για το τροφοδοτικό κάτω ναι, για τους δίσκους εκεί που τους βάζουν πλέον τους κόβει το airflow, αν και υποθέτουν ότι δεν είμαστε όλοι πτωχοί και έχουμε μόνο SSD στο σύστημα 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ούτε καν τηλέφωνο. Με ένα βιντεάκι "how to build a pc beginner's guide" θα βρει άνετα άτομα που το στήνουν βήμα βήμα και εξηγούν και τι κάνουν.Πέρα από την πλάκα προσπαθώ να τον ψήσω να ψαχτεί και να το στήσει μόνος του. Εγώ πιστεύω ότι οποιοσδήποτε, άμα ψαχτεί λίγο και ρωτήσει, μπορεί να το καταφέρει, αλλά επειδή είχα μια σχετική διαφωνία, εσείς τι πιστεύετε; Μπορεί κάποιος αρχάριος, να ψαχτεί και να το στήσει, με τηλεφωνική καθοδήγηση φυσικα και κάποια βιντεάκια πριν;
+4 ssd +4hddτροφοδοτικό και οι σκληροί που τα κρύβουν στο υπόγειο.
Χρειαζεται κουβεντουλα σε αλλο ποστ, μεγααααααλη συζητησηΕπίσης σε αυτό που λες ψάχνω λόγο για να ΜΗΝ πάρω τα Edifier R1700BT.
ψάχνω λόγο για να ΜΗΝ πάρω τα Edifier R1700BT.
έχω εύκολο τρόπο. Άμα απαντάει, είναι ξερόλας.το πρόβλημα είναι πως ξεχωρίζεις τον ψαγμένο από τον ξερόλα βασικά.
Να εισαι με on board καρτα ηχου.
Δεν είμαι...
Και τα εμπόδια τα έχουμε αλλά και το boss το φάγαμε.Τέλεια, μένει μόνο ένα ακόμα boss.
Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον είναι καλύτερη (αλλά πιο ζεστή)
επιλογή ένα ζευγάρι "καλά" ακουστικά
Με την καρτα γραφικων τι γινεται που εχουν γινει πλεον σαν βατραχοπεδιλα? Κατα τα αλλα πολυ μαρεσει η ιδεα σουΝα εισαι με on board καρτα ηχου.
Εγω απο την αλλη, ψηνομαι πολυ για mini itx build στο επομενο pc. Σε φαση ενας nvme και ενας ssd 2-3TB.
Λιγο ακομα να ισιωσουν οι τιμες των ssd και πρακτικα δεν θα ξαναχρειαστω κλασικο μηχανικο και κατ επεκταση μεγαλο κουτι.
Που να δεις και άλλους που σκέφτονται την αγορά του...Εδώ σε κάποιους από εμάς φαντάζει τη σήμερον ημέρα ότι βαστάει ακόμη ο i5-2500k....![]()
Με την καρτα γραφικων τι γινεται που εχουν γινει πλεον σαν βατραχοπεδιλα? Κατα τα αλλα πολυ μαρεσει η ιδεα σου