LATEST NEWS

Και επίσημα πλέον στην ανάπτυξη τo Diablo 4!

Έπειτα από την πλέον πολυσυζητημένη (για τους λάθος λόγους) περσινή Blizzcon, όπου ανακοινώθηκε το Diablo Immortal για τις κινητές συσκευές, χρειάστηκε ένας χρόνος αναμονής για να δούμε επιτέλους το μεγάλο χαρτί του franchise που έκρυβε η Blizzard.

Με το “καλημέρα” της πήραμε μία γεμάτη δόση από το επερχόμενο Diablo 4. Πρωταγωνιστές τέσσερις τυμβώρυχοι που προσπαθούν να φτιάξουν την τύχη τους, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκαν στο λάθος τάφο. Το announcement cinematic δεν άφησε περιθώρια για το πόσο ζοφερή θα είναι η ατμόσφαιρα του Diablo 4. Ακόμη όμως και αν άφησε αμφιβολίες, οι δημιουργοί μας έδωσαν μία πρόγευση από το gameplay του παιχνιδιού με τρεις κλάσεις: τον Barbarian, τη Sorceress και τον πολυαναμενόμενο… Druid!

Θα έχουμε αναλυτική παρουσίαση από τα στοιχεία που θα μας παρουσιάσει η εταιρεία κατά τη διάρκεια της Blizzcon 2019. Προς το παρόν δεν έχετε παρά να απολαύσετε τα σχετικά βίντεο των ανακοινώσεων. Τα συμπεράσματα δικά σας!

 

Παύλος Γεράνιος

Γέννημα-θρέμμα της Υπερβορείας, ο Παύλος έκανε καιρό να γνωρίσει την αλληλεπίδραση με την οθόνη. Τα πρώτα παιχνίδια που θυμάται να παίζει ήταν τα Gran Prix, Test Drive, Digger και Flight για DOS σε εποχές που οι περισσότεροι είχαν πλέον Windows... Αυτό δεν τον πτόησε και αγάπησε τη Μητέρα Πλατφόρμα από την πρώτη στιγμή. Θήτευσε και στην άγονη παραμεθόριο των κονσολών (πάντα σε σπίτια φίλων, ποτέ στο δικό του), αλλά το PC ήταν αυτό που τον κράτησε. Λάτρης των ποιοτικών τίτλων από όλα τα είδη, θεωρεί πώς η ιστορία και αυτό που θέλει να πει το παιχνίδι ως μέσο είναι το κυριότερο και όχι η ταμπέλα. Υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις φυσικά...

8 Comments

  1. Τα cinematics της Blizz είναι για όσκαρ. Πέραν τούτου, όπως έγραψα και στο Discord, το gameplay μοιάζει με απλό “Darkness and Gore DLC για το Diablo 3”, αλλά περιμένω παραπάνω λεπτομέρειες. Θα μπορούσε να είναι απείρως χειρότερο η αλήθεια είναι.

  2. Μετά και την συζήτηση στο discord θα ήθελα να είχαμε περισσότερη αγνή μουσική στα πλαίσια του πρώτου Diablo. Σίγουρα τα παραγωγικά standards έχουν αλλάξει και ο κόσμος έχει συνηθίσει σε άλλες “εικόνες” αλλά δεν πιστεύω ότι μία ολική επαναφορά θα πήγαινε απατη. Τουναντίον…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL