SPECIALS

Blood Brothers : Αγαπημένοι NPC’s

"Ίαν, γαμώτο, μη όχι, το SMGgggg..."

Καλώς ήλθες Τακτικέ Αναγνώστη στην τελευταίας εσοδείας μίνι-στήλη-καφενείο μας.

Κάθε έκδοση του Blood Brothers θα επικεντρώνεται σε έναν αγαπημένο NPC από παιχνίδι, ανεξαρτήτως είδους και κατηγορίας. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο ‘ποδαρικό’ από τον τεράστιο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Marcus από το μυθικό Fallout 2 (και όχι, οι εξομοιωτές καλλιέργειας πυρηνικής παπάγιας της Bethesda, μόνο Fallout δεν είναι).

Ο Marcus, απ’ όσο τελοσπάντων θυμάται το γεροντικό μου κεφάλι, ήταν από τους τελευταίους και ισχυρότερους NPC’s που μπορούσες να στρατολογήσεις στο Fallout 2. Λίγο πριν την προσχώρησή του στην ομάδα μάλιστα, συνομιλείς με κάποιο κάτοικο του χωριού του και μαθαίνεις τον θρύλο ενός παλαιότερου Περιπλανώμενου στην Έρημη Γη, ο οποίος, αρματωμένος με την Power Armor και το Turbo Plasma Rifle ως άλλο Excalibur (όταν τα συγκεκριμένα κομμάτια εξοπλισμού αντιπροσώπευαν την ύστατη επιβράβευση του μεθοδικού παίκτη ενός σπουδαίου RPG και όχι χαχόλικη τροφή για αλαλάζοντες YouTubers που δεν έχουν ρίξει ποτέ ζάρι για initiative) δίκαζε τα εκτρώματα της μετα-αποκαλυπτικής Μοχάβε, συνοδεία ενός μεταλλαγμένου γίγαντα.

Η προοικονομία αυτή της συνεργίας που ανέπτυσσες με τον Marcus, ξεχνιόταν γρήγορα αλλά επανερχόταν με ιδιαίτερη δύναμη την στιγμή που συνειδητοποιούσες πόσο αλύπητα σκληροί καριόληδες είχατε γίνει, ταξιδεύοντας στα σκονισμένα απομεινάρια των παλιών λεωφόρων, με την ασταμάτητη Chryslus Highwayman σας.

Μικρόφωνο σε εσένα Τακτικέ Αναγνώστη. Ποιόν NPC θυμάσαι ακόμη και γιατί; 

Tags

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του.Το gaming ευτυχώς παρέμεινε σταθερό στην πρώτη πεντάδα και εξακολουθεί να μοιράζεται τις ψευδοχαρντκόρ, ημιθανείς, σαφώς ελιτιστικές του απόψεις μαζί σας, από την πειρατική συχνότητα του Ragequit.gr

Related Articles

11 Comments

 1. Εγώ για την ώρα θα ρίξω την ψήφο μου στεγνά στον Crow. Αυτό το πουλί με τις ατάκες του με τρέλαινε από το Longest Journey!!

 2. Δεν μου έρχεται κάτι τρανταχτό αυτή τη στιγμή, απλά να πω πως πραγματικά πέθανα με το “Ίαν, γαμώτο, μη όχι, το SMGgggg…”.

  Νομίζω λίγες φορές έχουν γραφτεί λόγια τόσο αληθινά και βγαλμένα από την ζωή. Αλήτη Ιαν μας γάζωσες πισώπλατα, πολλάκις!

 3. Θα περιοριστώ σε μερικές μη προφανείς επιλογές…
  -Oscar (σειρά Syberia)
  -Thane (Mass Effect 2 & 3)
  -Angela Orosco (Silent Hill 2)

  EDIT (ας το αναλύσω λίγο)
  Oscar:αξιαγάπητος μέσα στην μηχανική αγαθότητα του. Μια “ανθρώπινη” μηχανή σε ένα σουρεάλ κόσμο μηχανικών ανθρώπων.
  Thane: Ποιητής, μεστός, cowboy, μεθοδικός ninja. Φιλόσοφος και περήφανος μαχητής, μέχρι το τέλος.
  Angela: θανατολατρεία, μισανθρωπία, o Γολγοθάς και οι ερωτήσεις που σε συρρικνώνουν σαν μυρμήγκι.

Leave a Reply

Check Also

Close
Follow on Feedly

Close
Close