LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το “επίσημο” Fallout Pen-and-Paper RPG

Η Falloutική placeholder σελίδα στο Amazon που είχαμε επισημάνει τις προάλλες φαίνεται να έχει κατέβει προς το παρόν, χωρίς κάποιο παραπάνω νέο ως προς το το προϊόν που περιείχε. Ωστόσο, είχαμε την ανακοίνωση μιας άλλης, φαινομενικά άσχετης με την παραπάνω σελίδα, Falloutικής κυκλοφορίας, που ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχει να κάνει με κάποιο PC game. Και η ανακοίνωση αφορά το “επίσημο” επιτραπέζιο Fallout RPG της Bethesda.

Συγκεκριμένα, η εταιρία Modiphius Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο προϊόντων. Το πρώτο θα είναι ένα standalone role-playing expansion για το Fallout: Wasteland Warfare, το ήδη υφιστάμενο Fallout miniature game της εταιρίας. Το δεύτερο, ένα πιο “παραδοσιακό” pen-and-paper Fallout game που θα χρησιμοποιεί το σύστημα κανόνων 2D20, το οποίο χρησιμοποιείται και στα Mutant Chronicles, Infinity, Conan, John Carter of Mars και Star Trek Adventures RPG της ίδιας εταιρίας. Το miniature expansion του Wasteland Warfare αναμένεται να κυκλοφορήσει το φετινό καλοκαίρι, ενώ το pen-and-paper RPG (που δεν έχει κάποιον επίσημο τίτλο ακόμα) αναμένεται για το 2020.

Λογικά τα παραπάνω δεν έχουν σχέση με την placeholder σελίδα του Amazon, η οποία παρείχε σαφείς επιλογές για αγορά εκδόσεων κάποιου προϊόντος σε PC ή κονσόλες. Όπως και να έχει, εν αναμονή περισσότερων πληροφοριών για αυτό το προϊόν, οι φίλοι των επιτραπέζιων και των Fallout της Bethesda ίσως αντλήσουν κάποια ευχαρίστηση από τα εγχειρήματα της Modiphius. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν η Bethesda θα καταφέρει να πάει την τεχνολογία της ανθρωπότητας ένα βήμα παραπέρα, εισάγοντας bugs ακόμα και στα επιτραπέζια προϊόντα της.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL