Sugamoto Panagia
Lich
ενα πολυ πιθανο σεναριο.Πήρε η Κεραμέως ένα ASUS ROG και σε pwnάρει σε κάθε shooter δικέ μου.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ενα πολυ πιθανο σεναριο.Πήρε η Κεραμέως ένα ASUS ROG και σε pwnάρει σε κάθε shooter δικέ μου.
Δεν θεωρώ ότι είναι troll, απλώς douchebag μου φαίνεται. "Προσέξτε με". Δύσκολα βλέπεις πέρα από αυτό (αν και υπάρχουν πολλά να δεις).
Κανεις λαθος εδω. Δεκαετιες ειναι παρων οι Ελληνες κυβερνωντες σε κονδυλια και παροχες. Απλα, δε καταλαβαινω τι σε κανει να πιστευεις οτι τα διοχετευαν στους αρχικους προορισμους?καπου πηρε το ματι μου οτι η πορτογαλια πηρε κονδυλια απο Ε.Ε για να μοιρασει προσωπικους υπολογιστες (λαπτοπ λογικα) στους μαθητες για την τηλεκπαιδευση. η δικια μας εκανε διακοπες εκεινη την περιοδο.
Το ΚΑΣ δεν ειχε ποτε τιμη για να την χασει τωρα. Φυσικα και το δακρυβρεχτο αρθρο ειναι γραμμενο απο την Καννελη απτα Λιντλ, Δεσποινα Κουτσουμπα. Αμα ειχα και εγω θεσουλα στο ΔΣ του συλλογου αρχαιλογων και ημουν στελεχος σε κομμα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επειδη μαλλον το Συριζα δεν ειχε που να την βαλει), και εγω θα κλαιγομουν φορ α λιβινγκ.![]()
Η χαμένη τιμή του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου
«Την προηγούμενη φορά που μαζεύτηκαν υπογραφές των μελών του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου ήταν το μακρινό 1975», γράφει η κ. Κουτσούμπα, στην «ΕφΣυν», μιλώντας για τα αρχαία στο Στ. Βενιζέλου.www.efsyn.gr
Έχουμε Thanksgiving ΘΑΥΜΑ. Το ΚΚΕ υπέγραψε ανακοίνωση μαζί με άλλα κόμματα.
![]()
Κοινό κείμενο ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΜέΡΑ25 για το Πολυτεχνείο: Αποσύρετε την απαράδεκτη απόφαση
Κοινό μέτωπο ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 κατά της απόφασης για απαγόρευση των πορειών για το Πολυτεχνείο. Αρνητική η Φ. Γεννηματά.www.news247.gr