LATEST NEWS

Camelot Unchained: νέο ΜΜΟ από στελέχη της Mythic Entertainment!

Θυμάστε μήπως στις αρχές της περασμένης δεκαετίας ένα fantasy MMORPG, που καινοτόμησε ιδιαιτέρως στον τομέα του μαζικού PVP μέσω των επικών Realm vs Realm μαχών που προσέφερε; Μιλάμε προφανώς για το Dark Age of Camelot και, αν απαντήσατε “ναι” στην ερώτηση, ενδεχομένως και να σας ενδιαφέρει τα μάλα η ακόλουθη είδηση…


Σύμφωνα με άρθρο που ανέβηκε στο Eurogamer, o Mark Jacobs (εκ των ιδρυτών της Mythic Entertainment, δημιουργός του Dark Age of Camelot και νυν στέλεχος της City State Entertainment) ηγείται της προσπάθειας να επανέλθουν τα φώτα της δημοσιότητας στον κόσμο του πάλαι ποτέ δημοφιλέστατου ΜΜΟ, μέσω της δημιουργίας ενός “ανεπίσημου sequel” για το DAoC, που θα φέρει την (όχι και τόσο ριζικά διαφοροποιημένη…) ονομασία Camelot Unchained και θα αναζητήσει χρηματοδότηση…σωστά μαντέψατε, στο Kickstarter.

Όπως και το Dark Age of Camelot, έτσι και το Camelot Unchained θα απεικονίζει στον πυρήνα του τις επικές Realm vs Realm μάχες ανάμεσα σε 3 αντιμαχώμενα βασίλεια, ωστόσο παρά τις εμφανείς ομοιότητες ανάμεσα στους 2 τίτλους ο Jacobs σπεύδει να δηλώσει πως “το project μας δεν πρέπει να θεωρείται απευθείας sequel του DAoC, άρα οι fans του DAoC ας μην περιμένουν πως το Unchained θα εκπληρώσει όλες τους τις προσδοκίες“…

Όπως και νά’χει, το Kickstarter για το Unchained αναμένεται μέσα στον Μάρτιο. Μένει να δούμε αν ο Jacobs θεωρεί πως θα καταφέρει όντως να μαζέψει τα (αρκετά, ομολογουμένως) χρήματα που απαιτεί το launch ενός ΜΜΟ. Προς το παρόν, δείτε εδώ το τελευταίο από τα teaser trailers του τίτλου.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

One Comment

  1. Καλησπέρα σε όλους! Πριν από λίγες ημέρες, δημιουργήσαμε ένα ελληνικό fansite για το Camelot Unchained. Αν ενδιαφέρεστε, επισκεφτείτε μας και βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε ένα ελληνικό community.

    Blog: http://www.greece-unchained.tk/
    Forum: http://greece-unchained.forumgreek.com/

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL