Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Στο μεταξύ, είδα κάπου σε ένα βίντεο από αυτά που ασχολούνται με το δράμα του παιχνιδιού για τους κλαψιάρηδες devs και έλεγε ότι η Larian έχει καμιά 400αριά άτομα εργαζόμενους. Δε φακ. Πότε επεκτάθηκαν τόσο, από τα OS;

Ενημέρωναν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ότι έκαναν scale up, είτε μέσω αγοράς νέων studio, είτε μέσω επέκτασης των υπαρχόντων.

400 άτομα είναι εντελώς νορμάλ μέγεθος και μην πω σχετικά μικρό, από τη στιγμή που σχεδιάζουν να κυκλοφορούν έπη κλίμακας BG3 στο μέλλον.

H Λάριαν επεκτάθηκε τα χρόνια που φτιάχνει το BG3, ενημέρωναν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως έγραψε και ο παυλίνος. Ακόμα ένα απ' τα μεγάλα πλεονεκτήματα της EA, στη συγκεκριμένη περίπτωση, έστω.

Τα γραφόμενα του γεροπαράξενου ποράτσο είναι νωρίς ακόμα να τα πιστέψω, έριξα και ένα insight αλλά απέτυχα πλήρως, προς το παρόν διαβάζω διστακτικά στο πλάι, θα δούμε πώς θα πάει.

Έλα εντάξει, είπαμε. Η γεροντική άνοια έχει και τα όριά της. Μπάφι έβλεπα μικρός, 16-17 χρονώνε, λίγο φεσάκι χαριτωμένο ήταν όσο το έδειχνε η Τιβί. Δεν πιστεύω να το είδε κανείς σοβαρά και να ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΣΑΡΑΜΙΣΕΛΓΚΕΛΑΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΑΘΟΡΙ;

προς το παρόν διαβάζω διστακτικά στο πλάι
με το που άνοιξα το spoiler του στο πρώτο ποστ εντυπώσεων, ήταν σαν headshot. Από τα καλύτερα plot twist που έχω διαβάσει στο φόρουμ τα τελευταία χρόνια πάντως.

Έλα εντάξει, είπαμε. Η γεροντική άνοια έχει και τα όριά της. Μπάφι έβλεπα μικρός, 16-17 χρονώνε, λίγο φεσάκι χαριτωμένο ήταν όσο το έδειχνε η Τιβί. Δεν πιστεύω να το είδε κανείς σοβαρά και να ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΣΑΡΑΜΙΣΕΛΓΚΕΛΑΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΑΘΟΡΙ;

buffy-summers.gif

Τι εννοείς; Όπως κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την Λάριαν με τις χαζοχαρούμενες ντιεντί παιδικές χαρές της, με τις φέρυ ουράνια τόξα χρωματικές παλέτες και το ανελέητο χιουμοράκι που απευθύνεται κυρίως στην woke κοινότητα,
έτσι δεν παίρνει και την Μπάφυ σαν σειρά στα σοβαρά.

με το που άνοιξα το spoiler του στο πρώτο ποστ εντυπώσεων, ήταν σαν headshot. Από τα καλύτερα plot twist που έχω διαβάσει στο φόρουμ τα τελευταία χρόνια πάντως.

τοπ τεν ανιμε μπραμπρου μπιτρέιαλς

Πάλι καλά που δεν έπαιξε και στοίχημα...

"Μιλά η εμπειρία χρόνων τώρα!"

βλεπω γινεστε κακουληδες τωρα... μεγκουστα.
καλα, ετσι γινεται συνηθως οταν καποιος παει αντιθετα στα κεημινγκ γουστα της φωτισμενης μαζας του ρεηκουι, αναμενομενο ηταν θα ελεγα.
δεν πειραζει, χαριτωμενα μου στρουμφακια, δεν πειραζει.

- η προβλεψη μου ηταν αψογη. ο ιδιος ο ενδιαφερομενος εγραψε οτι ηταν κατα 92% σωστη. οκ, πεσαμε μεχρι στιγμης στο 8%. συμβαινει.

- επισης ξεχνατε οτι σε αλλο ποστ τον προετρεψα να το αγορασει. το λενε τα παπίερς... και οτι βεβαια θα το παιξω και γω οταν το θελησω και αφου το τελειοποιησουν οι μπετα τεστερς. σας ευχαριστω εκ των προτερων, γλυκα μου.

θα μας πουνε τωρα για την λαριαν αθρωποι που την ανακαλυψαν το 2015... ελα να χαλαρωνουμε λιγο.... :cool::p:D

και κανενα μπητρειαλ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΜΠΟΡΑΤΣΟ, παλιοζηλιάρες....

Το πραγματικό betrayal παίζεται αυτή τη στιγμή στο steam από τον κυρ Στέφανο...
Τον πικράνατε με τα φέρι μποτ κι αυτά και αμάρτησε.

βλεπω γινεστε κακουληδες τωρα... μεγκουστα.
καλα, ετσι γινεται συνηθως οταν καποιος παει αντιθετα στα κεημινγκ γουστα της φωτισμενης μαζας του ρεηκουι, αναμενομενο ηταν θα ελεγα.
δεν πειραζει, χαριτωμενα μου στρουμφακια, δεν πειραζει.
My 2 cents for that, αλλά χουμορ κάνουμε και απορώ γιατί θα πρέπει να περνιέται ως κακό και μισαλλόδοξο;

καλε, κι εγω χιουμορ κανω. γιατι το εκλαμβανεις διαφορετικα?
οτι δηλωσει ο καθενας, κανει. η συνταγη για μια πετυχημενη συμβιωση.

Αφήστε τον χειρομαλάχτη ήσυχο, υπάρχει ξεχωριστό κρυφό θρεντ όπου μπορείτε να κοροϊδεύετε ελεύθερα όσους ξεφεύγουν από το hive mind του ρέητζ κουήτ τζή άρ.

εεε θέλω να πω

μαλλον ειμαστε κακοι.

θα μας πουνε τωρα για την λαριαν αθρωποι που την ανακαλυψαν το 2015... ελα να χαλαρωνουμε λιγο.... :cool::p:D
τωρα θα απαντησω σοβαρα εδω. αλλα δεν νομιζω να υπαρχει ατομο εδω μεσα που να την εμαθε το 2015. τουλαχιστον οι αντα και πανω την ξερουμε απο τα πρωτα της βηματα. και guess what. δυσκολα βρισκεις εδω μεσα ατομο κατω απο αντα.

Back