LATEST NEWS

[UPDATED] Σκοτεινό και μακάβριο το The Dark Inside Me

Update: Μετά την πρωτοφανή αποτυχία της Indiegogo καμπάνιας, οι δημιουργοί του “The Dark Inside Me” στρέφονται στο Kickstarter, ζητώντας αυτή τη φορά €35.000, έναντι των $100.000 που είχαν αξιώσει στις αρχές του χρόνου. Μένει να δούμε αν θα πιάσουν το στόχο τους αυτή τη φορά…

Αρχική είδηση: Όσοι λατρέψατε το “The Cat Lady” αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα για την ανάγνωση της παρακάτω είδησης. Ο Akcay Karaazmak και η εταιρεία του, Blue Arc, ετοιμάζουν ένα 2.5D, third person point & click adventure που δείχνει να διαφέρει από την πλειοψηφία των τίτλων που βλέπουμε τελευταία.

Πρόκειται για ένα σκοτεινό, ψυχολογικό θρίλερ, που χαρακτηρίζεται από την παρουσία σκηνών γυμνού και βίας και με έντονο το gore στοιχείο, μ’ αποτέλεσμα να έχει την ένδειξη “18+” όσο αφορά το ηλικιακό κοινό στο οποίο θ’ απευθύνεται.

Όπως αναφέρεται, σκοπός του είναι να φανερώσει τα χαρακτηριστικά του παίκτη αλλά και μέχρι πού φτάνουν τα ηθικά όριά του, καθώς οι αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει θα επηρρεάζουν τόσο το δυναμικό σενάριο όσο και το gameplay.

Η αρχή της περιπέτειας θα βρει τον κεντρικό χαρακτήρα σ’ ένα νοσοκομείο, τυλιγμένο με επιδέσμους, μ’ έντονα συμπτώματα αμνησίας. Το μόνο που γνωρίζει είναι ότι έχει διαπράξει ένα έγκλημα, αλλά δε μπορεί να θυμηθεί το παραμικρό επ’ αυτού. Εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να αποδείξουμε την αθωότητα ή ν’ ανακαλύψουμε την ενοχή του, μέσω έρευνας και επίλυσης γρίφων και αποφεύγοντας ή σκοτώνοντας πιθανούς εχθρούς.

Οι γρίφοι του παιχνιδιού θα περιλαμβάνουν ταξίδι σε μυστηριώδεις τοποθεσίες, συμμετοχή σε μουσικά γεγονότα (!), αλλά και stealth χαρακτήρος αποστολές κι ενέργειες. Θα έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν και πώς μπορούν οι τελευταίες να ενσωματωθούν σ’ ένα point ‘n’ click adventure game, όπως φέρεται να είναι το “The Dark Inside Me”.

Ένα πρώτο trailer, που καταμαρτυρά τη σκοτεινή ατμόσφαιρα του παιχνιδιού έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα και μπορείτε να το δείτε παρακάτω

Αν, μετά απ’ αυτό, ψηθήκατε να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση, μπορείτε να το κάνετε μέσω της Indiegogo καμπάνιας που θα τρέχει μέχρι 10/02/2015. Το σίγουρο είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε παιχνίδι με τέτοιο περιεχόμενο…

Μάνος Καρκαλέμης

Manos can't help but feel happy that he was actively involved in gaming writing in the years 2009-2017, when he was given the opportunity to write reviews for some adventure game gems, such as "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

  1. Ωραίο φαίνεται και η ατμοσφαιρα με την καλλιτεχνική διεύθυνση είναι spot on, τα animation θέλουν δουλειά λογικό είναι όμως σε τόσο πρώϊμο στάδιο.

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN