LATEST NEWS

Διαθέσιμο για προπαραγγελία το Metal Slug 3

Χρειάστηκε να περάσουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια για να δούμε το Metal Slug 3 σε PC. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως, καθώς οποιαδήποτε κυκλοφορία ενός παλαιού, αλλά επιτυχημένου, τίτλου είναι ευπρόσδεκτη.

Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει ένα σημαντικό “πρόβλημα” που ακούει στο όνομα M.A.M.E. Για ποιο λόγο να πάει κάποιος να δώσει € 6.99 (€ 5.24 αυτές τις μέρες, που βρίσκεται σε pre-order προσφορά) τη στιγμή που μπορεί, μέσω του διάσημου εξομοιωτή των παλιών arcades, να παίξει όχι μόνο το Νο 3, αλλά ολόκληρη τη Metal Slug σειρά;

“Για τον ίδιο λόγο που αγόρασε το MK Arcade Kollection”, θα απαντήσει κάποιος. Δηλαδή για το Online multiplayer και τα Leaderboards. Δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε επ’ αυτού και περιμένουμε με μεγάλη περιέργεια να δούμε τις πωλήσεις που θα επιτύχει ο εν λόγω τίτλος στο Steam.

Μάνος Καρκαλέμης

Manos can't help but feel happy that he was actively involved in gaming writing in the years 2009-2017, when he was given the opportunity to write reviews for some adventure game gems, such as "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

5 Comments

  1. Χμμμ, αν είχε όλη την σειρά, ναι, θα έλεγε. Για ένα μόνο game 5,24€ όχι, ειδικά τόσο μικρό. Ο χαβαλές σε αυτά τα παιχνίδια είναι το head 2 head multiplayer, όχι το φλεξάρισμα του e-penis στα leaderboards. Θα μείνω με την εκδοχή του MAME.

  2. “Χρειάστηκε να περάσουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια για να δούμε το Metal Slug 3 σε PC”
    http://i.pcworld.fr/1088241-metal-slug-collection-jaquette.jpg
    Δε νομίζω πως είναι τόσο παλιό,εγώ τουλάχιστον το πήρα πριν μερικά χρόνια. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον vtheofilis

  3. Kουλ από την μία, ξενέρωμα από την άλλη, εφόσον πρόκειται για το 3ο μέλος της σειράς μόνο. Όλη η σειρά, έστω τα τρία πρώτα, με κανά σπέσιαλ όνομα όπως Metal Slug Saga (ή Μetal Sluga για τους μάγκες), θα έλεγε πολύ περισσότερο.

  4. Πραγματικά, είναι ψιλοάκυρη η κίνηση να κυκλοφορήσουν μόνο το Metal Slug 3, ενώ υπάρχει ο MAME εδώ και δεκαετίες. Ιδίως στη τιμή που προσφέρεται, το online multi και τα leaderboards δεν είναι αρκετά για να το τιμήσω.

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN