LATEST NEWS

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το πρώτο DLC του The Division 2

Όπως ανακοινώθηκε και στη φετινή Ε3 από τη Ubisoft πριν από ένα μήνα, έχουν ήδη δρομολογηθεί τουλάχιστον τρία μεγάλα (και δωρεάν) content updates για το The Division 2. Πριν λίγες ώρες η εταιρία διέθεσε τις πρώτες πληροφορίες για το πρώτο εξ αυτών, ονόματι “Episode 1 – D.C. Outskirts: Expedition“.

Το Episode I θα συνεχίζει την ιστορία όπως την αφήσαμε αμέσως μετά τον τελικό αρχηγό του Tidal Basin stronghold και θα μεταφέρει τους παίκτες στα προάστια της DC για δύο νέες Main Missions, αλλά και για ένα τελείως νέο στυλ αποστολών ονόματι Expeditions. Αυτό θα είναι ουσιαστικά ένα είδος instance σε συνέχειες, αποτελούμενο από τρία διαφορετικά σκέλη που θα κυκλοφορούν σε εβδομαδιαία βάση και τα οποία θα κληθούν να ολοκληρώσουν οι παίκτες πριν αποκτήσουν πρόσβαση στα τελικά rewards.

The Division 2 - Kenly College
To Kenly College, πεδίο δράσης του πρώτου Expedition.

Στο όλο πακέτο περιλαμβάνονται επίσης ένα νέο, χαμηλότερο επίπεδο δυσκολίας για το “Operation Dark Hours” Raid που θα επιτρέψει σε περισσότερο κόσμο να το εξερευνήσει, νέα όπλα και exotic gear, βελτιώσεις στο σύστημα crafting, tweaks και balancing στην ισχύ των όπλων αλλά και των skills. Όχι κι άσχημα για δωρεάν προσθήκη.

Το Episode I θα κυκλοφορήσει επισήμως στις 30 Ιουλίου, με τους κατόχους του Year One Pass να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό 7 μέρες νωρίτερα, από τις 23 του μήνα.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL