By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!![]()
Ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου για Κασσελάκη - Ζητείται παρέμβαση της Δικαιοσύνης
“Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε πού….δες;” ήταν η πρώτη ρήση του Αχ. Μπέου ενώπιον του κοινού του. Αποθεώθηκε για τον σεξιστικό οχετό του. Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη.www.news247.gr
ρε πάρτε μακαρόνιαααααααα.
γιατί δεν μας φτάνει ο πόλεμος βόρεια, έχουμε πόλεμο νότια τώρα και με τα αποτελέσματα των εκλογών, καλό θα ήταν να στοκάρετεΕίναι σε προσφορά; Στα 3 πακέτα δίνουν δώρο δήμαρχο της αρεσκείας μας;;; Αν τρώνε πολλά μακαρόνια οι γυναίκες, αυξάνονται οι πιθανότητες να γεννήσουν αγόρι;;;
ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΙΤΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ;;; ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΓΝΩΣΗ!!!111!!!
γιατί δεν μας φτάνει ο πόλεμος βόρεια, έχουμε πόλεμο νότια τώρα και με τα αποτελέσματα των εκλογών, καλό θα ήταν να στοκάρετε![]()
στείλε και θα τα βρούμεΔε χωράνε άλλα ρε φίλε. Έχω ακόμα στοκ από τον πόλεμο/εισβολή/επίσκεψη της Ρωσίας στην Ουκρανία. Πού να τα βάλω πια; Άσε που όπου να 'ναι λήγει και το συμβόλαιο του ενοικίου και με βλέπω για μετακόμιση. Δε μου λες: έχεις μεγάλη αποθήκη; Να σου στείλω κάνα φράγκο να μου τα φυλάξεις; (Θα πληρώσω αποθηκευτικά; :Ρ)
Λογικά αυτοί χάζευαντο θεμα ειναι οι σκατοψυχοι ψηφοφοροι του απο κατω που γελανε.