LATEST NEWS

Αποκάλυψη του Star Wars Jedi: Fallen Order

Ο νέος τίτλος δράσης της Respawn έρχεται το Νοέμβριο

Το ακούγαμε εδώ και καιρό, αλλά μέχρι πρότινος δεν είχαμε δει κάτι χειροπιαστό. Εν τέλει, κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration που έλαβε χώρα στο Σικάγο, η ΕΑ αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου Star Wars Jedi: Fallen Order, το οποίο αναπτύσσεται από τη Respawn Entertainment, γνωστή για τα δύο Titanfall και το πολύ επιτυχημένο Apex Legends.

Σε αντίθεση με ό,τι μας έχει συνηθίσει η ΕΑ ως τώρα, το Star Wars Jedi: Fallen Order θα είναι μια αυστηρά single-player εμπειρία, χωρίς υποψία multiplayer ή lootbox, και θα κινείται στα πρότυπα των action/platform παιχνιδιών, με ιδιαίτερη έμφαση στις μάχες με φωτόσπαθα.

Αν και η αποκάλυψη του παιχνιδιού περιορίστηκε σε ένα pre-rendered trailer, αυτή τη φορά ευελπιστούμε σε κάτι πραγματικά αξιόλογο, βασιζόμενοι στο πρόσφατο παρελθόν της Respawn πάνω στο single-player κομμάτι του Titanfall 2.

Το Star Wars Jedi: Fallen Order αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

3 Comments

  1. Πάντως, μέχρι να δω κάποιο gameplay trailer, κρατώ μικρό καλάθι. Υποθέτω ότι σκοπεύουν να φτιάξουν κάτι αντίστοιχο με τα πρόσφατα Tomb Raider/Uncharted. Μακάρι έστω να πλησιάσουν την ποιότητα των προαναφερθέντων παιχνιδιών.

  2. Ως αληθινά ψύχραιμος τύπος με έτσι πολύ χαλαροκαγκούρικο ενδιαφέρον για τα Star Wars και την φάση τους, είδα το τρέηλερ για ένα ευχάριστο action-adventure παιχνίδι με Star Wars ‘άρωμα’. Μου φαίνεται οι οπαδοί θα το γουστάρουν, προφανώς θα κινηθεί στα ασφαλέστερα δυνατά μονοπάτια. Ο Άβελον στη γραφή πλέον δεν μου λέει κάτι, καθώς σε λίγο θα φτάσει να γράφει τις ατάκες για τους νέους καταλόγους του ΙΚΕΑ. Και πολύ καλά κάνει το παλλικάρι στην οικονομία που βρίσκεται και δρα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL