REVIEWS

DEAD RISING 3: APOCALYPSE EDITION

Τα zombie games πάντα τραβούσαν τη προσοχή του κοινού. Ιδίως τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια αυξητική τάση εμφάνισης παιχνιδιών με πρωταγωνιστές (ή ακόμα και κομπάρσους) τα συμπαθή αυτά τερατάκια, κυρίως μετά τη μεγάλη επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς The Walking Dead. Σαν το μαϊντανό ένα πράγμα. Ετσι λοιπόν, μια εταιρία σαν τη Capcom δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε μια τόσο μοδάτη τάση σαν και αυτή, οπότε φώναξε τη Blue Castle Games που είχε δημιουργήσει το πολύ καλό Dead Rising 2, τη μετονόμασε σε Capcom Vancouver και κυκλοφορεί στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς το Dead Rising 3, αποκλειστικά για Xbox One. Βέβαια, το «αποκλειστικά» είναι τρόπος του λέγειν, καθώς η αποκλειστικότητα αυτή στο νέο κουτί της Microsoft αφορούσε μόνο για μερικούς μήνες και μόλις πρόσφατα ο τίτλος έκανε την εμφάνισή του στα PC μας, φέροντας τον υπότιτλο «Apocalypse Edition». Τι έχει λοιπόν να μας προσφέρει η πρόταση της Capcom; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στο Dead Rising 3 παίρνουμε το ρόλο του Nick Ramos, ενός μηχανικού που προσπαθεί να σωθεί από το zombie outbreak που έχει ξεσπάσει στη πόλη του Los Perdidos της Καλιφόρνια, δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του Dead Rising 2. Ο Nick, όπως θα έκανε κάθε νοήμων άνθρωπος σε μια περίπτωση σαν και αυτή, πρωταρχικός του στόχος είναι να αποδράσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από τη καταραμένη αυτή πόλη, η οποία σύντομα αποδεικνύεται ότι η συμφορά της προήλθε από ένα απάνθρωπο πείραμα της κυβέρνησης για τον έλεγχο του πληθυσμού, με τη βοήθεια του microchip Zombrex. Ο Nick και οι ελάχιστοι επιζήσαντες της κάποτε λαμπρής αυτής πόλης έχουν αντιληφθεί ότι η υπόθεση «μυρίζει» από χιλιόμετρα και προσπαθούν να αντιδράσουν με όποιο τρόπο μπορούν, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσουν μιλούνια από νεκροζώντανους, ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η κυβέρνηση με επικεφαλή το στρατηγό Hemlock δήλωνει ότι απομένουν μόλις πέντε ημέρες μέχρι να ξεκινήσουν οι βομβαρδισμοί πάνω από τη πόλη, προς εξαϋλωση κάθε ίχνους από zombies.

Dead Rising 3 Shot1Ο Nick με σομπρέρο. Μην ανησυχείτε, είναι από τις πιο “νορμάλ” εμφανίσεις που μπορείτε να βρείτε!

Οπως αντιλαμβάνεστε, το σενάριο δεν διεκδικεί κάποιο βραβείο πρωτοτυπίας, καθώς ακολουθεί τη γραμμή που έχουν χαράξει οι περισσότερες «ζομποϊστορίες» των τελευταίων ετών, τόσο στο τομέα της πλοκής όσο και στους χαρακτήρες που συναντάτε. Πάντως, παρ’ όλη την υπερβολή και τα κλισέ της, η ιστορία εξελίσσεται ικανοποιητικά, με μπόλικο μαύρο χιούμορ και αρκετά πετυχημένα αλληγορικά μηνύματα για το που οδεύει η κοινωνία που ζούμε. Σε αντίθεση λοιπόν με τα προηγούμενα Dead Rising, το τρίτο μέλος της σειράς δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο να διηγηθεί μια ιστορία, χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται ότι υστερεί στο τομέα του gameplay.

Κατ’ αρχήν το Dead Rising 3 είναι ένα παραδοσιακό open-world παιχνίδι και σε περίπτωση που έχετε παίξει έστω και έναν παρόμοιο τίτλο στο παρελθόν (από GTA μέχρι Saint’s Row), δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να προσαρμοστείτε στις ανάγκες του παιχνιδιού. Ο χάρτης του Los Perdidos είναι μετρίου μεγέθους, λίγο χαοτικός και σε σημεία μπερδεμένος, αλλά από εκεί και πέρα δεν στερείται από δραστηριότητες, οι οποίες ως επί το πλείστον περιλαμβάνουν τη…γενοκτονία ορδών από zombies. Πέρα από τις campaign missions που αποτελούν το βασικό κορμό της ιστορίας και έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη φροντίδα από τους ανθρώπους της Capcom, υπάρχουν δεκάδες δευτερεύουσες αποστολές για να ολοκληρώσετε, κάμποσα collectibles να συλλέξετε (από αγαλματάκια μέχρι κοστούμια), πραγματικά η χαρά του ψυχαναγκαστικού gamer που θέλει να τα ανακαλύψει όλα. Εχετε υπόψη σας όμως ότι, σε αντίθεση με τη πλειοψηφία των open-world παιχνιδιών, τόσο οι δευτερεύουσες αποστολές όσο και το ίδιο το παιχνίδι γενικότερα έχουν πεπερασμένο χρονικό περιθώριο για να ολοκληρωθούν. Δεν συντρέχει όμως κάποιος λόγος άγχους, καθώς ο χρόνος που σας δίνεται για να φέρετε εις πέρας μια αποστολή είναι πολύ μεγάλος, ενώ οι πέντε ημέρες κυλούν απελπιστικά αργά σε σημείο που για να κατορθώσετε να δείτε το game over λόγω λήξης του χρόνου, θα πρέπει να έχετε ξεχάσει τον υπολογιστή και το παιχνίδι ανοικτό και να έχετε φύγει διακοπές.

Dead Rising 3 Shot2Μέσα στη τρέλα που επικρατεί, υπάρχουν και κάτι τέτοιοι τύποι που είναι σαν να ξεπήδησαν από παλιά Κινεζική ταινία.

Οπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι όλες οι αποστολές ενδιαφέρουσες και θα βρείτε ουκ ολίγες fetch («βρες μου 5 κομμάτια κρέας για να έρθω μαζί σου»), οι οποίες μπορεί να γίνουν λίγο κουραστικές και επαναλαμβανόμενες, ιδίως όταν θα πρέπει να εντοπίσετε 5-6 αντικείμενα ανάμεσα σε χιλιάδες zombies. Και δεν υπερβάλλω καθόλου με τον αριθμητικό προσδιορισμό «χιλιάδες». Προσωπικά δε θυμάμαι να έχω δει κάτι αντίστοιχο σε παιχνίδι που διαπραγματεύεται τη σχέση των ανθρώπων με τα αγαπημένα μας ανθρωποφάγα πλασματάκια: ο αριθμός των zombies που κυκλοφορούν στους δρόμους είναι εξωπραγματικός, στα όρια του γελοίου και ακόμα μια απλή μετακίνηση από το ένα τετράγωνο σε ένα άλλο μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για ατελείωτο μακελειό. Ενδεικτικά αναφέρω ότι όταν τελείωσα το παιχνίδι είχα σκοτώσει πάνω από 10.000 zombies, χωρίς να ασχοληθώ με όλες τις δευτερεύουσες αποστολές.

Φυσικά, για να επιτευχθεί μιας τέτοιας έκτασης σφαγή, το παιχνίδι έχει φροντίσει να μας εξοπλίσει ανάλογα. Ο Nick μπορεί να χρησιμοποιήσει σχεδόν κάθε αντικείμενο που δεν είναι καρφωμένο στο έδαφος, από απλούς λοστούς και καδρόνια μέχρι φωτεινούς σηματοδότες, πληκτρολόγια, λούτρινα ζωάκια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας. Ολα τα αντικείμενα έχουν περιορισμένη αντοχή στο…κοπάνημα και ύστερα από λίγη ώρα καταστρέφονται, οπότε θα πρέπει να βρείτε άμεσα ένα άλλο ή να στηριχθείτε στις ικανότητες του Nick στο καράτε, που όμως δεν είναι αρκετές όταν σας έχουν περικυκλώσει. Αν λοιπόν ο εξοπλισμός σας δεν είναι αρκετά καλός και δυσκολεύεστε σε κάποια αποστολή, αρχικά μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο safe house και να ζητήσετε να σας συνοδέψουν κάποιοι από τους επιζήσαντες που είχατε προηγουμένως σώσει, οι οποίοι αποτελούν αξιόμαχους συμπολεμιστές, ιδίως αν δώσετε και σε αυτούς κάποιο όπλο, ενώ εντέλει τη διαφορά στη μάχη κάνουν οι μηχανικές γνώσεις του Nick. Ο πολυμήχανος Nick, σα σύγχρονος Μαγκάιβερ, μπορεί εν ριπή οφθαλμού να συνδυάσει δύο (συνήθως άσχετα μεταξύ τους) αντικείμενα και να κατασκευάσει ένα νέο, ισχυρότερο και πιο ανθεκτικό.

Dead Rising 3 Shot3Leave no zombie behind!

Η υπόθεση «κατασκευή παλαβών αυτοσχέδιων όπλων» είναι το αλατοπίπερο του παιχνιδιού, καθώς η ποικιλία τους είναι αξιοθαύμαστη και εκτοξεύει σε μεγάλο βαθμό τη διασκέδαση που προσφέρει ο τίτλος. Βασική προϋπόθεση για τη κατασκευή ενός αυτοσχέδιου όπλου είναι πρώτα να έχετε στη κατοχή σας το σχετικό blueprint και στη συνέχεια να διαθέτετε στο inventory σας τα ανάλογα υλικά. Τα υλικά αυτά συνήθως βρίσκονται κοντά στο blueprint που μόλις έχετε ανακαλύψει, οπότε δε χρειάζεται να αγχώνεστε για το αν θα τα βρείτε, ενώ σε περίπτωση που ξεχάσετε ποια υλικά χρειάζεται κάποιο όπλο, υπάρχει ένας σχετικός πίνακας στο menu του παιχνιδιού που μπορείτε να ανατρέχετε ανά πάσα στιγμή.

Οι μηχανικές γνώσεις του Nick όμως δεν περιορίζονται μόνο στα όπλα, αλλά και στα οχήματα. Εφόσον έχετε στη διάθεσή σας το κατάλληλο blueprint και παρκάρετε δύο οχήματα πλησίον μεταξύ τους, μπορείτε να φτιάξετε ένα μηχανοκίνητο εξάμβλωμα με το οποίο πραγματικά μπορείτε να σαρώσετε τους δρόμους. Οι επιλογές είναι σαφώς μικρότερες απ’ ότι στα «κοινά» όπλα, αλλά η φαντασία των δημιουργών δεν έχει προηγούμενο: όπως και να το κάνουμε, το να συνδυάζεις τη μπροστινή ρόδα ενός οδοστρωτήρα με μια μηχανή Harley, θέλει να κουβαλάς λίγη τρέλα παραπάνω!

Dead Rising 3 Shot4Ξεχάσατε πώς φτιάχνεται ένα όπλο; Μην ανησυχείτε, η οθόνη αυτή θα σας τα υπενθυμίζει όλα.

Φυσικά, σαν open-world που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι λεγόμενες RPG «πινελιές». Ετσι, κάθε πετυχημένη αποστολή και κάθε kill προσφέρουν μια ποσότητα Prestige Points στη φαρέτρα του Nick, με τα οποία αναβαθμίζετε τον ήρωα σε διάφορα χαρακτηριστικά, όπως αντοχή, αποτελεσματικότητα στα melee ή στα ranged όπλα, νέες κινήσεις, ταχύτητα που θα υλοποιεί τα αυτοσχέδια όπλα κλπ. Καλό είναι να μην λησμονήσετε να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του ήρωα, καθώς όσο περνά ο χρόνος και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο αριθμός των zombies αυξάνεται εντυπωσιακά και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ανάλογα. Πάντως αξιοσημείωτο είναι ότι οι side missions είναι αυτές που αποδίδουν τους περισσότερους Prestige Points, οπότε αποτελούν ένα πολύ καλό λόγο να αναλάβετε όσες περισσότερες μπορείτε και να μεγιστοποιήσετε το φονικό ένστικτο του Nick.

Περιττό να πούμε ότι μέσα σε όλη αυτή τη παράνοια που επικρατεί, δεν υπάρχει ίχνος ρεαλισμού: το οδηγικό μοντέλο είναι πλήρως arcade αλλά λειτουργεί απρόσκοπτα, ενώ όσο ο Nick είναι πεζός και πολεμάει με χαρακτηριστική ευλυγυσία, ο χειρισμός δεν θα σας δημιουργήσει κανένα πρόβλημα – ή μάλλον τα συνηθισμένα προβλήματα που θα συναντούσατε σε έναν τίτλο ανοικτού περιβάλλοντος. Κοινώς, κάποια μικρά κολληματάκια σε αόρατους τοίχους, zombies να ξεφυτρώνουν από το πουθενά, αντικείμενα που πρέπει να κάνετε κανά δυο κύκλους γύρω τους για να τα πάρετε και ούτω καθ’ εξής. Τίποτε όμως που να καταστρέφει την εμπειρία.

Dead Rising 3 Shot5Μα ένα φιλάκι θέλω μόνο…

Γενικότερα, το Dead Rising 3 στοχεύει στη καθαρή, «κάφρικη» διασκέδαση και η αλήθεια είναι ότι το πετυχαίνει με το παραπάνω. Η διάρκεια της campaign ξεπερνά τις 10 ώρες (ξέχωρα τις side missions), ο χάρτης είναι ένα πραγματικό zombie-killing playground, το επίπεδο δυσκολίας βρίσκεται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα για την αποφυγή τυχόν εκνευρισμού (εκτός και αν παίζετε σε Nightmare Mode), ενώ το online co-op λειτουργεί άνευ σοβαρών προβλημάτων. Η Apocalypse Edition μάλιστα που κυκλοφορεί στα PC μας, περιλαμβάνει τις Untold Stories, τέσσερα DLC’s με διαφορετικούς πρωταγωνιστές που παρουσιάζουν από μια άλλη οπτική γωνιά τα γεγονότα της που συνέβησαν στη Los Perdidos – προσθέστε λοιπόν μερικές ώρες ακόμα παιχνιδιού και achievements!

Εκεί που το Dead Rising 3 χαλάει τη “συρμαγιά” είναι στο τεχνικό τομέα. Κατ ‘αρχήν η Capcom, άγνωστο γιατί, έχει κλειδώσει το τίτλο στα 30 fps, το οποίο ανοίγει μονάχα όταν πειράξετε ένα αρχείο .ini με αμφίβολα αποτελέσματα, ενώ για εξίσου άγνωστο λόγο, το παιχνίδι έχει τεράστιες απαιτήσεις σε hardware. Στο σύστημα δοκιμής (i5 4670, 760 GTX, 8GB RAM) με το επίπεδο λεπτομέρειας στο high αντιμετώπισα κάποια slow-downs σε περιοχές με μεγάλη κίνηση, καθώς και σε κάποιες cut-scenes, ενώ με λίγο πειραματισμό στις (ομολογουμένως αρκετές) ρυθμίσεις του interface κατάφερα να διατηρήσω ένα σταθερό ρυθμό frame rate. Το αξιοπερίεργο είναι ότι πουθενά δεν πρόκειται να δείτε γραφικά που να δικαιολογούν τόσο μεγάλες απαιτήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζονται άσχημα, αλλά ούτε πρόκειται να σας ωθήσουν σε αγορά νέας κάρτας γραφικών.

Dead Rising 3 Shot6Ενας λοστός, μια ιστορία.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι από τα ίδια συμπτώματα έπασχε και η έκδοση του Xbox One (και με μικρότερη ανάλυση) και την επιμονή της Capcom να μην παρέχει επίσημα τα 60fps στο τίτλο της, φθάνουμε στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για αδυναμία της μηχανής γραφικών που χρησιμοποιήθηκε. Τουλάχιστον όσον αφορά τον ηχητικό τομέα δεν έχουμε κάποιο παράπονο: οι ομιλίες είναι επαγγελματικού επιπέδου, οι…φωνούλες των zombies όσο πρέπει τρομακτικές και ανατριχιαστικές, ενώ το electro soundtrack, όπου αυτό δηλώνει το παρόν, συνοδεύει όμορφα τη δράση.

Εν κατακλείδι, το Dead Rising 3 είναι ένας αξιοπρόσεκτος τίτλος που είναι ικανός να προσφέρει κουβάδες διασκέδασης, εκτόνωσης και υπέρμετρης “καφρίλας”, που θα αγαπήσουν τόσο οι λάτρεις των open-world παιχνιδιών όσο και των zombies. Δυστυχώς ο μέτριος τεχνικός τομέας και η κακή συνολικά απόδοση σε υπολογιστές ακόμα και μεγάλης ισχύος, πιθανόν να αφήσει εκτός πολλούς χρήστες που θα ήθελαν να το δοκιμάσουν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτά τα “εμπόδια”, ετοιμαστείτε για μια σφαγή άνευ προηγουμένου. More brains please!

{youtube}6i763PH1Ac8{/youtube}

To Dead Rising 3 μας διέθεσε η CD Media, η οποία εισάγει το παιχνίδι στην Ελλάδα.

Pros

 • Χιλιάδες (κυριολεκτικά) zombies που περιμένουν καρτερικά την ύστατη ώρα τους (ξανά)
 • Αφθονο περιεχόμενο, με επιπλέον 4 DLC, που θα χρειαστούν πολλές ώρες για να τα δείτε όλα
 • Μοναδικά αυτοσχέδια όπλα
 • Σωστός χειρισμός

Cons

   

Cons

 • Τεχνικός τομέας που δεν πείθει και με μεγάλες απαιτήσεις σε hardware
 • 30 fps lock? Γιατί;
 • Κάποιες κουραστικές side missions

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 82%

82%

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Συντάκτης-λάτρης των action, shooter, adventure, RPG’s και ενίοτε racing παιχνιδιών, προτιμά κυρίως το single-player gaming. Που και που ξεσπάει σε κανά multi, αλλά δεν το παρακάνει κιόλας.

12 Comments

 1. BEST REVIEW EVER!

  Αυτό με τον timer που κρατάει πολύ περισσότερο πλέον, πως το βλέπεις; Αν είσαι ψυχαναγκαστικό χάμστερ σαν εμένα, μπορείς να τα κάνεις όλα σε ένα playthrough ή και πάλι θα αφήνεις πράμα πίσω επειδή δεν φτάνει ο χρόνος; Παλιά έπαιρνες πχ 4 survivors μαζί να σώσεις, ζήτημα αν προλάβαινες τον έναν. Τώρα προλαβαίνεις άνετα όλους ας πούμε;

  Και αν το τερμάτισες, έχει κανά sandbox μετά για collectible whoring κτλ;

 2. Μάλλον πρέπει να γερνάω, γιατί έχουν πάψει να με συγκινούν αυτού του είδους τα παιχνίδια.
  Όποτε ξεκινάω κάποιο GTA-Saints Row ή κάτι παρόμοιο, μετά από ένα Playing session το βαριέμαι και δεν το ξαναπιάνω.
  Τούτο παντως φαίνεται διασκεδιαστικό, αλλά όχι αρκετά για να με πείσει να αποχωριστώ ένα 50άρικο.

 3. Η Capcom βγάζει παιχνίδια με ζόμπι από το 1996 με το Resident Evil. Δε μπορείς να πεις ότι ακολουθεί τη μόδα,αφού συστηματικά μας αφήνει να τα ξεπαστρεύουμε.Απλά τώρα τα έχει κάνει μαντάρα με την εν λόγω IP ελέω τρομποκρατίας…

  Επί του παρόντως, με 60 ευρώ, απλά σου λένε να μην αγοράσεις το προϊόν τους.

 4. Ο timer δεν αγχώνει ιδιαίτερα. Βασικά ασχολήθηκα με αρκετές αποστολές πέρα από τη κεντρική και είχα ακόμα 3 ημέρες στη διάθεσή μου. Καμία σχέση με τα παλιά Dead Rising.

  Τώρα για να τα ψυχαναγκαστικά χαμπστερ…χμ ίσως να μη σου φτάνει ο χρόνος αν δεν ξέρεις που είναι τι, γιατί υπάρχει πραγματικά μπόλικο πράμα να βρεις. Ισως με κάποιο guide να μπορέσεις, αλλά και πάλι υπάρχουν μερικά κοστούμια που ξεκλειδώνονται μόνο αν τερματίσεις το παιχνίδι, οπότε μάλλον θα χρειαστείς και δεύτερο playthrough.

  Οσον αφορά τους survivors, η λογική τους έχει ως εξής: σε τυχαία events, εμφανίζονται διάφοροι τύποι που σε περιμένουν να τους σώσεις (για μερικά γρήγορα Prestige Points), αλλά δεν μπαίνουν στην ομάδα σου. Αν φύγεις από τη περιοχή που κινδυνεύουν, πεθαίνουν αμέσως, αλλά δεν έχεις κάποιες συνέπειες πέρα από το να χάσεις το achievement. Οι survivors που σε ακολουθούν, τους βρίσκεις μόνο σε side missions και αφού τους κάνεις τα χατίρια. Καθώς οι side missions διαθέτουν ικανοποιητικά μεγάλο χρόνο ολοκλήρωσης, θα μπορείς να μαζέψεις εύκολα αρκετό κόσμο.

  Οσον αφορά το sandbox, δυστυχώς δεν υπάρχει (το ήθελα και’γω). Πρέπει να τακτοποιήσεις κάθε side mission εκκρεμότητα μέχρι το 7ο κεφάλαιο, ενώ τα collectibles μπορείς να τα μαζέψεις με την ησυχία σου στο 8ο πριν ξεκινήσεις την campaign mission που σου δίνεται.

  Ελπίζω να σε κάλυψα!

 5. OK, σεβαστό αυτό που λες, αλλά στην εποχή που η Capcom διάλεξε να το κυκλοφορήσει, δύσκολα σκέφτεσαι κάτι διαφορετικό. Αλλωστε, το να ακολουθείς μια μόδα δεν σημαίνει ότι είναι πάντα κακό, κυρίως όταν το προϊόν σου έχει μια άλφα ποιότητα.

  Τώρα, όσον αφορά τη τιμή, στο Steam κοστίζει το κλασικό “50άρι” και σε retail το βρίσκεις ακόμα φθηνότερα, δεν βρήκα κάτι σχετικό με τα 60 που αναφέρεις.

 6. Ωραιότατο review, όπως πάντα.
  Αν κονσολοπαίχνιδο έτρεχε καλύτερα σε PC, imagine the implications.
  Στα λοιπά, αν η τιμή ήταν πιο προσιτή, ήταν instabuy.
  Μου αρέσει ο συνδυασμός αντικειμένων για το extra crispy κουκουρούκου effect, imagine female character με γόβα στιλέτο, κυριολεκτικά. Πασούμι με πρόκα. Φτυάρι με τακούνι.
  Oh, the glorious carnage, the mayhem, the overk… Οκ, σταματάω.

 7. My bad, νομίζω ήταν η τιμή του Pre-Order στα 60 ευρώ,χωρίς να παίρνω και όρκο.

  Μετά από ένα πιο προσεκτικό διάβασμα, βλέπω μια συνέπεια της Capcom να επαναλαμβάνει τα προβλήματα που επισημαίνονται σε ΟΛΑ τα παιχνίδια που λανσάρει στα PC, με πιο χτυπητό το Frame-Cap. Μήπως παίζει κάτι με τη μηχανή που χρησιμοποιεί; Ή απλά είναι ξεδιάντροπα προκατειλημμένη με τα PC;

 8. Εξαρτάται. Κάποια ports είναι πολύ καλά χωρίς frame-cap, όπως π.χ. τα Street Fighter (εκτός του online) ή το DMC, κάποια άλλα απλώς ΟΚ (Resident Evil: Revelations), ενώ μερικά, κυρίως παλαιότερα, δεν βλέπονται (Devil May Cry 3, Resident Evil Racoon City).

  Η αλήθεια είναι ότι έως τώρα port χωρίς προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, δεν μας έχει δώσει ακόμα. :p

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL