Αν θυμάμαι τα ψηφοδέλτια των ευροκλογών ήταν και τότε μαζί.
Νίκόλα, μου μιλάς για μια αριστερά η οποία επέλεξε να είναι διχασμένη από μόνη της. Αυτοί φύγανε από το ΚΚΕ για να φτιάξουν δικό τους guild, αυτοί έβαλαν τα θεμέλια για το ΠΑΣΟΚ και τώρα άλλαξε το παίζουν ότι άλλαξε ο Μανωλιός. Το ΚΚΕ που το λέμε παλιολιθικό αν δεις τον πυρήνα του τον κρατάει ακαίραιο. Αντίθετα, αυτοί που ψήφισαν το Μάαστριχ και ουσιαστικά εδραίωσαν την Ευρώπη πάνε να σου πλασάρουν το παραμύθι ότι σήμερα αναθεώρησαν και θα αλλάξουν. Τέτοιος αριστερός είμαι κι εγώ. Και σιγά το πράμα, μλ κκε, κκε μλ, ανταρσύα και λοιποί τρελοί. Μονοψήφια κόμματα ή μαζώψεις πολλών μικρών για να φανούν πολλοί.
Γενικά θα δεις ότι όλα αυτά τα μικρά κόμματα προέρχονται κυρίως από το ΚΚΕ Εσωτερικού, Πολυτεχνείο ή φύγανε σε περιόδους τρικυμίας του ΚΚΕ ή επικρατεί τρικυμία εν κρανίο βλέπε Καζάκης.
Βέβαια, όταν διαχωρίζονται οι "αριστεροί" αμέσως κραδαίνετε του πυρσούς, όταν διασπώνται οι δεξιοί δεν τρέχει και τίποτα.
Επίσης, δεν μου απάντησες. Γιατί ο Λεβέντης είχε δικαίωμα να φύγει από το ΠΑΣΟΚ αλλά όχι οι άλλοι από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, άσε στην άκρη τον λόγο που το έκαναν.
Μπάθορυ, το τσέκαρα και το πρωί που το έβαλες και δεν βρίσκω ανάλογο σχόλιο στο τουίτερ του καταδρομέα. Όχι ότι απέχει από τα μυαλά του, απλά για να το ξεκαθαρίσω.
Επίσης, παρατηρώ έναν αυταρχισμό στους Λεβέντηδες. Από την πολύ Λεβεντιά δεν μπορείς να τους πεις τίποτα. Και καλά στο youtube που ανεξαιρέτως κόμματος μοιράζουν καρκίνο όλοι οι χρήστες του, αλλά και στην μούρη με μούρη επαφή; Κρίμα. Κόλλαγε ένας αφίσα σε μαι στάση αστικού και του λέω φιλαράκι γράψε ΣΚΑΙ πάνω στη γωνία για να μην μπερδεύεται ο κόσμος και εκτός του ότι αναπαρήγαγε ότι λέει ο μπάρμπας μου πε στο τέλος ότι είμαι δημόσιος υπάλληλος και δεν τον θέλω γιατί είμαι βολεμένος :silly:
Και σε άκυρες ζητήσεις που έστηνα αυτί λίγο πολύ παρατήρούσα ότι ο Λεβεντισμός έχει παρει διαστάσεις δόγματος. Αν παρει κι άλλο XP θα φτάσει σε λεβελ Μωάμεθ.
Τελικά στην Ελλάδα το να είσαι πολιτικοποιημένος αλλά ακομμάτιστος είναι ότι πιο ψυχοφθόρο μπορεί να σου τυχει. Κρίμα και την γουστάρω την πολιτική, ειδικά στο επίπεδο που την είχαν φτάσει οι πρόγονοι.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΜΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ MANMU
Νίκο, πες μου επίσης πώς σμυφωνείς να παραμείνει παράσιτο του κράτους η Ορθοδοξία. Ομολογώ ότι δεν είχα σκρολλάρει κάτω από το έξοδος από το μνημόνιο και διαβαζω τέρατα. να με συγχωρέσουν οι Θεοι, αλλά αν μια μέρα κυβερνήσει ο Λεβέντης θα γίνω παππάς