LATEST NEWS

Το Volgarr the Viking II είναι γεγονός!

Σε μια χθεσινή ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς, από την εκδότρια εταιρία Digital Eclipse και τους δημιουργούς (με το απόλυτα κατάλληλο όνομα) Crazy Viking Studios, αποκαλύφθηκε η κυκλοφορία του sequel του Volgarr the Viking. Το αρχικό παιχνίδι ήταν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα indie της προηγούμενης δεκαετίας και αυτό το μεγάλο διάστημα που μεσολάβησε είναι που εντείνει την έκπληξη μας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του CEO και creative director Kristofor Durrschmidt: «το Volgarr είναι ένα παιχνίδι εύκολο να παίξεις, αλλά δύσκολο να γίνεις καλός σε αυτό. Αυτή είναι η φιλοσοφία που ακολουθήσαμε και στο Volgarr II. Μάθαμε πολλά από το πρώτο παιχνίδι και στο sequel, με μερικές μοντέρνες προσθήκες που κάναμε, οι fans θα το λατρέψουν».

Οι προσθήκες αυτές έχουν να κάνουν με την ύπαρξης ενός practice mode, checkpoints, save profiles και απεριόριστα continues. Το παιχνίδι πάντως, όπως μας καθησυχάζουν οι δημιουργοί, θα διατηρεί το υψηλό επίπεδο πρόκλησης του προκατόχου του. Μάλιστα, αν θέλουμε να δούμε όλο το περιεχόμενο του, θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε χωρίς αυτές τις ευκολίες.

Το Volgrarr the Viking II θα κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου σε Steam και GOG. Ακολουθεί το σχετικό trailer:

Go to discussion...

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL