What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stuff that is Interesting

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,042
Βαθιά υπόκλιση για το εφευρητικότατο όνομα του Dart the Asteroid Slayer.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
Εκανα αλλά δεν καταλαβαίνω τι δείχνει. Κάτι κόκκινα και μπλε σεντόνια;
δείχνει στον καθρέπτη την αντανάκλαση του δωματίου, τις πλάτες του ζεύγους που ποζάρει και τον ζωγράφο που ζωγραφίζει το ζεύγος. Τα κόκκινα μπλε ναι είναι ελάχιστη η λεπτομέρεια, αλλά πήγε ο τύπος και έφτιαξε και το δωμάτιο στον καθρέπτη και όλα αυτά! Μιλάμε για την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας που δεν το βλέπεις καν αν δεν πας κοντά ή ζουμάρεις το ψηφιακό αρχείο!

The small medallions set into the frame of the convex mirror at the back of the room show tiny scenes from the Passion of Christ and may represent God's promise of salvation for the figures reflected on the mirror's convex surface. Furthering the Memorial theory, all the scenes on the wife's side are of Christ's death and resurrection. Those on the husband's side concern Christ's life. The mirror itself may represent the eye of God observing the vows of the wedding. A spotless mirror was also an established symbol of Mary, referring to the Holy Virgin's immaculate conception and purity.[35] The mirror reflects two figures in the doorway, one of whom may be the painter himself. In Panofsky's controversial view, the figures are shown to prove that the two witnesses required to make a wedding legal were present, and Van Eyck's signature on the wall acts as some form of actual documentation of an event at which he was himself present.

According to one author "The painting is often referenced for its immaculate depiction of non-Euclidean geometry",[39] referring to the image on the convex mirror. Assuming a spherical mirror, the distortion has been correctly portrayed, except for the leftmost part of the window frame, the near edge of the table and the hem of the dress.[40]
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Οπότε, ποιο είναι ασφαλέστερο;

Και τα 2 ασφαλή είναι τα χρησιμοποιούν εκ άνθρωποι καθημερινά. Η διαφορά τους είναι πως της Apple χρησιμοποιεί την ίδια την συσκευή για κωδικοποίηση, της Google χρησιμοποιεί τους Google Servers.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,667
pple χρησιμοποιεί την ίδια την συσκευή για κωδικοποίηση
ο τρόπος που το λες είναι λίγο παραπλανητικός. Όλα τα παραπάνω βέλη είναι κωδικοποιημένα p2p. Το πρόβλημα είναι πώς θα γίνει το tokenization. (δλδ δεν θες να στείλεις τα στοιχεία τής κάρτας ούτε καν κωδικοποημένα σε ένα μαγαζί) Το να μην εξαρτάσαι από τούς σέρβερ τής google είναι πλεονέκτημα.

Αν εγώ σχεδίαζα ένα σύστημα θα ήταν με ειδικές συσκευές-κάρτες που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να υπογράφουν αρχεία με έναν ιδιωτικό κωδικό που θα υπάρχει μόνο στην κάρτα. Έτσι δεν θα είχε σημασία τι συσκευή έχεις.
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
Να σε κρατάει το τσιπάκι της apple από τα παπάρια ή οι servers της google? Απορίες τις Δευτέρας :p

Πάντως η προσέγγιση της apple μου φαίνεται η πιο ασφαλή, γιατί περισσότερο πιθανό νομίζω είναι κάποιοι να στοχεύσουν τους servers της google να κάνουν μια μπάζα από μερικές χιλιάδες χρήστες, παρά το κινητό μου/σου/του για να βγάλουν 500-600€ ξέρω εγώ.

Ειδικά στην περίπτωση της apple που το οικοσύστημα είναι πιο προσεγμένο και δεν περνάει ότι εφαρμογή να 'ναι στο store τους.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,509
παρά το κινητό μου/σου/του για να βγάλουν 500-600€ ξέρω εγώ.
Θα στοχευσουν σε καποια αδυναμια του ολου hardware και εαν υπαρξει αδυναμια, θα την εκμεταλευτουν μαζικα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
Θα στοχευσουν σε καποια αδυναμια του ολου hardware και εαν υπαρξει αδυναμια, θα την εκμεταλευτουν μαζικα.
δύσκολο με μοναδικά token που και να βρουν τρύπα μιλάμε για εντελώς decentralized περίπτωση με περισσότερο κόπο, αφού θα πρέπει να στήσουν συγκεκριμένες συνθήκες με πολλά "αν" ή να είναι εντελώς τρύπιο το iOS που δεν είναι, από την άλλη αν χτυπήσουν στην πηγή του server πιάσαν την κότα με τα χρυσά αυγά.

για να το θέσω απλά, τι είναι ευκολότερο να κλέψεις έναν έναν τα κλειδιά της γειτονιάς ή να κλέψεις όλα τα κλειδιά από τον κλειδοκράτορα;
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,509
Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι πιο δύσκολο. Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι δεν χτυπάνε "έναν έναν" τους χρήστες.
Όταν βρεθει κάποια τρύπα σε hardware και βγει exploit, αυτό τρέχει μαζικά και όποιον πάρει ο χάρος. Μέχρι να
το μάθει ο χρήστης, να το μάθει ο vendor του hardware, να βρουν λύση....

Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι hardware συσκευής.
 
Top Bottom