LATEST NEWS

Ψηφιακό Σφηνάκι Vol. 9: Κερδίστε το Counter-Strike: Global Offensive!

Μετά την άφθονη δόση περιπέτειας, ήρθε η ώρα να περάσουμε στη δράση! Το έννατο Σφηνάκι προσφέρει ένα από τα πιο δημοφιλή multiplayer FPS όλων των εποχών, στην τελευταία αναβαθμισμένη του έκδοση με πολλά νέα στοιχεία. Πάρτε λοιπόν μέρος στο διαγωνισμό για να διεκδικήσετε ένα (1) Steam code του παιχνιδιού Counter-Strike: Global Offensive!

Οι κανόνες είναι οι γνωστοί: για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, εγγραφείτε ως μέλος στο site μας, αν δε το έχετε κάνει ήδη, και αφήστε ένα comment κάτω από αυτό το news item, αναφέροντας με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο οτι επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση. Όχι, δεν είναι απαραίτητο να γράψετε αυτολεξεί τη φράση “με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο”, απλώς να μην υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία για τη θέλησή σας να πάρετε μέρος.

Όσοι έχετε κερδίσει παιχνίδι κατά τις προηγούμενες κληρώσεις μας και θέλετε να διεκδικήσετε και αυτό τo παιχνίδι, λέτε σε δύο (2) φίλους σας να κάνουν “Like” στη σελίδα μας στο Facebook και δηλώνετε παρακάτω, μαζί με το σχόλιό σας, τα ονόματα εκείνων που σας έβαλαν στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την ώρα 23:59 της μεθεπόμενης Κυριακής 10 Φεβρουαρίου, μετά την οποία θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. O νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των comments, οπότε μην ξεχάσετε να τσεκάρετε αν είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός!

Αλέξανδρος Γκέκας

A dedicated PC gamer, Alexandros plays everything depending on the mood of the moment, but shows a preference for turn-based strategy, RPGs and considers UFO: Enemy Unknown as the best game of all time. Otherwise, he tries to hide his turtle-like reflexes by avoiding competitive multiplayer because, as he says, "it doesn't suit him" and is looking for ways to get the "Church of Gaben" recognized as an official religion in his country.

52 Comments

  1. Με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, ώστε να μην υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία για τη θέλησή μου να πάρω μέρος, δηλώνω υπεύθυνα πως θέλω να συμετάσχω στην κλήρωση για το Counter-Strike: Global Offensive, να πέσει κεραυνός να με κάψει αν λέω ψέμματα, so help me God.

    A, και οι φίλοι μου που σας έχουν κάνει like στο φατσοβιβλίο, είναι οι Dimitrios Fyntanidis και Danai Papamaximou.

  2. With this statement I would like to clarify that I have every intention to participate in this lottery, and from this point on I consider myself included.

  3. Aφήνω ένα comment κάτω από αυτό το news item, αναφέροντας με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο οτι επιθυμώ να λάβω μέρος στην κλήρωση.

  4. Θέλω να κερδίσω το παιχνίδι για να μπορώ να σφάζω κόσμο και να δημιουργώ δάκρυα σε χαμστεράκια.

  5. θελω να το κερδισω για να το κανω δωρο στο γιο μου…..που εχει παθει κολλημα με αυτο το παιχνιδι!!!!!!!!

  6. Θέλω να πάρω μέρος στην κλήρωση! Παίζει ο γιος μου στο Steam και ταυτόχρονα σπουδάζει video games designer! Αν κερδίσω θα ξετρελαθεί!

  7. Καλημέρα σε όλους, νικητής της κλήρωσης είναι ο Epitaph. Ας γράψει πότε μπορεί να μπει online στο Steam για να του δώσω το παιχνίδι μέσω του Steam trading.

Leave a Reply

Related Articles

Back to top button
en_USEN