Μόλις τώρα παρατήρησα ότι το θρεντ δεν ονομάζεται "μεγάλος αδερφός" αλλά "μεγάλος αδρεφός"
ταδε εφη μογκρης 31/12/2021.
αρα, μπαθορη, ησουν πρωτοπορος.
θα το αλλαξω, πιερότοι, μου φαγατε τα συκωτια.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μόλις τώρα παρατήρησα ότι το θρεντ δεν ονομάζεται "μεγάλος αδερφός" αλλά "μεγάλος αδρεφός"
Το αντικειμενο της δουλειας μου εχει μια μικρη αναγκη να με βαζει να διαβαζω τεχνολογικους τιτλους. Δεν ειπα να στηνω firewall αλλα να ριχνω μια ματια στο το μπορει να παθει καποιος. Δεν θα μου την φερει κανενας.κυριως ο λελος διαφωτιζει τις μαζες για τις συνωμοσιες του γουέμπ.
προσπάθησα να κάνω και εγώ ένα account να σχολιάζω ελεύθερα τα τοπικά θέματα (δεν παίζεις με αυτά στην επαρχεία) αλλά με κατάλαβα ο Ζουκ και έριξε πλοκ.σορυ βρε νιτρε, εχεις δικιο. και καλα, ο τσιτσιπάκος ειναι ακινδυνο θεμα, πιο πολυ για χαβαλε. με την ουκρανια να βλεπες τι εχει γινει. εγω που ειμαι χοντροπετσος και συνηθισμενος, διαβαζω και νιωθω να λιωνουνε τα τελευταια ακαυτα εγκεφαλικα μου κυτταρα.
ειναι παντως μεγαλη σχολη το φουμπου για να μαθεις τον αλλον.
σε άλλα νεα, σιγα μην εχω μονο εναν λογαριασμο. για ποιον με περασες? πως θα κανω τις βρωμιες μου (που δεν εχω, αλλά λεμε τωρα... αν ειχα....) κατω απ το ρανταρ??
Επειδη νοιωθεις οτι ανηκεις καπου, σε μια ομαδα. Τα like ειναι η αποδοχη που θελουν να νοιωθουν τα κοινωνικα οντα. Ειναι το μερος οπου μπορεις να εισαι αυτος που θα ηθελες ή να εισαι αυτο που πραγματικα εισαι, χωρις ενοχες, δωρο της ανωνυμιας.Γιατι πρεπει ναχω ακολουθους η να ακολουθω εγω καποιους
ο κλασικος ελληναρας που δεν αντεχει να συζητησει και βριζει.
προσπάθησα να κάνω και εγώ ένα account να σχολιάζω ελεύθερα τα τοπικά θέματα (δεν παίζεις με αυτά στην επαρχεία) αλλά με κατάλαβα ο Ζουκ και έριξε πλοκ.
Received: from [154.0.128.46] ([154.0.128.46])
by mx.google.com with ESMTP id 19-20020a508753000000b00418c2b5bf98si13088780edv.634.2022.03.27.23.18.20
for <ελκουνελ@gmail.com>;
Sun, 27 Mar 2022 23:18:22 -0700 (PDT)
Αμα ειναι milf (αδυναμια μου) πασα του δωθε. No problem, και nude fotos .αμα θενε.μπας και βρω κανενα γκομενακι.
Εγω εμαθα οτι το email ηρθε απο την Ουγκαντα. Τρεμε Νιγηριανε πριγκηπα.