Παίζω παράλληλα μερικά ωραία παιχνίδια αυτόν τον καιρό.
Detroit Become Human: Ανυπέρβλητο έπος μέχρι στιγμής με 5 ώρες ενασχόλησης. Το ότι δεν παραμιλάει όλος ο πλανήτης το καταλογίζω στο ελάχιστο gameplay. Τι να το κάνεις το gameplay ομως, όταν ο Cage και η Quantic Dreams σου παρέχουν μια τόσο δυνατή εμπειρία; Όποιος ψάχνει ατμόσφαιρα και story telling κοιτάει απευθείας εδώ!
Amnesia: Dark Descent: Παρατημένο εδώ και 2-3 χρόνια στην αρχή του, είπα να αρχίζω να σκουπίζω τα εγκατεστημένα μου παιχνίδια σιγά σιγά και τελικά κόλλησα! Παίζω στην ασφάλεια που παρέχουν τα πρωινά του Σαββάτου με σχεδόν κλειστό μπαντζούρι και ποτέ νύχτα με κλειστά φώτα όπως θα έπρεπε. Έβαλε στην αναμονή τα
SOMA και
Αlien Isolation που επίσης έπαιζα τελευταία.
Black Mirror 3: Μες στο 2020 έχω τελειώσει τα πρώτα δύο μέρη της τριλογίας. Ειδικά το πρώτο το καταευχαριστήθηκα, το 2ο μια χαρά ήταν κι αυτό, με τον βελτιωμένο τεχνικό τομέα του αλλά το 3 κάπου με έχει κουράσει. Τραβάει πολύ μου φαίνεται αν και είναι απαραίτητο για να κλείσει η ιστορία. Νομίζω θα έπρεπε τα 2 και 3 να είναι ένα πιο compact παιχνίδι. Anyway....
L.A. Noir: Στοιχειωμένο παιχνίδι για χρόνια στον δίσκο μου, πήρα νέο PC (για το Cyberpunk ντε! ) και το cloud δεν λειτούργησε τόσο καλά, οπότε ξαναέπαιξα τις 7 πρώτες υποθέσεις κι έχω φτάσει στην 11η πλέον, 'Εχει πολλά από τα στοιχεία που θέλω, αλλά κάπου με κούρασε και πλεον δεν οδηγώ ποτέ, δεν απαντάω σε κλήσεις. Δεν βρίσκω νόημα στις GTA-επιρροές. Περιμένω να δω τις υπόλοιπες υποθέσεις και να τελειώνουμε.
Discworld Noir: Παίζουμε αυτό το διαμάντι του 1999 με την γυναίκα μου ( η οποία το έχει αυθεντικό παρακαλώ). Ας είναι καλά το Collection Chamber καταφέρνουμε και το τρέχουμε σε Win10. Υποδειγματική ατμόσφαιρα και διάλογοι με μπόλικο χιούμορ εννοείται και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες. Κρίμα που έχει μόνο τόσο κουραστικό σύστημα διαλόγων.
Dry Drowning: Ενδιαφέρον cyberpunk - noir graphic novel παιχνίδι με έντονες επιρροές από ελληνική μυθολογία. Ένα καλοξοδεμένο ευρουλάκι από το Fanatical γιατί δεν έπαιζα αρκετά noir παιχνίδια αυτό τον καιρό
Και για ευχάριστα διαλείμματα παίζω τα
Everspace και
Papers, Please