Sugamoto Panagia
Lich

1749908 - Infinite loop in HTTP3 hangs socket thread
VERIFIED (nobody) in Core - Networking. Last updated 2025-03-02.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Η πρώτη ψήφος στον Edge είναι η δική μου!!!! Χρόνια χρήστης του ΦΦ αλλά ο edge chromium έχει εξαιρετικές επιδόσεις.
First First με προδοτες δεν μιλαμε
Και smd να μου καιει ο firefox, δεν τον αλλαζω. οταν βαριεμαι δοκιμαζω διαφορες επιλογες αλλα συντομα επιστρεφω στον firefox.
Στο θεμα αργοπορια, ενα μεγαλο ποσοστο της αργοποριας ωφειλεται στο hardware μου που μοιαζει κρεμασμενο στα μανταλακια.
Δεν με ενοχλει κιολας γιατι δεν εχω να παω πουθενα, δεν εχω να κανω κατι που δημιουργει βιασυνη, Δεν εχω προθεσμιες κτλ. Εαν φορτωνει μια εικονα με αργοπορια 2 δευτερολεπτων, δεν ειναι κατι που μου χαλαει την διαθεση.
Ελαχιστες οι φορες που μου δημιουργησε προβλημα και συνηθως ο υπαιτιος ηταν καποιο addon.
τον χρησιμοποιώ για video (netflix-youtube) στο HTPC γιατί είναι λίγο ψοφίμι το σύστημα και φαίνεται να κάνει καλύτερη διαχείριση των ελάχιστων πόρων του ο Edge.
Για γενική χρήση είναι μια χαρά, αν και δεν βλέπω να αλλάζω τον firefox και ας γκρινιάζω για ψιλοπράγματα.
ανάσα δεν παίρνω με τον firefox... τώρα πάω να μπω reddit και βγάζει άδεια σελίδα που λέει blocked...
Edge μπαίνει κανονικά...
τα έκανα όλα, τελικά έφταιγε το redditΔεν καταλαβαινω γιατι εχεις θεμα που προφανως δεν εσκασε μετα απο update. Για καποιο addon το κοβω γιατι η κενη σελιδα και το blocked δεν μοιαζει με την κλασσικη γκρινια, δεν φορτωνουν οι σελιδες. Εγω θα σου ελεγα να γυρισεις πισω, εκει που ανηκεις και να κανεις σωστο troubleshooting, αντρικο και τιμιο.
Εγω θα ξεκινουσα με safe mode a.k.a troubleshoot mode. θα τσεκαρα κανενα antivirus/firewall. Αυτο το blocked δεν ειναι αδυναμια του firefox να φορτωσει καποια σελιδα αλλα μπλοκαρισμα απο κατι. Ετσι το βλεπουν τα κουνελισια μου ματακια.
αν βουλιαξουν και αυτες οι προσπαθειες, σαν τα ονειρα σου, τραβα στον edge που δεν εχει κανενα ονειρο.
πόλεμος στον firefox ρε μουνιατι μπαγλαμαδια ηταν αυτο![]()