LATEST NEWS

Star Citizen: ανακοινώθηκε το cast

Στα πλαίσια της εκδήλωσης CitizenCon 2015, O Chris Roberts αποκάλυψε το καστ των ονομάτων που θα αναλάβει τις φωνές των χαρακτήρων στο single player κομμάτι του Star Citizen, Squadron 42. Όπως θα δείτε αμέσως, τα λεφτά των backers έπιασαν τόπο (υπενθυμίζουμε οτι υπήρχε ειδικό stretch goal για τα voiceovers) και ορισμένα τρανταχτά ονόματα πλαισιώνουν τα… παλιά φιλαράκια του Roberts από την εποχή του Wing Commander. Στο Squadron 42 λοιπόν θα ακούσετε μεταξύ άλλων τις φωνές των Gary Oldman, Gillian Anderson, Mark Strong, Mark Hamill, Andy Serkis και John Rhys-Davies! Η αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Squadron 42 είναι για την ώρα ένα αόριστο “2016”.

Αλέξανδρος Γκέκας

A dedicated PC gamer, Alexandros plays everything depending on the mood of the moment, but shows a preference for turn-based strategy, RPGs and considers UFO: Enemy Unknown as the best game of all time. Otherwise, he tries to hide his turtle-like reflexes by avoiding competitive multiplayer because, as he says, "it doesn't suit him" and is looking for ways to get the "Church of Gaben" recognized as an official religion in his country.

4 Comments

  1. Πλην του ότι είναι γνωστοί του Chris Roberts από την εποχή του Wing Commander, κάθε ηθοποιός έχει στο βιογραφικό του κάτι σχετιζόμενο με τη SciFi θεματολογία.

    Ειδικά ο θεούλης John Rhys-Davies μπορεί να έχει μείνει στο κοινό για την ερμηνεία του στο LotR, αλλά όλοι όσοι ξέρουμε, τον αγαπήσαμε από το Dune 2000 ακόμη. 😀

  2. Kαι ως Colonel James “Paladin” Taggart στα Wing Commander 3 και 4, λίγο πιο νωρίς από το Dune 2000.

    FMV Ή ΤΕΦΡΑ. Τι ωραίες εποχές.

  3. Χρέος και τιμή τώρα που φτουράνε τα HD remakes και όλα τα nostalgia-driven titles, να δούμε ένα πραγματικό Dune υπερπαραγωγή.

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
en_USEN