LATEST NEWS

Καθυστέρηση για τη GeForce 3070 RTX

Ύστερα από την αδιανόητη κατάσταση που προέκυψε με τη GeForce 3080 RTX, όπου εξαφανίστηκε μέσα στις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας της, η Nvidia ανακοίνωσε ότι η πολυαναμενόμενη 3070 έκδοση της σειράς δεν θα εμφανιστεί στις 15 Οκτωβρίου, όπως είχε αρχικά προβλεφθεί, αλλά στις 29 Οκτωβρίου

Στόχος της εταιρίας είναι να μην υπάρξουν σοβαρά φαινόμενα έλλειψης στην αγορά, αλλά και η αποφυγή περιπτώσεων αισχροκέρδειας που παρατηρήθηκε από ουκ ολίγους καλοθελητές, οι οποίοι πουλούσαν την 3080 σε εξωφρενικές τιμές σε σχέση με την κανονική.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της 3070 RTX θα είναι τα 499 δολλάρια, έχοντας ως αιχμή του δόρατος τις επιδόσεις της, οι οποίες θα συναγωνίζονται εκείνες της πολύ ακριβότερης RTX 2080 Ti.

Μένει να δούμε σε ποια επίπεδα θα κυμανθούν και στην ελληνική αγορά.

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

One Comment

  1. Γεια σου Nvidia. Αντίο Νvidia.

    [SPOILER]Σοβαρά όμως, αφού ούτως ή άλλως θα περίμενα να δω της AMD, δε με χαλάει αυτή η εξέλιξη. Προτιμώ να παίξω Cyperpunk 2-3 μήνες αργότερα, από το να έτρεχα για αγορά κάρτας χωρίς πλήρη εικόνα και να το μετάνιωνα.[/SPOILER]
    Πάντως τυχαίο δεν πιστεύω ότι είναι που πήγαν την ημερομηνία λίγο μετά της κόκκινης, όπως είπαν και κάποια παιδιά στο σχετικό thread.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL