LATEST NEWS

Τέλος εποχής (;) για Microsoft

Τέλος εποχής (;) για τη Microsoft, καθώς ο, για δεκατρία συναπτά έτη CEO και ένας από τους παλαιότερους συνεργάτες της εταιρίας, Steve Ballmer ανακοίνωσε τη πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αλλαγή αυτή κάποτε έπρεπε να γίνει, αν και ποτέ δεν υπάρχει η “τέλεια” στιγμή για κάτι τέτοιο. Η αποχώρηση του Ballmer συνδυάζεται με τη νέα στρατηγική που πρόκειται να ακολουθήσει η Microsoft, όπου θα δίνεται ιδιαίτερο βάρος – μεταξύ άλλων – στη παροχή υπηρεσίων και στο hardware κομμάτι.

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και πως θα επηρεάσει η αλλαγή αυτή, τη σχέση των PC users με τη συγκεκριμένη εταιρία…

 

 

 

Γιώργος Δεμπεγιώτης

Lover of action, shooter, adventure, RPG's and sometimes racing games, he prefers mainly single-player gaming. Every now and then he breaks out into a multi, but he doesn't overdo it.

5 Comments

  1. Nα δούμε όντως αν θα υπάρξει καμία μαγική αλλαγή, γιατί τώρα μου φαίνεται απλά ότι πηδάει από το καράβι όσο προλαβαίνει.

  2. αν η στρατηγικη που θα ακολουθησουν δεν παει καλα, θα εχουμε απιστευτες αλλαγες. ο τελευταιος θα πληρωσει και την νυφη. καποιον πρεπει να γραψει η ιστορια σαν τον μεθυσμενο οδηγο.

  3. Όταν πάψει να προσπαθεί να μας πείσει πως το PC μας είναι tablet, τότε θα έχει κάνει ένα βήμα εμπρός. Η αρχή έγινε, τώρα μένει να πάρουμε ποπκόρν ανά χείρας και να αράξουμε για να δούμε τα πυροτεχνήματα…

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN