1 Ευρώ, 1 Ευρώ, Σήμερα Όλα Τζάμπα!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Συμπαθητικό το νέο Humble Choice
Thanks για την υπενθύμιση να κάνω pause και να μην την πατήσω όπως τον προηγούμενο μήνα :p

Γιεπ, από μόνο του το Kiwami 2 αξίζει. Darkwood και Darksiders 3 γλυκαίνουν το deal.

Ίσως το πάρω γιατί έχω τρία παιχνίδια στην wishlist. Χμ...

Ομολογουμένως, αξιόλογο πακέτο το Humble Choice ύστερα από αρκετούς μήνες.

Kiwami 2 και Darksiders 3 είναι γερά χαρτιά, συμπαθητικό το Tsioque και το Darkwood ενδιαφέρον.

Όμως, θα κάνω pause ξανά γιατί τα περισσότερα τα έχω ήδη και μάλιστα εκτός backlog (έχουν τερματιστεί κιόλας - ουάου).

Kiwami 2 και Darksiders 3 είναι γερά χαρτιά, συμπαθητικό το Tsioque και το Darkwood ενδιαφέρον.

Όμως, θα κάνω pause ξανά γιατί τα περισσότερα τα έχω ήδη και μάλιστα εκτός backlog (έχουν τερματιστεί κιόλας - ουάου).

Και το Crying Suns είναι εξαιρετικό!!!

Γιώργο αν πάω απο Yakuza 0 σε Kiwami 2 είμαι οκ; Διάβασα το review του Kiwami και δεν ψήνομαι να το παίξω.

Το έχεις παίξει; Μερικές γρήγορες εντυπώσεις;

Αν και πρόκειται για άμεσο sequel του προηγούμενου και υπάρχουν ορισμένα σημεία που συνδέεται με εκείνο (κυρίως στα πλαίσια ορισμένων χαρακτήρων), στην ουσία διηγείται μια καινούρια ιστορία. Οπότε δεν θα έχεις κανένα θέμα να την παρακολουθήσεις κανονικά.

captain kal said:

Το έχεις παίξει; Μερικές γρήγορες εντυπώσεις;

Πολύ καλή ατμόσφαιρα!!
Ενδιαφέρουσα ιστορία - setting!!
Εξαιρετικό σύστημα μάχης!!!

Για τα μπάζα RGN!!!
Κλέβει σαν μαυραγορίτης στο ζύγι!!!

Πολύ καλή ατμόσφαιρα!!
Ενδιαφέρουσα ιστορία - setting!!
Εξαιρετικό σύστημα μάχης!!!

Για τα μπάζα RGN!!!
Κλέβει σαν μαυραγορίτης στο ζύγι!!!

Thanks, το πήρα και ετοιμάζω προσευχές στον RNGsus.

Επιτέλους μπήκε σε σοβαρή έκπτωση

Ειναι ακριβώς στην ίδια έκπτωση και στο Fanatical απλά εκεί δεν μπορείς να πάρεις τα 2 season pass

Last edited:
Μπηκα να γκρινιαξω για το μετρο που το αγορασα πριν λιγους μηνες αλλα με προλαβε ο ραζντβντιτσκικισκι :rolleyes:

Μέχρι και thread τού έχω αφιερώσει. Τσιμπήστε με τα χίλια. Αξίζει κάθε ευρώ και σε τέτοια τιμή, το λες και ληστεία.

Αρκετά καλές προσφορές στα Paradox games. Συν δωρεάν το Τηλεγκλίτς (που εδώθη ήδη και από το Χάμπολ Μπάντολ την άνοιξη νομίζω).

Η Legendary έκδοση του Injustice 2 που έχει όλους τους χαρακτήρες στα 6.99 έναντι των 14.99 που ζητάει το steam αυτή τη στιγμή σε έκπτωση!
To μόνο που λείπει από τη συγκεκριμένη έκδοση σε σχέση με την Ultimate είναι κάποια shaders χαρακτήρων. Κατά τ'αλλα έχει όλα τα character packs και τον Darkseid.

Back