LATEST NEWS

4η έκθεση retro Η/Υ και consoles

Το site Retrocomputers.gr διοργανώνει μεγάλη έκθεση retro ηλεκτρονικών υπολογιστών και game consoles, στις 13 Απριλίου 2013 στο 1ο Γυμνάσιο Μοσχάτου. Η είσοδος φυσικά θα είναι ελεύθερη, οπότε ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί την έκθεση και να θαυμάσει από κοντά τα μηχανήματα που έγραψαν ιστορία στο computing και το gaming. Η έκθεση θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας των υπολογιστών και παιχνιδομηχανών, με παλαιούς υπολογιστές και κονσόλες από τη δεκαετία του 1970 μέχρι περίπου το 2000 με μερικά από αυτά να είναι πολύ σπάνια, αλλά και διάφορα άλλα έξτρα αντικείμενα που συνδέονται με το αντικείμενο της έκθεσης.

Θα υπάρχουν και κάποια events όπως παρουσιάσεις με διάφορα θέματα π.χ. η ιστορία των υπολογιστών κτλ, αλλά και ένα PC που θα διατεθεί για μάθημα συναρμολόγησης για να δουν όσοι ενδιαφέρονται τα μέρη από τα οποία αποτελείται ένας υπολογιστής αλλά και τι κάνει το καθένα, όπως επίσης να δοκιμάσουν και οι ίδιοι να το συναρμολογήσουν μόνοι τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε το Retrocomputers.gr και το αντίστοιχο forum thread.

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL