Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Zoomer alert που δεν έχει δει καμία από τις 324325262 επαναλήψεις του Κων/νου και Ελένης.

Φιόνα μοναδική μου αγάπη!

Αγοραστός λέει πρώτος εκεί στον κάμπο... ένας Ντανιελ δεν ήταν αρκετός μάλλον, πάμε 2-3 ακόμα να στρώσετε χαρακτήρα...
Και Μπέος από τον πρώτο γύρο... πάρτε και εσείς να έχετε, και πνιγμένοι και φάπα και συγνώμη να λέτε...

Πελετίδης ωραίος στην Πάτρα, έβγαινε το κάθε ζώο να ακυρώσει την δουλειά που έχει κάνει, αλλά η δουλειά μιλάει μόνη της.

Κατ'εμε η αποχη ακομη μια φορα δουλεψε οπως ηταν αναμενομενο.

Συντηρησε το status quo

Ειναι τραγικό το ποσοστό τη αποχής, ακόμα και με τους ανενημέρωτους εκλογικούς καταλόγους.... Εχει φάει τέτοια ξενέρα ο κόσμος που νομίζει ότι αν κοιτάξει από την άλλη, θα γίνει κάτι μαγικό και ο Δήμος θα μεταμορωθεί.

Μέχρι τώρα, περίπου 247 Δήμοι έβγαλαν από τον 1ο γύρο και κάπου 86 πάνω για 2ο.

Λογικά ειναι σημάδια ότι τα περισσότερα πράγματα στους περισσότερους Δήμους δουλεύουν ρολόι, σωστά; :)

Προσωπικά χάρηκα έστω που στη Θεσσαλονίκη ο Ζέρβας πάει για 2ο γύρο όπου κατά τα φαινόμενα θα χάσει από τον ανεξάρτητο Αγγελούδη. Πήγε και κάτι καλά.

το θεμα δεν ειναι ο μπεος, το σιχαμα.
το θεμα ειναι οι σκατοψυχοι ψηφοφοροι του απο κατω που γελανε.
και το θεμα ειν αυτα εδω τα σχολια απ το βιντεο στο γιουτιουμπ. πρωτη φορα νιωθω εντονα οτι αν ημουν τριαντασαραντα χρονια πιο νεος θα εφευγα εξω. δεν εχω καμμια δουλεια με τον οχετο που βλεπω γυρω μου.

Screenshot_1v.jpg

ενας λαος σε μαλακυνση και αφασία.

Από τον χοντρό δεν περίμενα κάτι καλύτερο tbh, αλλά η δήλωση του κασελ για κατα παραγγελία αγόρια από παρένθετη είναι εξίσου τραγική.

και γινεται πολυ χειροτερο, γιατι ο ανθρωπος (καλα, λεμε τωρα...) τα λεει εν γνωσει του και αποθρασυμενος εντελως απ το εκλογικο αποτελεσμα, ξερναει σαπιλα σε καθε του φραση.

το πιο χυδαιο απ ολα, αυτο που με κανει να αρωσταινω, ειναι που κρυβεται πισω απο τραγικα "επιχειρηματα"/αυτοματισμους ("εγω ειμαι λαικος ανθρωπος" "ειμαι αποφοιτος δημοτικου κι ετσι μιλαω" κλπ) για να εχει ασυδοσια και να λεει τις μαλακιες του. νιωθω ηλιθιος και μονο που γραφω οτι ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπαρχουν, κι εχω γνωρισει, κι εχουμε γνωρισει ολοι μας, αποφοιτοι δημοτικου και νηπιαγωγείου με αξιοπρεπεια, ευγενεια και δομημενο λογο που δεν εχει καμμια σχεση μ αυτο το δημοσιο καρκινωμα.

και το ακροατηριο τετοιων παρατράγουδων ολο και μεγαλωνει, επειδη μας δινουν μαρκετ πας, επειδη μας κοροιδεψε ο τσιπρας, επειδη καπνιζει ο πολακης, επειδη εχει σπιτι στην αιγινα ο βαρουφακης, επειδη ελα μωρε εχει ηλιο σημερα, ποιες εκλογες τωρα, καφεδουμπα με τους μπρός καλυτερα κι εχουμε αραξει στους καναπεδες και κανουμε (μαζι κι εγω) υψηλη αναλυση στο φουμπου και στο ινστα και ω φιλε, σάρωσα στα λάικξ σημερα.
ερχεται καψιμο βιβλιων και μαγισών στις πλατειες. αν δεν αντισταθουμε ΤΩΡΑ, σε λιγο θα ναι αργα.

ταραχτηκα και ξεχασα το λινκ. καμαρωστε:

ρε πάρτε μακαρόνιαααααααα.

ρε πάρτε μακαρόνιαααααααα.

Είναι σε προσφορά; Στα 3 πακέτα δίνουν δώρο δήμαρχο της αρεσκείας μας;;; Αν τρώνε πολλά μακαρόνια οι γυναίκες, αυξάνονται οι πιθανότητες να γεννήσουν αγόρι;;;

ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΙΤΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ;;; ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΓΝΩΣΗ!!!111!!!

Είναι σε προσφορά; Στα 3 πακέτα δίνουν δώρο δήμαρχο της αρεσκείας μας;;; Αν τρώνε πολλά μακαρόνια οι γυναίκες, αυξάνονται οι πιθανότητες να γεννήσουν αγόρι;;;

ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΙΤΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ;;; ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΓΝΩΣΗ!!!111!!!
γιατί δεν μας φτάνει ο πόλεμος βόρεια, έχουμε πόλεμο νότια τώρα και με τα αποτελέσματα των εκλογών, καλό θα ήταν να στοκάρετε :p

γιατί δεν μας φτάνει ο πόλεμος βόρεια, έχουμε πόλεμο νότια τώρα και με τα αποτελέσματα των εκλογών, καλό θα ήταν να στοκάρετε :p

Δε χωράνε άλλα ρε φίλε. Έχω ακόμα στοκ από τον πόλεμο/εισβολή/επίσκεψη της Ρωσίας στην Ουκρανία. Πού να τα βάλω πια; Άσε που όπου να 'ναι λήγει και το συμβόλαιο του ενοικίου και με βλέπω για μετακόμιση. Δε μου λες: έχεις μεγάλη αποθήκη; Να σου στείλω κάνα φράγκο να μου τα φυλάξεις; (Θα πληρώσω αποθηκευτικά; :Ρ)

Δε χωράνε άλλα ρε φίλε. Έχω ακόμα στοκ από τον πόλεμο/εισβολή/επίσκεψη της Ρωσίας στην Ουκρανία. Πού να τα βάλω πια; Άσε που όπου να 'ναι λήγει και το συμβόλαιο του ενοικίου και με βλέπω για μετακόμιση. Δε μου λες: έχεις μεγάλη αποθήκη; Να σου στείλω κάνα φράγκο να μου τα φυλάξεις; (Θα πληρώσω αποθηκευτικά; :Ρ)
στείλε και θα τα βρούμε :p
δέχομαι και 50άρες στο steam

το θεμα ειναι οι σκατοψυχοι ψηφοφοροι του απο κατω που γελανε.
Λογικά αυτοί χάζευαν το Δανιήλ την ειδυλλιακή παλίρροια από τον 3ο-4ο όροφο οπότε όλα καλά.

περισοτερο φταινε αυτοι που χαζευαν τον δανιηλ απ τα ισογεια και τους πρωτους οροφους....
αυτοι απ οτι φανηκε ή δεν πηγαν καθολου να μαυρισουν τον (μερικως) υπευθυνο ή πηγαν και τον ψηφισαν κιολας.

δεν ειμαι χαιρέκακος ανθρωπος, οπότε σταματαω εδω.

Back