lucinos
Death Knight
κόψε κάτιΕπίσης 560 για κανένα λόγο, η 1050ΤΙ είναι διπλάσια σε επιδόσεις και λίγο ακριβότερη.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!κόψε κάτιΕπίσης 560 για κανένα λόγο, η 1050ΤΙ είναι διπλάσια σε επιδόσεις και λίγο ακριβότερη.
κόψε κάτι
ναι,χμ ούτε καν δηλαδή για reference το passmark για GPU.
Ένα μαύρο κουτί χωρίς τζάμι δεν είναι; (αν θυμάμαι καλά)Οχι γιατι θα τους κερασω ολους τους φιλους και συγγενεις σε 2 εβδομαδες που ειναι τα γενελθια μου. Αυριο θα μου πει ο τεχνικος ποτε θα ερθει . Και αυριο θα βαλω φωτογραφιες με ανοιχκτο το κουτι και την rx 6700xt!
Θα μπορούσες να κάνεις ένα ELI5 γιατί ισχύει αυτό στο DX12 και όχι το DX11? Το Vulkan το αφήνω στην άκρη ως ΑΡΙ που δεν έχει την ίδια κληρονομιά (legacy).(Το Vulkan και μάλλον και το DX12 έχουν μεγαλύτερη αντιστοιχία στις πραγματικές λειτουργίες τής κάρτας γραφικών).
Η απάντηση είναι ότι το dx12 είναι ριζικά διαφορετικό API. Έχει το ίδιο όνομα κυρίως λόγω marketing.Θα μπορούσες να κάνεις ένα ELI5 γιατί ισχύει αυτό στο DX12 και όχι το DX11? Το Vulkan το αφήνω στην άκρη ως ΑΡΙ που δεν έχει την ίδια κληρονομιά (legacy).
καθε μερα που παταγα το κουμπι ν ανοιξει, ελεγα την σκαπουλαραμε και σημερα
ας δωκω ενα κλόζουρ (ζωδιο της γης, πρεπει ολα να μπαινουν στο κουτακι τους) στο θεμα:
απο σημερα ειμαι ο ευτυχής (λεμε τωρα...) κατοχος μιας asus gtx 1650 4gb oc dual.
τα μετρησα απο δω, τα μετρησα απο κει, την βρηκα στα 290 (εξαφανιστηκανε αμεσως, ευτυχως μου την κρατησε φιλος που δουλευει στα pc1) την μαυρη βδομαδα, την ιδια ωρα που πουλαγανε την gtx 1050 ti 10 ευρα λιγοτερα τα σκρουτζομαγαζα. ενταξει, εννοειται οτι ειναι οβερπράισντ (ξερετε καμμια που να μην ειναι, σημερα?) αλλά θα καμει την δουλιτσα της στα 1080p.
στο μονο που υπερεχει ξεκαθαρα απ την αγαπημενη r9 390 ειναι το μισο περιπου μεγεθος, οι θερμοκρασιες και η καταναλωση ρευματος. η γκουμουτσα 390 ρουφαγε με το μπουρι τις κιλοβατωρες και τις ξερναγε σε βαθμάρες κελσιου (ειχα δει πόσα 90αρια εγω που με βλεπεις...).
την εβαλα λοιπον, της πεταξα το εντεραλ fs, (βαρυφορτωμενο απο μοντς σκάιρι, για οσους δεν ξερουν) μια χαρα τα πηγε. οκ τα άλλα τα ισομετρικ που παιζω και το φουμου τα σηκωνει η καθε καρτα.
ας πουμε τελος καλουτσικο, ολα καλουτσικα.
ωστοσο, σκεψεις και προσευχες να μη σας τυχει.