θα έχετε παρατηρήσει ένα countdown, συνοδευόμενο από διάφορες ψευδοδιαφημίσεις με ρέτρο αισθητική. Η λήξη αυτού του countdown συμπίπτει με την παρουσίαση των φετινών Game Awards, στα πλαίσια των οποίων θα έχουμε όπως φαίνεται και το μεγάλο reveal του νέου τίτλου πάνω στον οποίο δουλεύει η Obsidian τα τελευταία χρόνια.

Ιδού μια περίληψη των πληροφοριών που έχουμε ως τώρα για τον τίτλο:

-Lead Developers του παιχνιδιού είναι οι Tim Cain και Leonard Boyarsky, δημιουργοί του πρώτου FALLOUT και δύο εκ των τριών ιδρυτών της αδικοχαμένης Troika Games.

-Η Οbsidian μέχρι πριν λίγο καιρό είχε αναρτήσει αγγελίες όπου ζητούσε προσωπικό με εμπειρία στο development σε περιβάλλον Unreal Engine 4, καθώς επίσης και σε First-Person Shooters, για “PC και next-gen consoles”.

-Στις αρχές του 2018, η Obsidian κατέθεσε αίτημα για το trademark της ονομασίας “THE OUTER WORLDS”, για χρήση σε “computer games, gaming-related online services, gaming-related literature και board/card games”, συνιστώντας ένα αρκετά μεγάλο και σοβαρό εγχείρημα.

-Σύμφωνα με Tweets από άτομα με γνώση, το παιχνίδι “δεν θα σχετίζεται με το Fallout ή το Arcanum, αλλά σίγουρα θα κάνει επίκληση στους φανς τέτοιου είδους παιχνιδιών” και θα περιέχει “το χιούμορ και το writing αυτών των παιχνιδιών”.

-Από την αισθητική των διαφημίσεων στο site της Obsidian, προκύπτουν vibes retro-SciFi στο στυλ του Bioshock, αλλά και με νότες Arcanum.

Με λίγα λόγια, αναμένουμε ένα Obsidian game από τους δημιουργούς του FALLOUT, το οποίο θα μοιάζει συγγραφικά σε αυτό αλλά και στο Arcanum, κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στην Unreal Engine 4, θα είναι πρώτου προσώπου, θα είναι αισθητικά συνδυασμός του Bioshock με το Arcanum, και ΙΣΩΣ να έχει τον τίτλο “The Outer Worlds”.

Σε αυτό το σημείο ο ταπεινός συγγραφέας αποσύρεται για να σκουπίσει τα δάκρυα συγκίνησης και μόνο στη συνειδητοποίηση των προοπτικών. 3μιση τα ξημερώματα Παρασκευής ώρα Ελλάδος η αποκάλυψη, μείνετε συντονισμένοι.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

10 Comments

  1. Περισσότερο περίμενα κάτι σε Bioshock-Mass Effect-Arcanum συνονθύλευμα, τελικά μας βγήκε λίγο Fallout αρκετά Borderlands το art style (και επίσης λίγο από No Man’s Sky σε κάτι στιγμιότυπα στο βίντεο με τα χρώματα, τη βλάστηση, κάποια πλάσματα κτλ. ψιλοανάμεικτα συναισθήματα για το συγκεκριμένο) με το sci-fi στοιχείο περισσότερο εμφανές μέσα σε κτίρια, βάσεις και σκάφη. Λίγο χύμα το art direction και ίσως λογικό σε ένα βαθμό αφού θα έχει διαφορετικά οικοσυστήματα, πλανήτες κτλ. Δε με ενθουσίασε τόσο όσο το Cyberpunk 2077, το περιμένω όμως για το rp κομμάτι.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL