What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Single Player RPGs

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
12μηνη αποκλειστικότητα του E P I C G A M E S S T O R E.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Perhaps. Αν προκύψει κάποιος πρόθυμος να το αναλάβει.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
εγώ νομιζα ότι θα το αναλαβει ο @Admiral :trollface:
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
εγώ νομιζα ότι θα το αναλαβει ο @Admiral :trollface:
tenor.gif
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Γιεπ ειχα δοκιμασει το Greedfall μεχρι το δευτερο act αν θυμαμαι καλα.
Decent, με ωραιο χτισιμο lore αν και οχι κατι πρωτοτυπο, ενδιαφερον συστημα μαχης αν και χανει λιγο επειδη δινει αρκετο βαρος στο itemization.
Το crafting system του μου αρεσε μεχρι που αναγκαστηκα να φαρμαρω περισσοτερο αποσο θα ηθελα με αποτελεσμα η εξερευνηση νεων περιοχων να γινεται αγγαρεια.

Καπου κει το παρατησα


edit: α και εχει εκνευριστικα loading times για ΚΑΘΕ πορτα που ανοιγεις, ηταν και αυτο κατι μου με χαλασε αρκετα
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
α και γω ασχοληθηκα με γκρηντφωλ. για καμμια 15αρια ωρες.
μου εδινε ισχυρα βαιμπς απο γκοθικ, στην αρχη το χαιρομουνα πολυ. αλλά ηταν λιγο αχανές και συγχρονως ημιάνοιχτο. δηλαδη φαινεται η διαφορα στα αληθινα οπεν γουωρλντ και στα ημιάνοιχτα - ημίκλειστα. και, θα την πω την αμαρτια μου βαρεθηκα, ειδικα οταν βγηκα στην εξοχη. δεν βοηθαει που οι εχθροι ειναι σχεδον οι ιδιοι συνεχεια... (εχει καποια συγκεκριμενα μοντελα χιουμανς και τερατων)

ΩΣΤΟΣΟ:
1. το σετινγκ και το λορ ειναι πρωτοτυπα, τα θεματα του αρκετα πιο βαθια απ το κλασικ: "ηρωας ξεκιναει απο χλεχλες, δυναμωνει με κοπο και τελικα σωζει τον κοσμο". ασχολειται με αποικιοκρατια ας πουμε και το ενα φάξιο ειναι οι ιθαγενεις που αντιδρουν στον κατακτητη κλπ. περιμενα οτι ο τιναπεις π.χ. θα το καταφχαριστηθει. και σε βαζει στον ρολο ενος διπλωματη, οσο επαιξα δηλαδη, που εχει επιλογη να πει ψεματα (και να παρει περισοτερο xp), να ειναι ισαποστακιας η να πει την αληθεια και να τον αντιπαθησει το ενα απ τα φαξιο. εκει ειναι καπως λεπτες οι ισορροπιες κι εχει ενδιαφερον αρκετο.

2. το κραφτινγκ ειναι υπεροχο. απλο στην εκτελεση, αλλα εξαιρετικα βαθυ στις επιλογες. δηλαδη δεν εχω ξαναδει γκειμ να σ αφηνει εκει που φτιανεις μια σπάθα, να διαλεγεις απο πολλες διαφορετικες επιλογες την λαβή ας πουμε ή την λεπίδα κλπ.

χαχαχαχα, τι αρλεκινος που ειμαι. οπως τα γραφω, μια χαρα μου ξαναφαινεται το παιχνιδι και απορω γιατι το αφησα. ψεμματα, βαρεθηκα και οταν συμβαινει, δεν το πολυσκεφτομαι. ισως καποια στιγμη στο μελλον να του δωκω δευτερη ευκαιρια. δες κι αυτο, ειναι το καλυτερο ρηβιου του που συναντησα, γιατι αν περιμενεις απο μας, οπως βλεπεις, μαμησε τα:

 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
περιμενα οτι ο τιναπεις π.χ. θα το καταφχαριστηθει. και σε βαζει στον ρολο ενος διπλωματη, οσο επαιξα δηλαδη, που εχει επιλογη να πει ψεματα (και να παρει περισοτερο xp), να ειναι ισαποστακιας η να πει την αληθεια και να τον αντιπαθησει το ενα απ τα φαξιο
ναι ρε γμτ, και γω αυτο περιμενα, αλλα μετα συνειδητοποιησα οτι το lore ειναι το ποκαχοντας με φαξιονς και δεν ειχε τοση βαρυτητα ποιο φαξιο θα υποστηριξεις μεχρι εκει που επαιξα.

το κραφτινγκ ειναι υπεροχο. απλο στην εκτελεση, αλλα εξαιρετικα βαθυ στις επιλογες. δηλαδη δεν εχω ξαναδει γκειμ να σ αφηνει εκει που φτιανεις μια σπάθα, να διαλεγεις απο πολλες διαφορετικες επιλογες την λαβή ας πουμε ή την λεπίδα κλπ.
συμφωνω, αλλα το χαλαει στον επαναλαμβανομενα κουραστικο τροπο που κανεις φαρμ τα υλικα, με αποτελεσμα να βαρυγκωμω καθε φορα που ελεγα να κανω update το εκαστοτε item.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ωστοσο μιτσακο, αν θες ενα πραγματικο οπεν γουωρλντ (θέ μου δεν με αναγνωριζω, θα το ξεστομισω οντως??) που εμενα τουλαχιστον δεν του το χα και με κατεπληξε ευχαριστα και το ρουφω αργα χωρις να μ εχει κουρασει ακομα (που στοιχηματιζα οτι θα με κουρασει στο 10ωρο...) και που αδιορατα, ελαχιστα (τοσο δά ελαχιστοτατα, μην συγχυζεσαι) ισως και να σου θυμισει το Απολυτο Αρπιγκι, γιατι δεν δοκιμαζεις (ε, ναι, εδω που φτασα, θα το πω...)
το Assasin'screedodyssey ?? (το ειπα μονορουφι, μη μετανιωσω)
οτι πιο διασκεδαστικο και ομορφο εχω παιξει τα τελευταια 4-5 χρονια σε o.w.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Συνεπώς περιμένω κανένα sale για Greedfall, γιατί δε μου κάνει για 50άρικο value. To setting του με τράβηξε.

Το Odyssey θα το έχω κατά νου είναι η αλήθεια, φαίνεται καλό παιχνίδι για εξαφάνιση στον κόσμο του. Όπως και το Dragon's Dogma, που ετσιμπήθη πρόσφατα.

Το ορατό μέλλον μετά το Witcher έχει κλάμα, Deus Ex Human Revolution, Breath of the Wild (ήγγικεν η ώρα) και τέτοια εποχή το '21, Κυβερνοπάνκ 2077 στο νέο Ryzen build. Με εμβόλιμo Shadow of the Tomb Raider κι ότι άλλο προκύψει.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Steam sale is upon us. Δε μου γεμίζει το μάτι το ProtonDB rating του Greedfall τελικά, οπότε παραμένει στο wishlist προς το παρόν.

Τώρα που γυρίζει: Pathfinder: Kingmaker full extra ή Original Sin I + II;
 
Top Bottom