LATEST NEWS

To Steam Machine… φανερώθηκε!

Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας πολλαπλά άρθρα από μεγάλα sites του εξωτερικού σχετικά με τα Steam Machines της Valve, προσφέροντας σε όλους μας εικόνες από το Steam Machine prototype και πολλές πληροφορίες για τα επόμενα βήματα της εταιρίας του Gabe Newell.

 

The Verge – Steam Machine hands-on

Engadget – This is Valve’s Steam Machine

Wired – Full Steam ahead

Seattle Times – Valve steps up its game

Μερικές σημαντικές πληροφορίες από τα ανωτερω άρθρα:

  • – Η Valve θα αποκαλύψει τα Steam Machines και τα games που θα έρθουν στο SteamOS κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES στις αρχές Ιανουαρίου (7-10/1/2014).
  • – Κάθε Steam Machine θα διατίθεται με SteamOS και τον Steam Controller στο πακέτο.
  • – Το Steam θα ενσωματώσει σύντομα ένα σύστημα που θα ενημερώνει τον χρήστη για τα παιχνίδια που μπορεί να τρέξει ο υπολογιστής ή το Steam Machine του, προτείνοντας και το hardware που ενδεχομένως να χρειάζεται για αναβάθμιση.
  • – Η Valve δεν πρόκειται να διαθέσει τα παιχνίδια της αποκλειστικά για SteamOS αλλά για όλα τα λειτουργικά συστήματα όπου υπάρχει το Steam.

Περισσότερα νέα για το SteamOS και τα Steam Machines θα γίνουν γνωστά μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ στην επερχόμενη CES θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Αλέξανδρος Γκέκας

A dedicated PC gamer, Alexandros plays everything depending on the mood of the moment, but shows a preference for turn-based strategy, RPGs and considers UFO: Enemy Unknown as the best game of all time. Otherwise, he tries to hide his turtle-like reflexes by avoiding competitive multiplayer because, as he says, "it doesn't suit him" and is looking for ways to get the "Church of Gaben" recognized as an official religion in his country.

6 Comments

  1. Τα Steam Machines δε θα τα χαρακτήριζα κονσόλες, περισσότερο μεταμφιεσμένα PCs για να προσελκύσουν τους απλούς χρήστες που ακούν PC και τρέχουν. Από τη στιγμή που έχουν “ανοικτό” software και είναι upgradeable τότε μιλάμε για κανονικά PCs.

  2. Κονσόλες όπως πρέπει να είναι. Δεν λέμε κάτι διαφορετικό. 😉
    On a second note, form factor υπέροχο ( με την έννοια πως χωρέσανε όλα τα components εκεί μέσα)
    Η GPU είναι 780; Ξέρουμε κάτι για τον θόρυβο;

  3. Η GPU είναι 780, ναι. Ο δημοσιογράφος του Engadget (ή του The Verge, δε θυμάμαι) είπε πως το κουτί ήταν δροσερό και ήσυχο εν ώρα λειτουργίας οπότε φαίνεται πως όλα πάνε καλά στο συγκεκριμένο τομέα.

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN