LATEST NEWS

Σύμπραξη Croteam και Jonas Kyratzes στο The Talos Principle

Όταν μαθαίνεις ότι ο Jonas Kyratzes, δημιουργός του “The Seam Will Claim Everything” και η Croteam, γνωστότατη από την “Serious Sam” σειρά παιχνιδιών, ενώνουν τις δυνάμεις τους, δε μπορεί παρά να έχεις περιέργεια για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο καρπός της συνεργασίας θα ακούει στον τίτλο “The Talos Principle” και θα είναι ουσιαστικά ένα first person puzzle game, με τον Tom Jubert (“FTL”, “The Swapper”) επίσης να λαμβάνει μέρος στη δημιουργία του.

Με περισσότερα από 120 puzzles να επιζητούν λύση από μεριάς του παίκτη και την Unreal Engine 4 να παρέχει τη δύναμή της για τη γραφική απεικόνιση χώρων και τοποθεσιών, το αποτέλεσμα αναμένεται πολύ ενδιαφέρον!

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

3 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL