By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!με το που άνοιξα το spoiler του στο πρώτο ποστ εντυπώσεων, ήταν σαν headshot. Από τα καλύτερα plot twist που έχω διαβάσει στο φόρουμ τα τελευταία χρόνια πάντως.προς το παρόν διαβάζω διστακτικά στο πλάι
Έλα εντάξει, είπαμε. Η γεροντική άνοια έχει και τα όριά της. Μπάφι έβλεπα μικρός, 16-17 χρονώνε, λίγο φεσάκι χαριτωμένο ήταν όσο το έδειχνε η Τιβί. Δεν πιστεύω να το είδε κανείς σοβαρά και να ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΣΑΡΑΜΙΣΕΛΓΚΕΛΑΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΑΘΟΡΙ;
με το που άνοιξα το spoiler του στο πρώτο ποστ εντυπώσεων, ήταν σαν headshot. Από τα καλύτερα plot twist που έχω διαβάσει στο φόρουμ τα τελευταία χρόνια πάντως.
My 2 cents for that, αλλά χουμορ κάνουμε και απορώ γιατί θα πρέπει να περνιέται ως κακό και μισαλλόδοξο;βλεπω γινεστε κακουληδες τωρα... μεγκουστα.
καλα, ετσι γινεται συνηθως οταν καποιος παει αντιθετα στα κεημινγκ γουστα της φωτισμενης μαζας του ρεηκουι, αναμενομενο ηταν θα ελεγα.
δεν πειραζει, χαριτωμενα μου στρουμφακια, δεν πειραζει.
τωρα θα απαντησω σοβαρα εδω. αλλα δεν νομιζω να υπαρχει ατομο εδω μεσα που να την εμαθε το 2015. τουλαχιστον οι αντα και πανω την ξερουμε απο τα πρωτα της βηματα. και guess what. δυσκολα βρισκεις εδω μεσα ατομο κατω απο αντα.θα μας πουνε τωρα για την λαριαν αθρωποι που την ανακαλυψαν το 2015... ελα να χαλαρωνουμε λιγο....![]()
Εξαιρείται ο true neutral @nitro912gr