mits@kos
Death Knight
Δεν θεωρώ ότι είναι troll, απλώς douchebag μου φαίνεται. "Προσέξτε με". Δύσκολα βλέπεις πέρα από αυτό (αν και υπάρχουν πολλά να δεις).Δεν σε πιστεύω Βίρνα!!! Λες...λες...λες ότι ο πολακης είναι τρολ;;;;
Δεν είναι θέμα κορεκτίλας mate. Είναι ακριβώς αυτό που λέει ο @Hellion, μαζί με μια εσάνς ηθικής νομιμοποίησης που θεωρεί πως λαμβάνει ο ούγκανος, όποτε κάποιος εκλεγμένος αντιπρόσωπος αποκλίνει από τη συμπεριφορά που καλούνται να επιδείξουν οι εκλογείς, ειδικά υπό την απειλή κυρώσεων. Ούτε πρότυπα, ούτε τπτ.Τι κορεκτίλες ειν αυτα ρε μαγκες?
Πολλά μυαλά, πολύ-πολύ μεγαλύτερα από τα δικά μας, έχουν ζοριστεί κι έχουν καταγράψει τι καθιστά τον βίο "ευδαίμονα" (Αριστοτέλης, Πλάτωνας) ή υπαγορεύει ηθικές πράξεις (Κατηγορική Προσταγή - Καντ) και ποιος ξέρει πόσες ακόμα πτυχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Δυστυχώς δεν αρκεί το να μη βάζει κανείς χέρι στο μέλι, ειδικά όταν μιλάμε για πολιτικούς.καμια κοινωνικη ευθυνη δεν εχει κανείς. Μονο ο δασκαλος κι ο γιατρος. Οι υπολοιποι αρκει να ειναι τιμιοι με τον εαυτο τους και να μην ειναι απατεωνες οσον αφορα το κρατικο χρημα. Αντε, αν αυτο θεωρειται κοινωνικη ευθυνη, να το δεχτω.
Μέγας.Μπορει να το χω ξαναγραψει. Ο μεγας τσαρλς μπαρκλει, οταν ειχε πλακωθει σ ενα μπαρ με κατι τυπους , και τον ρωτησαν οι δημοσιογραφοι κατι του τυπου: “μα πως γινεται? ντροπη. Δεν καταλαβαινεις οτι εισαι κοινωνικο προτυπο για τοσα παιδια?”, απαντησε:
“Ι 'm no role model. Parents are role models. I ' m a basketball player.”
Έλα όμως που για τους τεράστιους της ιστορίας, πχ τον Αριστοτέλη πάλι, η πολιτική θεωρείται η ανώτατη επιστήμη! Κι αυτοί που την ασκούν, καλούνται να είναι top-tier δείγματα του κοινωνικού ιστού! Σε καμία περίπτωση δε συμβαίνει αυτό, μην παρεξηγηθώ, απλά το αναφέρω σε επίπεδο "εκεί μας φτάσανε οι αλήτες".Αν το παιδι σου εχει σαν προτυπο καποιον πολιτικο, οποιονδηποτε, εχεις αποτυχει ως γονεας. Γνωμουλα μου.
Νίτρε Xεπισης να πω καπου εδω, ποσο χαιρομαι που αναγκαζεται ο νιτρος να διαβασει τα ΑΤΟΝΙΚΑ ποστς μου, αφου κανωμε διαλογο...![]()