LATEST NEWS

Remake για το ΧΙΙΙ

Ευχάριστη έκπληξη

Μήπως θυμάστε, πίσω στο 2003, ένα “ιδιαίτερο” FPS της Ubisoft, που είχε ξεχωρίσει κυρίως για τα cel-shaded γραφικά του; Ο λόγος γίνεται για το XIII, ένα story-driven FPS, βασισμένο στο ομώνυμο Βελγικό graphic-novel, που συνδύαζε αρκετά πετυχημένα action και stealth στοιχεία. Αν και το XIII γενικά δεν απέσπασε κακές κριτικές, δεν κατόρθωσε ποτέ να πείσει εξ’ ολοκλήρου το κοινό, εξ’ ου και η απουσία sequel που θα συνέχιζε επιτέλους την ιστορία που άφησε (κυριολεκτικά) στη μέση.

Όπως φαίνεται λοιπόν, το XIII θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά από τα χέρια της Microids, η οποία ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός remake του παιχνιδιού για τον προσεχή Νοέμβριο και συγκεκριμένα για τις 13 του μηνός. Ευελπιστούμε τα πράγματα να πάνε τόσο καλά, ώστε η υπόθεση του αμνησιακού πράκτορα και της δολοφονίας του Προέδρου της Αμερικής να κλείσει πλέον κανονικά.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

6 Comments

  1. Νομίζω ναι, ήταν σε κάποιο εξώφυλλο. Ξεχωριστό παιχνίδι, υλοποιούσε όμως ένα εκνευριστικότατο save point σύστημα, σε μια εποχή που το “σώζω-σε-κάθε-βήμα” ήταν δεδομένο. Ενδιαφέρουσα είδηση, το timing είναι λίγο κάπως – μα δύο μέρες πριν το Jedi Fallen Order;

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL