What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Δεν σε πιστεύω Βίρνα!!! Λες...λες...λες ότι ο πολακης είναι τρολ;;;;
Δεν θεωρώ ότι είναι troll, απλώς douchebag μου φαίνεται. "Προσέξτε με". Δύσκολα βλέπεις πέρα από αυτό (αν και υπάρχουν πολλά να δεις).
Τι κορεκτίλες ειν αυτα ρε μαγκες?
Δεν είναι θέμα κορεκτίλας mate. Είναι ακριβώς αυτό που λέει ο @Hellion, μαζί με μια εσάνς ηθικής νομιμοποίησης που θεωρεί πως λαμβάνει ο ούγκανος, όποτε κάποιος εκλεγμένος αντιπρόσωπος αποκλίνει από τη συμπεριφορά που καλούνται να επιδείξουν οι εκλογείς, ειδικά υπό την απειλή κυρώσεων. Ούτε πρότυπα, ούτε τπτ.
καμια κοινωνικη ευθυνη δεν εχει κανείς. Μονο ο δασκαλος κι ο γιατρος. Οι υπολοιποι αρκει να ειναι τιμιοι με τον εαυτο τους και να μην ειναι απατεωνες οσον αφορα το κρατικο χρημα. Αντε, αν αυτο θεωρειται κοινωνικη ευθυνη, να το δεχτω.
Πολλά μυαλά, πολύ-πολύ μεγαλύτερα από τα δικά μας, έχουν ζοριστεί κι έχουν καταγράψει τι καθιστά τον βίο "ευδαίμονα" (Αριστοτέλης, Πλάτωνας) ή υπαγορεύει ηθικές πράξεις (Κατηγορική Προσταγή - Καντ) και ποιος ξέρει πόσες ακόμα πτυχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Δυστυχώς δεν αρκεί το να μη βάζει κανείς χέρι στο μέλι, ειδικά όταν μιλάμε για πολιτικούς.
Μπορει να το χω ξαναγραψει. Ο μεγας τσαρλς μπαρκλει, οταν ειχε πλακωθει σ ενα μπαρ με κατι τυπους , και τον ρωτησαν οι δημοσιογραφοι κατι του τυπου: “μα πως γινεται? ντροπη. Δεν καταλαβαινεις οτι εισαι κοινωνικο προτυπο για τοσα παιδια?”, απαντησε:
“Ι 'm no role model. Parents are role models. I ' m a basketball player.”
Μέγας.
Αν το παιδι σου εχει σαν προτυπο καποιον πολιτικο, οποιονδηποτε, εχεις αποτυχει ως γονεας. Γνωμουλα μου.
Έλα όμως που για τους τεράστιους της ιστορίας, πχ τον Αριστοτέλη πάλι, η πολιτική θεωρείται η ανώτατη επιστήμη! Κι αυτοί που την ασκούν, καλούνται να είναι top-tier δείγματα του κοινωνικού ιστού! Σε καμία περίπτωση δε συμβαίνει αυτό, μην παρεξηγηθώ, απλά το αναφέρω σε επίπεδο "εκεί μας φτάσανε οι αλήτες".
επισης να πω καπου εδω, ποσο χαιρομαι που αναγκαζεται ο νιτρος να διαβασει τα ΑΤΟΝΙΚΑ ποστς μου, αφου κανωμε διαλογο... :LOL::p
Νίτρε X
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Πήρε η Κεραμέως ένα ASUS ROG και σε pwnάρει σε κάθε shooter δικέ μου.
ενα πολυ πιθανο σεναριο.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,532
φοβαμαι μιτσακο οτι θα διαφωνησω τοτε με τον αριστοτελη και τον καντ. κι ας πεσουν τα γιαουρτια βροχη. ο γιαουρτωμενος δεν το φοβαται το γιαουρτι.

τι σημαινει λοιπον η περιβοητη κοινωνικη ευθυνη? να συμφωνεις, να συναινεις μ εναν "κοινως αποδεκτο" τροπο ζωης και σκεψης? δεν με αφορα αυτο, μεγαλη υποκρισια το βρισκω. νομιζω πιο σημαντικο ειναι ως πολιτικος να δειχνεις την δικη σου αληθεια. αν ο εν λογω στη φωτό δρα ετσι και δε μου αρεσει εμενα της κοινωνιας, απλα στην επομενη ευκαιρια μου τον αποδοκιμαζω στην καλπη. σεβομαι ομως οτι μου δειχνει το αληθινο προσωπο του χωρις να λογαριαζει τις αντιδρασεις. η κοινωνια δεν ειναι κατι αφηρημενο και αοριστο, αποτελειται απο ατομα. αν αποτελειται απο μαλακες, γιατι ο καθε πολιτικος να λογοδοτει σ αυτους?

μεχρι προτινος η ελληνικη κοινωνια ειχε ενα 7 με 8 % ψηφοφορων ενος φασιστικου μορφωματος. τι ευθυνη εχεις απεναντι τους? στην αμερικη χοντρικα ενα 50% των ψηφοφορων ειναι για τα μπαζα (αποψαρα μου). πρεπει να κοιτας να τους ευχαριστησεις η να μην τους εισαι δυσαρεστος? δεν μπορεις να κοιτας ξεκομμενο τον πολιτικο απο τον "κοινωνικο ιστο" οπως λες που τον περιβαλλει καθε φορα.
το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δειχνεις την αληθεια σου.

δεν καταληγουν καπου ολ αυτα. ισως μονο στο συμπερασμα, οτι σφου θεωρω τον νεοελληνα οπως τον βλεπω γυρω μου, ως χαρακτηρα και ψυχοσυνθεση λεβεντομαλακα (κατα μεγαλη πλειοψηφια), μαλλον θα γινομουν αποτυχημενος πολιτικος.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Δεν θεωρώ ότι είναι troll, απλώς douchebag μου φαίνεται. "Προσέξτε με". Δύσκολα βλέπεις πέρα από αυτό (αν και υπάρχουν πολλά να δεις).

Ως επι το πλείστον στην περιοχή που προέρχεται, ενισχύεται και ενθαρρύνεται το να συμπεριφέρεσαι όπως νιώθεις χωρίς καθωσπρεπισμούς. Αυτό δημιουργεί αντιπάθειες σε μη εξοικειωμένους με την τοπική κουλτούρα των Σφακίων, αλλά αν το προσπεράσεις αυτό (που και μένα με ξενίζει) μπορείς να δεις τον πραγματικό χαρακτήρα του άλλου. Αφού λέχθηκε αυτό, πιστεύω ότι ο πολακης έχει κάνει δουλειά όταν ήταν υπουργός για το ΕΣΥ και τον κρίνω από τα έργα του και όχι από τα καμώματα του
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στη Βουλή ότι αποδέχεται τις προτάσεις Τσίπρα και Βελόπουλου και προανήγγειλε ρύθμιση για πλειστηριασμούς.

Αυτο ειναι καλο νεο. Ελπιζω να το κανει καλα. Μπραβο του

 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
καταλαβαινεις οτι αλλο ειναι η επικοινωνιακη ανακοινωση των νεων μετρων και αλλο η πρακτικη εφαρμογη τους οπως με τα τα 800 ευρω των αναστολων (τελικα ειναι 600) και τα 400 στους μακροχρονιους ανεργους (τελικα εξαιρουνται τα 3/4 των μακροχρονια ανεργων).
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Ναι ρε συ, το καταλαβαινω οτι ειναι μετρο επικοινωνιακο. Δε παυει ομως να ειναι κατι που πρεπει να γινει. Και αφου το δεχεται ας του πουμε και ενα μπραβο.

Αναμενω την πρακτικη προχειροδουλεια που θα κανει η επιτελικη συμμορια για να τους κραξω. Ειμαι περιεργος πως θα προσπαθησουν να φανε λεφτα απο αυτο.

Κοινωνικο μερισμα ειναι η στηριξη και λογικα θα ειναι με οριο 7000 ευρω. Δηλαδη κανενας μισθωτος δε θα το παρει.

Η ρυθμιση για τους πλειστηριασμους ομως ειναι κατι που πρεπει να γινει. Χρειαζεται να κερδηθει χρονος για οριστικη καταργηση τετοιων πρακτικων απο τον κοσμο, οποτε ειναι καλο σημαδι.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,622

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
409
καπου πηρε το ματι μου οτι η πορτογαλια πηρε κονδυλια απο Ε.Ε για να μοιρασει προσωπικους υπολογιστες (λαπτοπ λογικα) στους μαθητες για την τηλεκπαιδευση. η δικια μας εκανε διακοπες εκεινη την περιοδο.
Κανεις λαθος εδω. Δεκαετιες ειναι παρων οι Ελληνες κυβερνωντες σε κονδυλια και παροχες. Απλα, δε καταλαβαινω τι σε κανει να πιστευεις οτι τα διοχετευαν στους αρχικους προορισμους?
 

Eidolon

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
Το ΚΑΣ δεν ειχε ποτε τιμη για να την χασει τωρα. Φυσικα και το δακρυβρεχτο αρθρο ειναι γραμμενο απο την Καννελη απτα Λιντλ, Δεσποινα Κουτσουμπα. Αμα ειχα και εγω θεσουλα στο ΔΣ του συλλογου αρχαιλογων και ημουν στελεχος σε κομμα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επειδη μαλλον το Συριζα δεν ειχε που να την βαλει), και εγω θα κλαιγομουν φορ α λιβινγκ.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Double Post.


Προσέχετε που κάνετε λαικ και accept, η γραμμή μεταξύ απολυταρχικού κράτους και δικτατορίας θα είναι πολύ λεπτή τις επόμενες μέρες
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,622
Έχουμε Thanksgiving ΘΑΥΜΑ. Το ΚΚΕ υπέγραψε ανακοίνωση μαζί με άλλα κόμματα.

 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Καταλαβαινεις οτι τα πραγματα ειναι σοβαρα οταν το ΚΚΕ υπογραφει κοινη ανακοινωση μαζι με αλλα κομματα.-
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Technically, είναι κείμενο του ΚΚΕ που υπέγραψαν οι άλλοι. Δεν υπέγραψε κείμενο των άλλων το ΚΚΕ (έτσι κατάλαβα απ' το άρθρο).

Οπότε σώθηκαν αρκετοί φούρνοι κι η κόλαση δεν πάγωσε ακόμα.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Αυτή η υπερκανονικοποίηση είναι που επιτρέπει τις υπέρογκες δαπάνες στον εξοπλισμό πιθήκων που χορεύουν πάνω στα θρύψαλα ενός θανόντος κοινωνικού συμβολαίου, θαμμένου κάτω από τη σταδιακή επαναφορά του χουντικού νομικού πλαισιού, με πιο πρόσφατο επεισόδιο το άγρυπνο διάταγμα του 1973 που επανεμφανίστηκε σε ΦΕΚ μια νύχτα του Σαββάτου τον Νοέμβριο του 2020. Αυτή η υπερκανονικοποίηση είναι που έχει καταστήσει σχεδόν φυσιολογικό να βλέπουμε διαφορετικά κτήνη με μοναδικό κοινό παρονομαστή τη στολή και μέσα σε ένα μόλις 24ωρο, να σκοτώνουν τις συζύγους τους με σφαίρες που είχαν ετοιμάσει για διαδηλωτές, να πετάνε στο πάτωμα 15χρονη και να την πατάνε στον λαιμό, να κυκλοφορούν με τον αέρα όλων των εξουσιών σε πακέτο του ενός, συλλαμβάνοντας με ψευδείς κατηγορίες όποιον τους καπνίσει.

 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
εδω δεν βαζουν ονοματα στις στολες, θα δεχτουν μειωση χρηματοδοτησης?
 
Top Bottom