By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Θα' χουμε review?12μηνη αποκλειστικότητα του E P I C G A M E S S T O R E.
εγώ νομιζα ότι θα το αναλαβει ο @Admiral![]()
Δεν μπορεί αυτή την περίοδο!! Βλέπει Discovery!!!
![]()
![]()
Αυτή τη στιγμή που έκανες το post, όντως Discovery βλέπω![]()
![]()
![]()
![]()
Λογικά στις ραφές του στρώματοςΨάξε να βρείς, που έχω κρύψει τους κοριούς!!!
Εν τω μεταξύ, είμαι τέρμα τσοπάνης, με το Greedfall ήθελα να πω...Με Godfall έχει ασχοληθεί κανείς;
ναι ρε γμτ, και γω αυτο περιμενα, αλλα μετα συνειδητοποιησα οτι το lore ειναι το ποκαχοντας με φαξιονς και δεν ειχε τοση βαρυτητα ποιο φαξιο θα υποστηριξεις μεχρι εκει που επαιξα.περιμενα οτι ο τιναπεις π.χ. θα το καταφχαριστηθει. και σε βαζει στον ρολο ενος διπλωματη, οσο επαιξα δηλαδη, που εχει επιλογη να πει ψεματα (και να παρει περισοτερο xp), να ειναι ισαποστακιας η να πει την αληθεια και να τον αντιπαθησει το ενα απ τα φαξιο
συμφωνω, αλλα το χαλαει στον επαναλαμβανομενα κουραστικο τροπο που κανεις φαρμ τα υλικα, με αποτελεσμα να βαρυγκωμω καθε φορα που ελεγα να κανω update το εκαστοτε item.το κραφτινγκ ειναι υπεροχο. απλο στην εκτελεση, αλλα εξαιρετικα βαθυ στις επιλογες. δηλαδη δεν εχω ξαναδει γκειμ να σ αφηνει εκει που φτιανεις μια σπάθα, να διαλεγεις απο πολλες διαφορετικες επιλογες την λαβή ας πουμε ή την λεπίδα κλπ.