ρε μνια!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Σταμάτησα να παρακολουθώ το topic για να μην φάω κανένα spoiler μέχρι την στιγμή που θα τελείωνα το 1ο playthrough (και χαίρομαι πολύ για αυτό) και καθώς αυτό έγινε πριν λίγες μέρες, συνέχισα να διαβάζω από εκεί που το άφησα.@The Nameless One
Τι κανεις ρε, εχεις πιασει και διαβαζεις ολο το θρεντ απ την αρχη;
oκ, προφανως ειναι wip, αλλά η αρχη εγινε. μεσα σε 10 μερες το χει ηδη βελτιωσει πολυ, σιγούλια σιγούλια γουι ρ γκετινγκ δεαρ.
οταν εδωκε η λαρια το τουλκιτ, ηξερα οτι καποιος χριστιανος θα εχει την κομον σενς και τα σκιλζ βεβαια για να το καμει.
χριστουγεννα με νεο πιτσί και πασοκικορθοδοξο μπαλντου γκέι3. η ζωη ειναι Ομορφη.
![]()
![]()
Κάποια ζώα δε σας πίστευαν. Εγώ ακόμα δε σας πιστεύωΤα λέγαμε και δε μας πίστευαν. Έλεγαν #notmybaldursgate
οταν το γκειμ φτασει τουλαχιστον 10ετια θα ρθει και η κωλοτουμπα σου. δεν βιαζομαστεΚάποια ζώα δε σας πίστευαν. Εγώ ακόμα δε σας πιστεύω![]()
Να σου πω σκέφτομαι να βάλω να streamάρει στο R36S από το PC μπας και παίξω ποτέ, αλλά έκανα μια δοκιμαστική να το πάρω στο κρεβάτι χθες να παίξω κανά emulator, αλλά μόλις ακουμπάω το κρεβάτι σβήνουν όλα...Τζιζαζ! Για μια στιγμή νόμιζα πως άρχισε να παίζει ο nitro
Been there, done that. Το πικ είναι να έχεις το tablet, κινητο, φορητό στα χέρια και να το τρως στο κεφάλι από τη νύστα.στο κρεβάτι χθες να παίξω κανά emulator, αλλά μόλις ακουμπάω το κρεβάτι σβήνουν όλα...
αλλά μόλις ακουμπάω το κρεβάτι σβήνουν όλα...
Εγώ πάλι παθαίνω το ανάποδο. Μπορεί να κάθομαι στον καναπε και να κλείνουν τα μάτια μου κι όταν μου λέει η Λαίδη Μάριον να πάμε στο κρεβάτι γιααλλά μόλις ακουμπάω το κρεβάτι σβήνουν όλα...