Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ.
Δεν εισαι ο μονος που αναστατωθηκε. Μας πυροβολησε.

Ναι... αλλα... ο Σκορσεζε, ενω συνεχιζει να γυριζει ταινιες που δεν εχουν κερδος, προσελκυει και γνωστους ηθοποιους.
Απο την αλλη, εχουμε ταινιες που μπορει πχ να ξοδευτηκαν 400 μυρια και να εβγαλαν 1 δις αλλα απο που βγαινει οτι ετσι συνεχιζεται ο κινηματογραφος; αυτο που συνεχιζεται ειναι ο τιτλος της ταινιας. Πλεον, δεν ξερω αν μπορουμε να μιλαμε και για ειδος. Ειναι καποιοι τιτλοι που επαναλαμβανονται μεχρι reboot. Οτι ο κοσμος θα κουραστει απο τους σουπερ ηρωες, ειναι δεδομενο και οχι θεμα πιθανοτητων και το ειδε η καφετζου στο φλυτζανι. Καποτε οι αιθουσες γεμιζαν για καουμποικα, μετα για μιουζικαλ και μετα ηρθε το καρατε. Ποσες ταινιες θα γυρισει ακομα ο Νολαν με τα τερτιπια του χρονου;
Δυστηχως, μια καλη ταινια, ανεξαρτητου ειδους, μπορει να ειναι σαν ενα βιβλιο αλλα ζουμε σε βιγκαν-φλατερθ-εχω 27 γατες στο σπιτι μου εποχες.

EDIT
δεν θα βγει κανένας να μου τα χώσει άγρια να γουστάρουμε; Τσάμπα τα γράφω έτσι προκλητικά και πιπεράτα;
smf.png

Last edited:
Πού το ειδες;
Καμία εμπιστοσύνη πιά?

Απ'ότι φαίνεται, το επόμενο target group της Marvel είναι οι κυρίες που μένουν σπίτι παρέα με 5-6 γάτες. Γιά ακόμα μια φορά, τα γούστα της Marvel και τα δικά μου συναντιούνται.

Να ρωτήσω κάτι;

Γιατί η ταινία The Flash έφαγε τόσο χοντρό κράξιμο; Άκουσα ότι κάτι έγινε με τον πρωταγωνιστή της. Δεν εμβάθυνα η αλήθεια είναι για να μάθω τι έγινε. Επειδή ανακοινώθηκε reboot πριν βγει;

Όπως και να έχει εμένα μια χαρά μου φάνηκε κι οι 2 ώρες έφυγαν νεράκι. Βέβαια κάποια CGI ήταν πολύ κακά αλλά οκ.

Σε σχέση ειδικά με την μπούρδα Thor: Love & Thunder είναι έπος. Μεγάλε Γουαϊτίτι πως σε λένε. Πως τους τα έφαγες έτσι τα λεφτά με τα Thor.

Να ρωτήσω κάτι;

Γιατί η ταινία The Flash έφαγε τόσο χοντρό κράξιμο; Άκουσα ότι κάτι έγινε με τον πρωταγωνιστή της. Δεν εμβάθυνα η αλήθεια είναι για να μάθω τι έγινε. Επειδή ανακοινώθηκε reboot πριν βγει;

Όπως και να έχει εμένα μια χαρά μου φάνηκε κι οι 2 ώρες έφυγαν νεράκι. Βέβαια κάποια CGI ήταν πολύ κακά αλλά οκ.

Σε σχέση ειδικά με την μπούρδα Thor: Love & Thunder είναι έπος. Μεγάλε Γουαϊτίτι πως σε λένε. Πως τους τα έφαγες έτσι τα λεφτά με τα Thor.
Το Flash είχε δημιουργήσει τεράστιο hype μήνες πριν και έτσι η απογοήτευση ήταν μεγάλη όταν η ταινία αποδείχτηκε ότι ήταν ένα τίμιο εξαράκι.

Το Trailer, η παρουσία του Keaton, το multiverse μας έκαναν όλους να περιμένουμε πως και πως. Σκέψου το ακριβώς αντίθετο έγινε με το πρώτο Shazam, κάνεις δεν το είχε στα υπόψην και όταν η ταινία βγήκε πολύ καλή, ο ενθουσιασμός ήταν υπέρμετρα μεγάλος.

Για την εξωγηπεδικη ζωή του Ezra προσωπικά δεν ασχολούμαι, ο τύπος δείχνει λίγο γκάου.

Τώρα για το Thor, αν παρακολουθείς την φιλμογραφια του Waititi, ο τύπος έχει αξιόλογο παρελθόν, το χιούμορ του είναι λίγο ιδιαίτερο αλλά γενικά βγάζει διαμαντάκια. Όταν ενώθηκε με την Marvel μας έβγαλε το υπέρμετρο έπος Thor Ragnarok (δεν αρέσει μονάχα στον @nitro912gr γιατί λόγοι).

Οι οιωνοί ήταν καλοί για το Love & Thunder. Γιατί καταλήξαμε σε αυτό το φιάσκο? Μάλλον είχε απόλυτη σεναριακη ελευθερία με τον Feige να έχει πελαγώσει από τον οχετό όγκο σκουπιδιών υλικού από MCU και Waititi ξέλυτος και ξαμολυμένος έφερε αυτά τα αποτελέσματα. Τα εξηγεί καλύτερα ο @Admiral στο θρεντ μόνος μου και όλοι σας για τα νέα του MCU.

Σε άλλα νέα, ο Taika της καρδιάς μας ετοιμάζεται μετά τον Thor να καταστρέψει άλλη μια λατρεία μας, το Time Bandits.

images (1).jpeg

Το Flash είχε δημιουργήσει τεράστιο hype μήνες πριν και έτσι η απογοήτευση ήταν μεγάλη όταν η ταινία αποδείχτηκε ότι ήταν ένα τίμιο εξαράκι.

Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι έφαγε κράξιμο μόνο και μόνο γιατί έκαναν κάτι σαν cancel λόγω του σκανδάλου. Εγώ όταν είδα ότι είναι 2 ώρες ταινία είπα ωχ πως θα το αντέξω με τόσα που διαβάζω. Καμία σχέση νεράκι έφυγε. Πέρασα καλά. Κι ο πρωταγωνιστής μια χαρά μου φάνηκε στον διπλό του ρόλο.

Όταν ενώθηκε με την Marvel μας έβγαλε το υπέρμετρο έπος Thor Ragnarok (δεν αρέσει μονάχα στον @nitro912gr γιατί λόγοι).

Υπέρμετρο έπος το Ragnarok; Με τον Hulk σε ρόλο gladiator; Όχι, γκρίντζαρα (ας το παίξω κι εγώ νέος με τέτοιες λέξεις) πολύ άσχημα μ' όλη την ταινία. Και το ιδιαίτερο χιούμορ του δεν μου ταιριάζει σ' αυτές τις ταινίες. Δεν τις βρήκα αστείες ούτε καν λίγο χαριτωμένες.

Για το Shazam δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δει και να πω και την αλήθεια δεν θέλω κιόλας.

Δεν ξέρω. Ίσως και να με κούρασαν όλες αυτές οι ταινίες. 200 ταινίες υπερηρώων, 200 σειρές. Και πλέον σε κάθε ταινία πρέπει να έχουμε δει και τις σειρές, όπως έγινε στο τελευταίο Doctor Strange, αλλιώς κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνουμε. Νομίζω φτάνει. Ας ξεκουραστουμε μερικά χρόνια.

Αλλά και πάλι με το The Flash πέρασα καλά. Ας πάω για ψυχανάλυση.

Επόμενη ταινία που έχει σειρά το καινούριο Indy. Πάω να δω να πως είναι να σκοτώνουν τον παιδικό μας ήρωας. Καλά αυτό είχε γίνει με το προηγούμενο. :(

Ουσιαστικά κανείς δεν πολυκατάλαβε γιατί. Πιθανώς αρκετός κόσμος είχε αποφασίσει από πριν να την αντιπαθήσει.

Υπέρμετρο έπος το Ragnarok; Με τον Hulk σε ρόλο gladiator; Όχι, γκρίντζαρα (ας το παίξω κι εγώ νέος με τέτοιες λέξεις) πολύ άσχημα μ' όλη την ταινία. Και το ιδιαίτερο χιούμορ του δεν μου ταιριάζει σ' αυτές τις ταινίες. Δεν τις βρήκα αστείες ούτε καν λίγο χαριτωμένες.
Δεν έχεις άδικο για το χιούμορ, είναι σε μεγάλο μέρος θέμα προσωπικού γούστου και προτίμησης. Δεν είναι τυχαίο που το Love&Thunder που αύξησε πολύ την ποσότητα του χιούμορ του Waititi γνώρισε και πολύ πιο χλιαρή υποδοχή. Πάντως πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Hulk ως gladiator είναι απευθείας μεταφορά από το κόμικ:

Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι έφαγε κράξιμο μόνο και μόνο γιατί έκαναν κάτι σαν cancel λόγω του σκανδάλου.
Προσωπικά δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο σαν ταινία. Σίγουρα δεν ήταν τόσο χάλι όσο το Black Adam. Ο Ezra όλο χαζομάρες κάνει

Υπέρμετρο έπος το Ragnarok;
Ναι, είναι προσωπική μου άποψη, πήρα αυτό που ήθελα από MCU, δράση πλοκή χιούμορ σε καλές αναλογίες, για τον ίδιο λόγο μου αρέσουν και τα Guardians

Για το Shazam δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δει και να πω και την αλήθεια δεν θέλω κιόλας.
Δες το πρώτο. Απέφυγε το δεύτερο

Αλλά και πάλι με το The Flash πέρασα καλά
Και πολύ καλά έκανες, δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά. Κάτι που αρέσει σε κάποιον, δεν τραβάει κάποιον άλλον. Είμαστε 8 δις στον πλανήτη, όλο καποιος θα βρεθεί που του άρεσε ακόμα και το Love & thunder 😉

Ίσως και να με κούρασαν
Νομίζω το αισθανόμαστε πολλοί αυτό, προσωπικά με έχει ενοχλήσει επίσης που δεν βγάζουν κάτι που να είναι πιό ενήλικο, μιά ταινία, μια σειρά ρε αδερφέ, δεν ζήτησα κάτι τρελό, ας απευθυνεται το υπόλοιπο 95% του υλικού σε ηλικίες 5-95. Για μένα το γυαλί ράγισε στο Moon Knight. Δεν βοηθάει και το ότι η ποιότητα έχει πέσει γενικώς.

Πάντως πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Hulk ως gladiator είναι απευθείας μεταφορά από το κόμικ:
Το φαντάστηκα. Σόρρυ αλλά εδώ κι αρκετά χρόνια δεν παρακολουθώ τα κόμικς. Και σίγουρα δεν έχω διαβάσει και πολλά παλιά. Μόνο με το Αστερίξ έχω ακόμα επαφή. Και που να βρεις εδώ στο δάσος καλό μαγαζί. :eek:

Αλλά και πάλι δεν ήταν μόνο το κόνσεπτ του Hulk ως gladiator. Ήταν αυτό το ανάλαφρο teen humor. Μόνο χιούμορ με κλανιές έλλειπε (η μήπως είχε και δεν το θυμάμαι). Και φυσικά το όλο στυλ και των 2 ταινιών. Και δεν είμαι δύσκολος στο να μην μου αρέσει μια ταινία. Και φυσικά κάποια πράγματα είναι προσωπικό γούστο. Δεν έχω την απαίτηση να μην αρέσουν σε κανέναν.

Πιθανώς αρκετός κόσμος είχε αποφασίσει από πριν να την αντιπαθήσει.
Οκ το δέχομαι.

Γαμωτο πάτησα το post πριν ολοκληρώσω (ναι το ξέρω, θα μπει στο ανάλογο thread)
Ο Ezra όλο χαζομάρες κάνει
Δεν με ενόχλησε. Αλλά είπαμε, γούστα είναι αυτά.

για τον ίδιο λόγο μου αρέσουν και τα Guardians
Με τα guardians περνάω καλά. Σε σχέση με τα Thor.
Είμαστε 8 δις στον πλανήτη
Πήγαμε τόσοι;!
με έχει ενοχλήσει επίσης που δεν βγάζουν κάτι που να είναι πιό ενήλικο,
Κι εγώ θα το ήθελα. Ή τουλάχιστον να αφήσουν κάποιο κενό για να πάρουμε μια ανάσα.

Πλέον δεν τις βλέπω όλες και δεν έχω δει καμία σειρά.

Με τα guardians περνάω καλά. Σε σχέση με τα Thor.
Μόνο το Ragnarok μου αρεσει, και τα δύο πρώτα για μένα είναι απογοήτευση
Πλέον δεν τις βλέπω όλες και δεν έχω δει καμία σειρά.
To Wandavision πάει αρκετά καλά μέχρι να μαρβελιάσει στο τέλος. Μου αρέσει και το Loki αλλά είναι love it or hate it φαση

Σε σχέση ειδικά με την μπούρδα Thor: Love & Thunder είναι έπος.

Καλά, άμα βάλουμε τον πήχη στο T: L&T, και ο Uwe Boll αξίζει Όσκαρ - από τα κανονικά, όχι με γεύση βατόμουρο.

@Great0ldOne

Προφανώς κι έχεις δίκιο. Απλά τα είδα το ένα μετά το άλλο κι δεν μπορούσα να καταλάβω το κράξιμο που είχε φάει το The Flash. Μπορεί βέβαια και το T: L&T να έφαγε και να μην το πείρα χαμπάρι.

@munkinnousu όχι γιατί λόγοι, γιατί ένα σοβαρό γεγονός όπως η καταστροφή το Ασγκαρντ δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζεται σε ταινία πλακίτσα με ελαφρύ χιούμορ.

Back