SPECIALS

Let’s Play (Modded) XCOM 2: WOTC Part 17: Με την πλάτη στον τοίχο

Λίγο πριν την ήττα;

Η ηρεμία έχει επιστρέψει στη βάση της XCOM μετά την προηγούμενη αποστολή, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη αρκετά ζητήματα που χρήζουν αντιμετώπισης. Τουλάχιστον καταφέραμε να αναβαθμίσουμε έναν στρατιώτη μας στη rank του Captain, κάτι που σημαίνει ότι πλέον μπορούμε να αγοράσουμε το upgrade των έξι στρατιωτών σε κάθε αποστολή. Πραγματικά σπουδαία νέα!

Σε μία ακόμα θετική εξέλιξη, ο psionic operative της ομάδας μας Tony Corvus κατάφερε να ολοκληρώσει μία ακόμα φάση της εκπαίδευσής του, αποκτώντας πρόσβαση σε μία ιδιαίτερα ισχυρή ability: Το Void Rift που του δίνει πλέον τη δυνατότητα να κάνει AoE damage σε μεγάλη απόσταση.

Παράλληλα η έρευνα της τεχνολογίας των εξωγήινων προχωρά και, με την ολοκλήρωση του research για το Elerium ανοίγουμε τον δρόμο για την περαιτέρω βελτίωση του εξοπλισμού μας.

Δυστυχώς όμως υπάρχει ένα πρόβλημα που χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση: Ο δείκτης του Avatar Project έχει γεμίσει! Αν δεν βρούμε τρόπο να τον κατεβάσουμε άμεσα θα γνωρίσουμε μια άδοξη και ταπεινωτική ήττα!

1 2Επόμενη σελίδα

Αλέξανδρος Γκέκας

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

Related Articles

Back to top button
elEL