SPECIALS

Rage Codex : Το Νέο Site Που Θα Λατρέψετε, Είναι Επιτέλους Πραγματικότητα!

Κατόπιν της πρόσφατης έκρηξης στην δημοτικότητα του ψευδομπλόγκ www.ragequit.gr (άπαντες γνωρίζουμε ότι πρόκειται περί μιας κίβδηλης κολεκτίβας ημιθανών ψευδοχαρντκόρ, τάχα “gaming δημοσιογράφων” που έξω από το χωριό και την άμεση οικογένειά τους, ουδείς αναγνωρίζει) προχωράμε στην ανακοίνωση ενός πρωτοφανούς για τα Ελληνικά διαδικτυακά δρώμενα, διαβήματος.

Η σελίδα το ψευδομπλόγκ μας, από τα μεσάνυχτα θα συγχωνευθεί με το Rpgcodex.net και η ύλη μας θα επικεντρωθεί κατ’ αποκλειστικότητα στην παρουσίαση RPG τίτλων, καθώς έγκυρες έρευνες έχουν δείξει πως η ενασχόληση με το συγκεκριμένο είδος, αυξάνει κατακόρυφα το κύρος του αυτάρεσκου και φαντασιόπληκτου γραφιαδάκου της σειράς  συντάκτη. 

Μπορεί η συγκλονιστική γραφή του Torment: Tides of Numenera να μην μας έχει επιτρέψει ακόμη να αναρρώσουμε από το σοκ εγκεφαλικής ηδονής, αλλά μπορούμε να αποκαλύψουμε το εξής : τα εγκαίνια του The Rage Codex θα γίνουν με την υποστήριξη των κολοσσών Bioware και Bethesda, εταιρειών οι οποίες με τις διαρκείς καινοτομίες τους και το ποιοτικότατο στάνταρ γραφής τους έχουν ανεβάσει τον πήχη για το τί μπορεί να θεωρεί εαυτόν ως RPG, σε δυσθεώρητα ύψη. 

Τόσο το Fallout V: Vendetta, Victory, Vending Machine όσο και το Mass Age: My First Asari Make Up Salon, δυναμικές mobile κυκλοφορίες των εταιρειών, θα παρουσιαστούν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα από την ιστοσελίδα μας, τα μεσάνυχτα. 

Η χαρμόσυνη αυτή είδηση συνδυάζεται μάλιστα με την επιβεβαίωση εκ μέρους μας της εκδίωξης από την συντακτική ομάδα του ψευδομπλόγκ του αντιδραστικού δεινόσαυρου Κώστα Καλλιανιώτη, γνωστού για τις…αιρετικές του απόψεις πως το crafting αξεσουάρ και τσαντών χειρός δεν έχει καμία θέση σε ένα σύγχρονο παιχνίδι ρόλων. Η αυτιστική σχεδόν εμμονή του σε…ποιοτικά σενάρια και βιωματικές αφηγήσεις γρήγορα τον κατέστησαν persona non grata με το εκλεκτικό κοινό μας, οπότε και λάβαμε τα απαραίτητα μέτρα. 

Τυχόν θιγμένοι αναγνώστες, θα βρουν στην θυρίδα ηλεκτρονικών μηνυμάτων τους ένα κουπόνι για δωρεάν μοριακό μοκατσίνο extra light plus eco, στο πλησιέστερο Molecular Bar της επιλογής τους.

Rage Codex : Με σεβασμό σε όλους και αγάπη για τα πραγματικά σπουδαία παιχνίδια ρόλων! Οι είκοσι πρώτοι που θα εγγραφούν στην σελίδα, θα λάβουν έκαστος 500 Bethesda Coins προς χρήση στους επόμενους καθηλωτικούς τίτλους της εταιρείας!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

8 Comments

  1. Σύμφωνα με τον Κόμη του χαρντκορ και τον απόλυτο gaming guru θα έχετε περισσότερη επιτυχία αν κάνετε κάτι για γλάστρες με μπαλκόνια και καραφλοχαίτουλες xxl μεταλάδες να σας υποστηρίζουν. Μόλις διεισδύσετε στα βάθη του χαρντκορ ωκεανού μάλιστα θα καταλάβετε ότι πρέπει να έχετε και 10 λογαριασμούς ο καθένας ώστε να υποστηρίζεστε μεταξύ σας και να ορμάτε σε τυχόν αδαής αντιφρονούντες, γιατί έτσι είναι το χαρντκορ κύριοι, όχι σαν τον σοφτκορ Καλλιανιώτη που θέλει και δυνατή ιστορία στο fallout 4, το φιφα έχει ιστορία ρε;

  2. Μιλάνε φίλε μου οι πωλήσεις (καλωσήρθες κιόλας!), μιλάνε. Πόσα εκατομμύρια αντίτυπα πούλησε το ΦΙΦΑ; Πόσα, έ; Να σας δω μετά εσάς με κάτι ανόητα Tyranny (ούτε ένα εκατομμύριο πωλήσεις) και Darkest Dungeon (ας γελάσω)!

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL