What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Φημισμένα games που σας απογοήτευσαν

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Σκόπιμα δεν αναφέρθηκα στο Ρουντουρού 2, btw, γιατί αφενός ακόμα δεν το τελείωσα, αφετέρου αφού ξεπέρασα το σοκ του πανάθλιου m+k interface, το απολαμβάνω πλέον αρκετά. Σίγουρα, πάντως, δεν αξίζει τα 10ρια που έπεσαν βροχή στη στράτα του. Περισσότερα όοοταν με το καλό ολοκληρωθεί η οδύσσεια ενός καταζητούμενου.
 

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
RDR2 σε 65άρα οθόνη, 4Κ/Ultra με καναπεδάτο M & K ήταν απερίγραπτη εμπειρία. Ναι, ξεκινούσε αργά, ήθελε ώρα να συνηθίσεις τον άθλιο χειρισμό, αλλά εν καιρώ, γινόταν δεύτερη φύση. Η μαγεία της Άγριας Δύσης στο μισό σαλόνι σου δεν είχε ταίρι.

Το Afterparty ήταν όντως μια ασυναρτησία για σφαλιαρόπαιδα χίψτερς.

Ο,τιδήποτε έχει έστω επιδερμική σχέση με άνιμε/μάνγκα κουλτούρα είναι προφανώς εξ'ορισμού για τον κάλαθο των αχρήστων, απορώ που ασχολείστε.

Για την τριζάτη απογοήτευση του Broken Age, δεν είμαστε μόνο εμείς, αλλά άπαντες οι εξαπατηθέντες παππούδες-νοσταλγοί. To Tesla Effect ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα, δεν με χάλασε καθόλου.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,973
ps. valhalla οχι δεν εχω να πω κατι. εχω παιξει πολυ λιγο στο ξαδερφο μου και μου φανηκε μετριο αλλα σιγουρα κατι που θελω να παιξω αλλα καθε φορα που αρχιζει την γκρινια για το γκειμ με αποθαρρύνει οποτε σε πια εκπτωση να επενδυσω? στα 20% στα 30% η τπτ στα 50%?

Μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να παίξεις σήμερα... :Ρ
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να παίξεις σήμερα... :Ρ
Σαπιζω yakuza like a dragon αυτή τη περίοδο. Και μετά σκέφτομαι να πάω στο dragon quest 11.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,417
Το Witcher 3, Neverwinter Nights, Dead Space, Counter Strike, Left 4 Dead, Serious Sam 3, Wildstar, Rift, Darkfall, Limbo, 9 στα 10 Need For Speed που έχουν βγει, Fallout 3, και πόσα που δεν θυμάμαι γιατί τα είχα πάρει από έναν θείο μου παλιότερα.

Βέβαια το ότι με απογοήτευσαν δεν πάει να πει ότι δεν τα έπαιξα, κάποια τα τερμάτισα ή και έπαιξα επιπλέον, αλλά δεν έπιασαν τις προσδοκίες που μου είχαν δημιουργηθεί είτε από το hype είτε από φίλους.
 

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
Το Studio Ghibli στέκεται ως φωτεινή εξαίρεση ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.

Εικονίζεται οποιοσδήποτε αρέσκεται σε άνιμε/μάνγκα Ή ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ RPG ΟΝΤΑΣ ΑΝΤΡΑΣ. Έξτρα βουρδουλιές αν χρησιμοποίησε την αξιοθρήνητη δικαιολογία 'Ε μωρέ, αν είναι να κοιτάω ένα κώλο 120 ώρες καλύτερα να είναι γυναικείος'. Μόνο. Ξύλο. Σοβαρευτείτε. Μετανοείτε. Το τέλος είναι κοντά.

 
Last edited:

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,531
Πραγματικά πολλά και διάφορα

Resident Evil 3 Remake->Xαλάστηκα που έκοψαν πολλά από το αυθεντικό. Ακόμα περισσότερο όταν έπαιξα μετά το remake του 2 αλλά και του 1 και είδα πόσο μεράκι είχαν ρίξει σε αυτά.
Metal Gear Solid 4-> Αποδείχτηκε το χειρότερο της σειράς για μένα και όχι το καλύτερο όπως έλεγαν πολλοί και πολλές κριτικές. Δεν μου άρεσει να πέφτει αναμάσημα.
Dark Souls 3->Αν και το λάτρεψα το παιχνίδι με χάλασε αρκετά αυτή η προσκόλληση στο πρώτο παιχνίδι και το γράψιμο στο δεύτερο.
Resident Evil Code Veronica->Πραγματικά έχω μείνει έκπληκτος για την αγάπη που δέχεται αυτό το προβληματικά σχεδιασμένο παιχνίδι
Heavy Rain->Δεν ήταν το αριστούργημα που έλεγαν όλοι προς απογοήτευση μου
Last of Us->Δεν θυμάμαι να έχω ξενερώσει τόσο για φινάλε άλλου παιχνιδιού. Αθλιο τέλος. Χώρια τη στεγνή αντιγραφή του walking dead
Mortal Kombat X->Xαλάστηκα από τις επιλογές του ρόστερ. Κόψανε χαρακτήρες χωρίς λόγο, ενώ επανάφεραν άλλους χωρίς λόγο από το 9
Uncharted 1,2,3->Γενικότερα όλη η τριλογία πολύ κατώτερη από τα νέα tomb raider και ειδικά το 2 που θεωρείται το καλύτερο ούτε καν. Το 3 πολύ πιο ωραίο και καθόλου εκνευριστικό σαν και αυτό. Καλά το 1 αισχρό
Sekiro->Εφτασα στο σημείο να παρατήσω παιχνίδι της From την οποία λάτρευα λόγω των Souls και δεν νιώθω τύψεις. Αυτό τα λέει όλα
Devil May Cry 4->παρότι ειδικά η σπεσιαλ έκδοση σου δίνει λόγους να το παίξεις πολλές φορές με όλους αυτούς τους έξτρα χαρακτήρες δεν ένιωσα την ανάγκη να το κάνω. Το 3 απλησίαστο ποιοτικά τελικά. Και το 5 μία από τα ίδια με το 4 μου φάίνεται μέχρι στιγμής. Ισώς φταίει ο Nero....
Final Fantasy IX->Καταρχάς είχα χαλαστεί από το character design. Μου είχε φανεί τρελό πισοσγύρισμα. Δεν μου άρεσε γενικά το ύφος του παιχνιδιού. Λάτρεψα το φουτουριστικό στυλ των 7 και 8 και με χάλασε αυτό το επιστροφή στα παλιά του 9
Final Fantasy XIII->Iσως η μεγαλύτερη απογοήτευση από όλες, γιατί είμαι τεράστιος φαν των FF και αν εξαιρέσεις το 2 τα έχω τερματίσει όλα αλλά και τα περισσότερα spin off. Εκνευριστικοί χαρακτήρες και μεγάλο πισογύρισμα στη μάχη. Επρεπε να βγάλεις 10 chapters για να γίνει υποφερτή, αν είναι δυνατόν. Ακόμα να παίξω τα 2 sequel του. Ευτυχώς το ΧV αλλά και το Type-0 είναι παιχνιδάρες και με έκαναν να έχω ελπίδα για τη σειρά και πάλι
Soul Calibur V->Δεν επανήλθαν πολλοί βασικοί χαρακτήρες, υπήρχαν πολλοί με παρόμοιο ή ίδιο moveset και διέλυσαν τον αγαπημένο μου χαρακτήρα της σειράς τον Kilik. Χώρια όλα αυτά το ΑΙ απάλευτερο ακόμα και σε normal δυσκολία
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Εικονίζεται οποιοσδήποτε αρέσκεται σε άνιμε/μάνγκα Ή ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ RPG ΟΝΤΑΣ ΑΝΤΡΑΣ.

Αναγκαστικά γυναίκα σε RPGs. Κανένα αρσενικό avatar δεν είναι σε θέση να ανιπροσωπεύσει επαρκώς το ιονισμένο πλάσμα αχαλίνωτης τεστοστερόνης και ωμής ανδροπρέπειας που με περιβάλλει, ωσάν απαστράπτουσα αύρα σε μορφή πορφυρού μανδύα, ποτισμένου από το αίμα των οχτρών, υπό τις στερνές ακτίνες ενός ήλιου που κρύβεται βιαστικά, ψυχανεμισμένος από τις κραυγές λεηλατημένων ψυχών και κατακρεουργημένων κορμιών που αφήνει πίσω του κάθε μου βήμα. Στο Witcher III συμβιβάστηκα με Geralt, έκανε τίμια προσπάθεια. Όλες τις άλλες φορές, κατέληγα να σκέφτομαι "τι φιόγκος είναι αυτός που μου 'λαχε". Και χαζεύεις και κωλάρα ναούμε.

Πικς για επαλήθευση φυσιογνωμίας, μόνο με DM. Δεν εγγυώμαι πως δε θα στείλω πουλί.
 

Nobody

Gelatinous Cube
Joined
May 12, 2021
Messages
174
Άποψη μπορώ να έχω μόνο για τα Heavy Rain, Last of Us και MKX.

Το Heavy Rain μόνο με όρους 2011 μπορεί να κριθεί (ή 2010, πότε βγήκε στο PS3). Για τα τότε δεδομένα, ήταν κάτι το ρηξικέλευθο στο χώρο των διαδραστικών φίλμ. Το σενάριο ήταν βιντεοκασέτα τρίτης διαλογής στην καλύτερη. Ενδιαφέρον 'ακαδημαϊκό' κομμάτι, αλλά δεν μπορείς να το θεωρήσεις σοβαρό παιχνίδι.

Press X To Ethaaaaaaaaaaaaaaan.

Το Last of Us ήταν τόσο ξεδιάντροπη αντιγραφή του The Walking Dead που το άφησα στο εξάωρο επάνω. Αν κάποιος δεν είχε δει ποτέ ρεφορμιστικό western, επεισόδιο του Walking Dead και δεν είχε δει από μετα-αποκαλυπτική ποπ φιλολογία, μπορεί να του φαινόταν πως ήταν κάτι ανώτερο του μετρίου.

Τo ΜΚΧ το πήρα και το έπαιξα για χοντρό χαβαλέ, κούραζε με το φλύαρο στόρι του (Μα ρε παιδιά...ΣΟΒΑΡΑ; ) αλλά γενικά με ικανοποίησε στα Αίματα & Τα Βυζγοιά για τα οποία-που-και-το-έπαιξα-σαν-αληθινός-εστέτ.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,354
Το Heavy Rain μόνο με όρους 2011 μπορεί να κριθεί (ή 2010, πότε βγήκε στο PS3). Για τα τότε δεδομένα, ήταν κάτι το ρηξικέλευθο στο χώρο των διαδραστικών φίλμ. Το σενάριο ήταν βιντεοκασέτα τρίτης διαλογής στην καλύτερη. Ενδιαφέρον 'ακαδημαϊκό' κομμάτι, αλλά δεν μπορείς να το θεωρήσεις σοβαρό παιχνίδι.

Αυτό εντωμεταξύ το έχω στη wishlist. Αξίζει αν μου άρεσε το Fahrenheit;
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,776
@Chosen Undead's rapid fire wins this thread.

Το συμπέρασμα που καταλήγουμε είναι ότι δεν υπάρχουν "πρέπει" και "πιστοποιητικά εμπειρίας". Τα games είναι άπειρα, ο χρόνος περιορισμένος, αν κάτι δεν μας κάνει κλικ προχωράμε. Ακόμα καλύτερα αν η αίσθηση μας χτυπάει το καμπανάκι αγγαρείας από νωρίς.
Ειδικά δε σε παλιούς τίτλους, αν νιώθουμε ότι χάθηκε το τρένο και είδαμε καλύτερα πράγματα στο μεταξύ (υποκειμενικά για τον καθένα πάντα), δεν υπάρχει λόγος να το ζορίζουμε.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Διαβλο 3. Τσαμπαααααα τα 70 ευρουλακια. Ακομα τα κλαιω.
Και δεν ειναι και rpg.
Το DA2 περιληπτικη περιληψη της περιληψεως. Αμ το αλλο? Με ενα σπιτι και μια σπηλια με δαφορετικες εισοδους εξοδους φτιαξαμε ολο τον κοσμο του παιχνιδιου
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,330
Epic για την Amiga!!!! To sequel του "Inferno" ήταν κατά πολύ καλύτερο, ευτυχώς!!!

Και το Star Citizen!!!
 

ebon page

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
163
Bioshock: Δεν το έπαιξα όταν βγήκε. Το αγορασα πριν 2 βδομαδες στο steam που είχε την τριλογια σε προσφορά. Θυμαμαι εξωφυλλο στο PC Master και διθυραμβικές κριτικές τότε και γενικά έχει χαρακτηριστεί ως αριστούργημα από τους gamers. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω και πολλά θετικά για το παιχνιδι. Ενιωθα οτι εκανα αγγαρεια. οποτε το άφησα και ίσως το ξαναπιάσω αργοτερα.
 
Top Bottom