και γινεται πολυ χειροτερο, γιατι ο ανθρωπος (καλα, λεμε τωρα...) τα λεει εν γνωσει του και αποθρασυμενος εντελως απ το εκλογικο αποτελεσμα, ξερναει σαπιλα σε καθε του φραση.
το πιο χυδαιο απ ολα, αυτο που με κανει να αρωσταινω, ειναι που κρυβεται πισω απο τραγικα "επιχειρηματα"/αυτοματισμους ("εγω ειμαι λαικος ανθρωπος" "ειμαι αποφοιτος δημοτικου κι ετσι μιλαω" κλπ) για να εχει ασυδοσια και να λεει τις μαλακιες του. νιωθω ηλιθιος και μονο που γραφω οτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπαρχουν, κι εχω γνωρισει, κι εχουμε γνωρισει ολοι μας, αποφοιτοι δημοτικου και νηπιαγωγείου με αξιοπρεπεια, ευγενεια και δομημενο λογο που δεν εχει καμμια σχεση μ αυτο το δημοσιο καρκινωμα.
και το ακροατηριο τετοιων παρατράγουδων ολο και μεγαλωνει, επειδη μας δινουν μαρκετ πας, επειδη μας κοροιδεψε ο τσιπρας, επειδη καπνιζει ο πολακης, επειδη εχει σπιτι στην αιγινα ο βαρουφακης, επειδη ελα μωρε εχει ηλιο σημερα, ποιες εκλογες τωρα, καφεδουμπα με τους μπρός καλυτερα κι εχουμε αραξει στους καναπεδες και κανουμε (μαζι κι εγω) υψηλη αναλυση στο φουμπου και στο ινστα και ω φιλε, σάρωσα στα λάικξ σημερα.
ερχεται καψιμο βιβλιων και μαγισών στις πλατειες. αν δεν αντισταθουμε ΤΩΡΑ, σε λιγο θα ναι αργα.
ταραχτηκα και ξεχασα το λινκ. καμαρωστε:
Ένταση επικράτησε μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου, με αφορμή την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα ο δήμαρχος Βόλου σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη.
www.sdna.gr