Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μάλλον τώρα τα διαβάζει πρώτη φορά, τω καιρώ εκείνω δεν είχε μπει να τα διαβάσει γιατί φοβόταν ότι παραδοσιακά θα είναι rtwp. Οπότε δε μπορούσε να μπει, αν δεν είχε κονφιρμάρει (έλα, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε).

καλά κι εγώ το χαζεύω καμιά φορά το θρεντ, είναι χιλάριους να διαβάζεις κάποια αρχικά ποστς και μετά τις κωλοτούμπες 🤌

@The Nameless One
Τι κανεις ρε, εχεις πιασει και διαβαζεις ολο το θρεντ απ την αρχη;
Σταμάτησα να παρακολουθώ το topic για να μην φάω κανένα spoiler μέχρι την στιγμή που θα τελείωνα το 1ο playthrough (και χαίρομαι πολύ για αυτό) και καθώς αυτό έγινε πριν λίγες μέρες, συνέχισα να διαβάζω από εκεί που το άφησα.
Μία σύντομη ανάλυση της εμπειρίας μου "ΤΙ ΥΠΕΡΓΑΜΑΤΟΤΟΥΜΠΑΝΟΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?!!"

oκ, προφανως ειναι wip, αλλά η αρχη εγινε. μεσα σε 10 μερες το χει ηδη βελτιωσει πολυ, σιγούλια σιγούλια γουι ρ γκετινγκ δεαρ.
οταν εδωκε η λαρια το τουλκιτ, ηξερα οτι καποιος χριστιανος θα εχει την κομον σενς και τα σκιλζ βεβαια για να το καμει.
χριστουγεννα με νεο πιτσί και πασοκικορθοδοξο μπαλντου γκέι3. η ζωη ειναι Ομορφη.

e353401ada7af05d504c91cbb123d80c9f176484.gif

Τι έκτρωμα, αυθάδεια, αιρετικό πραμα είναι αυτό???

1736423680933.jpeg

Με αφορμή το τελευταίο ποστ του Ανώνυμου Ένα έβαλα να ξαναδώ το υπέροχο βιντεάκι του μαλάχτη που δείχνει πως έπρεπε να παίζεται εξ αρχής το παιχνίδι. Από ατόφιο 10άρι με τόνο θα γίνονταν ατόφιο 10άρι με δύο τόνους.

πλησιαζωμε, βλαδ.
ο τυπος εχει φτασει ηδη στην 0.8.4, μιλαμε για 32 απντειτς σε 3 μηνες 😲😍
η 1.0 ειναι κοντα.

Κάποια ζώα δε σας πίστευαν. Εγώ ακόμα δε σας πιστεύω :ROFLMAO:
οταν το γκειμ φτασει τουλαχιστον 10ετια θα ρθει και η κωλοτουμπα σου. δεν βιαζομαστε :cool:

Γίνονται πραγματάκια με το νέο τους rpg... Καλό 2026 (για την early access)

Τζιζαζ! Για μια στιγμή νόμιζα πως άρχισε να παίζει ο nitro

Τζιζαζ! Για μια στιγμή νόμιζα πως άρχισε να παίζει ο nitro
Να σου πω σκέφτομαι να βάλω να streamάρει στο R36S από το PC μπας και παίξω ποτέ, αλλά έκανα μια δοκιμαστική να το πάρω στο κρεβάτι χθες να παίξω κανά emulator, αλλά μόλις ακουμπάω το κρεβάτι σβήνουν όλα...

στο κρεβάτι χθες να παίξω κανά emulator, αλλά μόλις ακουμπάω το κρεβάτι σβήνουν όλα...
Been there, done that. Το πικ είναι να έχεις το tablet, κινητο, φορητό στα χέρια και να το τρως στο κεφάλι από τη νύστα.

αλλά μόλις ακουμπάω το κρεβάτι σβήνουν όλα...
Εγώ πάλι παθαίνω το ανάποδο. Μπορεί να κάθομαι στον καναπε και να κλείνουν τα μάτια μου κι όταν μου λέει η Λαίδη Μάριον να πάμε στο κρεβάτι για τρελίτσες να κοιμηθούμε με το που ξαπλώνω μου φεύγει η νύστα και μπορεί να κοιμήθω μετά από 1 ή 2 ώρες....

Last edited:
Back